Amalina Che Bakri dulu dan sekarang, pelajar cemerlang SPM 2004



Subhanaallah...


terkejut sih baca entry nie..macam tak percaya jer..humm manusia boleh berubah kan..aku pun takut la jadi macam nie...semoga ALLAH kuatkan iman aku supaya aku tidak tersasar di jalanNya...Amin...


Nur Amalina Che Bakri adalah merupakan anak tunggal kepada pasangan Sabariah Hassan seorang guru dan bapanya Che Bakri seorang jurutera DBKL. Beliau mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan SPM 2004 dengan memperoleh 17A1. Nur Amalina berjaya mendapat A1 dalam 17 mata pelajaran iaitu Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sejarah, matematik Moden, Biologi, Kimia, Fizik, Ekonomi Asas, Perdagangan, Prinsip Akaun, Sains Teras, Pendidikan Seni, Tasawur Islam, Kesusasteraan Melayu, Bahasa Inggeris Teknologi, Pendidikan Islam dan Matematik Tambahan. Beliau bercita-cita untuk menjadi pakar perbidanan dan sakit puan.



DULU


SEKARANG


macam tak percaya jer....humm 


dah macam model antarabangsa kan...



BF??????

benarlah kata pepatah dulu lain, sekarang lain..puncanya??...Wallahualam..


p/s:: tak semua manusia sempurna ada kalanya tesesat jua......bukan nak mengata tapi sekadar perkongsian...mesti semua tak percaya kan...:)






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. harap tuan belog tak jadi macam ni jgak..haha

    BalasPadam
  2. ya ALLAH..minx jauhkan lah semua tu....amin..:)

    BalasPadam
  3. gosok2 mata..erk! betul ke ni? xsangka la.. :(

    BalasPadam
  4. MasyaAllah...otak bijak tp tak digunakn sebaiknya.

    BalasPadam
  5. err 0.o Serious macam tak percaya kan !

    BalasPadam
  6. memang tak percaya,tapi mcm kenyataan jer,so mmng kene percaya....

    BalasPadam
  7. Bdk2 camni kena selalu ada sentuhan rohani. Kalau dalaman tak kuat dorang mudah2 dibrain wash.

    Ingat lagi gadis Genius matematik, umur 12 tahun masuk U Oxford, tapi mula 'rosak' beberapa thn slps tu.

    Kanak2 lelaki yg lancar m'baca ketika bdk2 lain pelat lagi, boleh jadi mat pit bila dewasa.

    Kasihan.

    BalasPadam
  8. siyes terkejut jugak tgok ni..huhu..syg gile

    BalasPadam
  9. rse mcm xnk dpat smua A lak mse SPM nty... tkot jdi mcm ni.. trlampau pndai..

    BalasPadam
  10. Yang culture shock dalam negara pun apa kurangnya kan? Nauzubillah.

    btw follow here. Tuan blog sangat shumel ^__^

    BalasPadam
  11. Wahaha..belaja tinggi tp... hurrmm

    BalasPadam
  12. smoga allah buka hati dia untuk sedar smula kesilapan dia..

    BalasPadam
  13. moga dia kembali berubah. :)

    BalasPadam
  14. sya kata gamba ni fake sbb tahi lalat kat bibir dia dh xder...dan lg satu cuba belek2 paper ucapan raya dr rantauan masa bln posa ritu....sbb tu sya kata ni photoshop nyer gamba...dr apa yg sya dpt kabar dia sedang mengikuti ijazah dl farmasiologi dan baru pulang kg brcuti baru2 ni...xspt dlm gamba ni sebab dia dh kurus sgt....dan lg satu dia xpenah pakai twitter atau pesbuk nama sebenar dia....

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...