Segmen review blog bersama CC .


Assalamualaikum semua..^^



cute kan banner nie...klik jangan tak klik untuk menjayakan segmen nie..^^

ehem....hari ini khas untuk join segmen okey...dalam kesibukan pun ada hati nak join segmen kan...uhukkk bukan apa gua tertarik dengan blog cik cempaka nie..hoho cute giler okey.....doodle dia memang omey3 semua nya..haksss then blog cc pun senang je nak loading...tak berat sangat...tu memberi kelebihan kepada aku untuk stalk blog cc....haishhh yelar kan aku nie guna broadband yang pakej murah jer..so memang limit la sangat nak buka blog seseorang...tapi bila dengan blog cc senang sikit...faham-faham jelar kan..bila nak loading pun lambat so dengan automatik mood untuk stalk blog seseorang jadi down..terus tekan butang x kan???hoho bukan gua sorang je gituw...so blog cc senang di loading dan korang tak payah nak gatal tekan butang x dah...hehehe..btw blog cc memang berstyle lah...love it...so cute so sweet...<3

selamat menjayakan segmen...^^




p/s : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

7 ulasan:

  1. peaceee hehe , kita dtg menjengah .. Good Luckk yeahh ^_^

    BalasPadam
  2. thanks join

    nnt cc inform bila cc dah review sini

    BalasPadam
  3. zoey::haksss biasa la...buat asgmnt malas..join segmen rajin lak..:P

    BalasPadam
  4. athirah::thanks menjengukk....hoho jom jayakan segmen nie..^^

    BalasPadam
  5. cik cempaka...thanks...btw gud luck for your segmen..=)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...