...:::CONTEST ADIK-BERADIKKU YANG CUTE:::...


 Clik sini.....+_____=

Ellow...sawadikap..:)
jeng-jeng....sekali lg aku telah di tag...thanks untuk awk tu yg chumel
http://wwwaudazone89.blogspot.com
thanks eh tag saya nie....

sekarang ni minat untuk join contest dah ada..
lau dulu susah nk join..sbbnye xder internet kat kolej aku...
sekarang dah ada bb..sanang la sikit kan..tu pun untuk awl bulan la..
bila sampai hujung bulan line maxis dah slow...
nk buka blog pun susah..T________T

ok!!!
ni dia gmbar yang aku pertaruhkan...
cute x????
lolzzz....dah tua kata cute lagi....:P

yang kiri tu kakak aku...
gambar nie di ambil masa nk hantar akak airport Pengkalan chepa,KELANTAN...
dia perlu terbang ke sabah untuk menjalankan tanggungjawabnya sebagai guru...:)
jadilah pendidik yang berjaya yer..
satu lagi, kakak aku nie mmg ada peminat la...kat maktab sabah...
sbbnye akak aku tu cute n kecik jer..so xla nmpak tua sgt kan..walaupun umur dah tettttt....
dah boleh kawin dah.....insyaALLAH bulan 3 thun depan katanya...

yang kanan tu adik aku a.k.a dielah...

yang ni pun ramai peminat gak kat sekolah..eheem aku jerk yang ketinggalan.....sob sob....
sedih nye....hina diri tp berbangga ada adik beradik yang cute nie...
so, kakak dia lak tumpang famous..wink wink..:P

okey lah...tu la motif aku..
nk tunjuk adik beradikku yang cute...hikssss

jap-jap!!
aku nie cute x???hahahaha
koya...werkk


now, aku tag !!



merci!!!

semoga berjaya semua...=_____+


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

3 ulasan:

  1. salammm jgk..ekekeke
    perkenalan...please support me..ting!!!
    >___+

    BalasPadam
  2. wah2 kirim salam akak boleh? hahaha

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...