Photoshoot dan Tangisan Ombak Rindu....Lolz



Assalamualaikum wahai sahabat blogger sekalian....


mimik muka yang kesedihan sebab Ombak Rindu ke??Lolzz....tengok OR pun belum lagi..apa kes nak nangis..:P

selamat hari jumaat semua..hari ini merupakan hari sehala penghulu segala hari kan???....semoga hari ini memberi seribu keberkatan kepada kita semua... eh eh eh amacam rasa pelik je bunyi ayat aku nie...hoho sila abaikan grammar yang tak betul itu...Lolz....

hari itu kan kan???4 disember 2011 merupakan hari kelahiran aku kan??...tak ingat leh la ke link Sekudus Doa di Hari Lahir Hanisah Binti Hasbullah.........so, hari itu jugak lah aku bersama teman-teman bersuka ria di space u8 bukit jelutong yang baru dibuka...hoho kat situ tak ramai sangat orang..maklum la baru je dibuka....kosong je tempat dia..tapi sebelum tu aku dengan CT ADA dulu yang sampai ke tempat tu..nak tahu sebab apa???ehem sebab  aku dan kawan CT ADA tu berhajat untuk photoshoot di Dataran Shah Alam....nasib la hari tu hujan..so plan A dibatalkan....terpaksa la shoot dekat space u8 jer....tu jer jalan penyelesaiannya...layan jelar picha sebelum layan Ombak Rindu...jom preview cite Ombak Rindu dulu AmbOooii best sangat ke "Ombak Rindu".... ..:)


nie adalah antara picha sebelum kami layan Ombak Rindu..^^


sorry..saiz picha nie kecik jer sebab aku ambil picha nie pun melalui FB...soo gambar nie sedikit blurrr jer..hoho janji ada gambOr kan...Layan jolar....huhu


aku rasa sedikit kekok untuk pose kali nie...sebab lama dah tak join outing..nie pun secara kebetulan jer...member aku CT ADA yang ajak...so, CT ADA pun ajak aku jugak la wat teman..lagipun bukan lama pun..kejap jer nie..lepas tu leh la layan Ombak Rindu tu....:)


picha black & white...aku pun tak tahu sebab apa photog edit picha jadi warna nie...malas nak bertanya dia..hoho terima seadonya..kadang-kadang nampak pelik kan???but nice...^^



shoot punya shoot akhirnya baru sampai si ROSSI OKKAD dan WIEN LALA nie...hohoho nasib baik diorang datang sebab tiket dah beli.....tapi sorang tak datang..burn 1 tiket...SOb sob...T_____T

Lepas pada tu kitorang pun pi la solat magrib dulu..sebab movie mula pukul 7.30...yang wajib perlu di tunaikan dulu kan.....

layan movie nie sampai menitiskan air mata ke??hoho ada la jugak kadang-kadang kuar airmata tu..but aku tengok cite nie tak sehebat yang disangka..mungkin dalam novel lebih best kot.....tu jelar komen bagi aku pasal cite nie...hoho berbaloi sebab leh tengok aAron Aziz kan..lolz......^^


papai...habis sudah...kitorang terpaksa bergegas pulang sebab bas terakhir U605 sampai kul 10.15 jer...Alhamdulillah bas sampai tepat pada masanya...so sampai Puncak Perdana pun ngam ngam jewk...Alhamdulillah...=)

semua picha tu credit to Plastick Silver (Muhammad Afiq Nazmi) .............=___='



p/s: Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 





--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

  1. ahhaaahh. cantik gambar :)

    happy belated birthdayy btw :D

    BalasPadam
  2. credit to photog....awk semua lg cantik..:)

    BalasPadam
  3. org2 kalate memey lawo blako heheheee...salam kenalan

    BalasPadam
  4. pah areliff ore klate jugak ko???:P

    BalasPadam
  5. amboi . cantik and manis manis semua . novel mmg lagi best kan . tapi cerita ni pun best . kan ?

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...