..::::::MINGGU BUSY::::...



S.A.L.A.M

sekarang baru aku fhm yang sambung 'degree' ni bukan nyer senang....semua sangkaan aku salah.....masa mula-mula dapat tawaran sambung pegajian dalam bidang rekod, uishhh menangis aku....sampai satu hari duk menangis memikirkan tentang nasib aku lau belajar di shah alam ni tambah-tambah dengan subjek yang aku xberapa suka dan yang amat 'BORING' nie..Ya ALLAH begitu berat dugaanMu...sekarang aku redha dengan ini semua walaupun aku apply kos library masa tu...kadang-kadang aku cemburu gak tengok member aku semua yang ambil kos library tu...mcm best jer....kat sini dah la nk jumpa kawan yang betul-betul rapat susah....tambah-tambah jauh ngan family...humm ma abah cakap belajar mana-mana pun sama yang penting belajar bersungguh-sungguh....

Now, Aku kat UITM Puncak Perdana, Shah Alam...tp langsung aku xingat nasihat parent aku..belajar cincai-cincai..Lau family aku tahu, mesti sedih diaorang...sekarang dah nak exam, keje sekolah pun banyak tambah keje by 'group'..mencari yang berkerjasama betui3 susah..lau masa diploma xder lah seteruk cam nie....


tiba-tiba jer teringat member aku sorang ni.....humm dari part1 sampai la habis diploma aku sentisa ngan dia...buat keje sekolah pun sama-sama..T____T


(lucukan pic nie.....zaman muda-muda...masa minggu MMI part1 dip..)

ni la member aku masa mula-mula masuk UITM Machang dulu..sampai la habis diploma...sekarang kami terpaksa berpisah sebab NOR dapat sambung pengajian dalam bidang 'LIBRARY'....cam aku pengurusan rekod....addusssss xsuker !!!....mau ke kedah jugak......T_____T




dan sekarang...hidup perlu diteruskan......semuaNya kna redha...sekarang masa untuk busy ngan keje sekolah yang bertambung tambah-tambah nk dekat study week nie...semuanya kna di selesaikan...walaupun xsuka terpaksa laluinya jgk......insyaALLAH, mungkin ada hikmahnya terjadi perpisahan ini...


Buat ma dan abah, nisah minta maaf sgt2 sekiranya selama ni banyak main-main...sekarang aku mahu berubah dan mahu mengubah nasib keluarga kita....insyaALLAH...ini janji anakMu...

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

...:::CONTEST ADIK-BERADIKKU YANG CUTE:::...


 Clik sini.....+_____=

Ellow...sawadikap..:)
jeng-jeng....sekali lg aku telah di tag...thanks untuk awk tu yg chumel
http://wwwaudazone89.blogspot.com
thanks eh tag saya nie....

sekarang ni minat untuk join contest dah ada..
lau dulu susah nk join..sbbnye xder internet kat kolej aku...
sekarang dah ada bb..sanang la sikit kan..tu pun untuk awl bulan la..
bila sampai hujung bulan line maxis dah slow...
nk buka blog pun susah..T________T

ok!!!
ni dia gmbar yang aku pertaruhkan...
cute x????
lolzzz....dah tua kata cute lagi....:P

yang kiri tu kakak aku...
gambar nie di ambil masa nk hantar akak airport Pengkalan chepa,KELANTAN...
dia perlu terbang ke sabah untuk menjalankan tanggungjawabnya sebagai guru...:)
jadilah pendidik yang berjaya yer..
satu lagi, kakak aku nie mmg ada peminat la...kat maktab sabah...
sbbnye akak aku tu cute n kecik jer..so xla nmpak tua sgt kan..walaupun umur dah tettttt....
dah boleh kawin dah.....insyaALLAH bulan 3 thun depan katanya...

yang kanan tu adik aku a.k.a dielah...

yang ni pun ramai peminat gak kat sekolah..eheem aku jerk yang ketinggalan.....sob sob....
sedih nye....hina diri tp berbangga ada adik beradik yang cute nie...
so, kakak dia lak tumpang famous..wink wink..:P

okey lah...tu la motif aku..
nk tunjuk adik beradikku yang cute...hikssss

jap-jap!!
aku nie cute x???hahahaha
koya...werkk


now, aku tag !!



merci!!!

semoga berjaya semua...=_____+


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

...::::YANG MERAH ITU SAYA:::::......

hye!!
dah lama xupdate blog..
xder info. yg dapat aku kongsikan...


lolz...
aku cuma nk share pic yang aku ambil jerk kat taman tasik shah alam..
kat sini mmg popular kot coz ramai anak2 muda lepak, dating n jogging n beriadah...
mcm aku, suka pergi sana sbb nk ambil gmbar...
sajerk nk suka suki walaupun time tu sakit sikit..hik3



aku hanya berdua...mcm pasangan couple lbh kurang..tp dia tu member aku....
tengku aini azwani namanya...pemalu sikit..
huissssh masa aku nk shoot die bukan maen malu lg....

pening gak kepala aku nih nk melayan kerenah dia...
ape ape pun bersyukur sgt dia dapat teman aku...
lau tidak keseorangan la nampaknya.....


terlebih posing daaa..haksss
sayang seribu kali sayang pic ni blurrr lah..:((


 berbaju kurung masa jumpa dentist..haksss


my love location....<3


Peace!!...
balik lah,,,
penat dah posing2 tasik nih......

bas U605!!!...


...TUNGGU AKU..

BYE!!



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...