Jodoh kita???



Awak...


             Jodoh tu rahsia ALLAH......
                             Sekuat mane kite setia......
                                           Sehebat mane kite menunggu......
                                                          Sejauh mane kite merancang......
                                                                                  Sekeras mane kite bersabar......


Jika ALLAH tidak menulis JODOH kite bersame,
         Kite tetap xkan bersama..
                        
Hummm Kite kne ingat tu taw..cuma masa yang menentukan.....
yang pasti sukar untuk saya melupakan awak....T____T

p/s::anda sedih macam saya??jom klik 'HAPPY' untuk menggembirakan hati.....Lollzzz


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. btul tu awk :) sy stuju sy stuju ! :D buat muke cne pun comel je :)

    BalasPadam
  2. adusss...baru jah sakni..hehehe...klau kta ikhlas..insyAllah...dia tetap utk kta....^^

    BalasPadam
  3. jgn bersedih dear..jodoh tue sentiase ade kan..belom sampai mase lagi je tue :) and...jgn pernah putus asa untuk mencuba bercinta oke :P

    BalasPadam
  4. huhu..true...kene kuat whatever happen..pray lots...insyaallah..

    good night awk=)

    BalasPadam
  5. cik zack:::bila hati dah syg macam nie lah....runsing jer...hoho..:(

    BalasPadam
  6. capik::thanks...saya akan ingat nasihat awop..:)

    BalasPadam
  7. emy::semoga ia menjadi kenyataan...amin...hum

    BalasPadam
  8. nabila::thanks..gud night to nabila..:)

    BalasPadam
  9. salam..nice blog..btw sue blogger bru..dah follow u..:) ..singgah2 la blog sue..tp sementara ni dalam proses mgedit blog..:)

    BalasPadam
  10. emm..setiap hari akak takut soal jodoh..takut sebab kta hanya mampu merancang..DIA lebih tahu segala-galanya...

    BalasPadam
  11. semoga kita dapat hadapi hidup dengan sebaik yang mungkin sama ada masa happy or sedih

    BalasPadam
  12. let be strong together girl T_T

    BalasPadam
  13. Jodoh itu ayat yg dieja J.O.D.O.H...

    hahaha..

    BalasPadam
  14. jodoh semua ketentuan DIA... kadang2 yang hadir tu xdisangka2... bila dikenang.... dialah yang terindah kelak... insyaALLAH

    BalasPadam
  15. done following you :)nice blog sis

    BalasPadam
  16. nape cucuk telinga pake jari tu kak... keke =P

    BalasPadam
  17. kenapalah awak ni comel sangat?hehehe. rasa nak cubit2 je pipi tu..hehe

    BalasPadam
  18. kalu kite ikhlas insyaallah dia akan jadi jodo kite....

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...