Perhatian kepada Finalis Bunga-bunga Cinta aka Peserta Contest " I Love Flower" by hazanis!!



hye….
assalamuaalaikum kepada sahabat blogger, facebook dan stalker sekalian....................hohohow


korang sihat tak??.....ehem kalau korang nak tahu contest yang aku anjurkan rupanya mendapat sambutan….Alhamdulillah, ada jugak yang sudi join Contest " I Love Flower" by hazanis yang aku anjurkan..walaupun hadiahnya yang tak seberapa…..ehem ada berita baik untuk korang semua…….1 hadiah istimewa disediakan untuk pemenang bertuah yang menggunakan random org…ehem so, kat sini mungkin korang semua berpeluang memenanginya…^^ Nah kepada pemenang bertuah yang menggunakan random org akan menerima hadiah berupa...sila lihat bawah!!!!....




yeah...hadiahnya handbag yang color merah itu lah!!..^^

setakat ini aku dapat seramai 53 penyertaan…semuanya lawa-lawa…semuanya aku dah terjahCuma aku tak tinggalkan jejak jer….sowie eh……nanti ada masa yang lapang aku tinggalkan jejak kat blog korang..ehemmm yang pasti gambar korang semua memang meletop okeh!!... 

pesanan terakhir!!……untuk contest nie, pemilihan dari tempat pertama hingga ke-3 akan diadili oleh kawan-kawan aku sendiri…so aku tak kan pilih kasih…ngeh3…semuanya akan mendapat keadilan…so jum terus mencuba dan terus mencuba… 

penyertaan dari 1-53……
aku dah check!!!....so korang yang lain sempat lagi join okeyh……..
sila check penyertaan korang disini .:Peserta Contest " I Love Flower" by hazanis:....so ada masa korang jangan lupa check senarai penyertaan korang…eh kalau tak der dalam senarai nanti bagitahu eh….sayang korang ketat-ketat…
ehem boley gituw???:P 

papai!!...Gud luck semua...^^





--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

12 ulasan:

  1. onie tak join sebab takdak gambaq dengan bunga,muehehehehe...

    BalasPadam
  2. Pasti akan join.. tunggu aimie kayh sister terchentaa..

    BalasPadam
  3. fuyoohh! lawa lah beg tuh.. nak jugak.. heee~ harap2 bertuah.. ^_^

    BalasPadam
  4. kembatolo::besar kes tido lewat sokmo..huhu (jerit etep)..hahahaha

    BalasPadam
  5. zizie::hehehe insyaALLAH kalau ada rezeki..:)

    BalasPadam
  6. comelnya beg tue.rugi tak masuk :D

    BalasPadam
  7. waaaa.. comelnya beg tuh!!! harap2 iyou antara org yg bertuah!! hehehe

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...