SALAM AIDILFITRI 2011…




Hohoho…

Pertama sekali, aku nak minta maaf kat korang semua sebab lama menyepi…bila daaa lama tak layan blog ni semuanya jadi malas….humm masalah keluarga lagi…semua mood nak update blog daa hilang….

Semuanya menjadi kalut bila akak aku bertunang pada raya ke-2..maaf la aku tak jemput eh…sebab ni semua buat secara sederhana dan bukan secara besar-besaran….lagi pun ni baru bertunang….opsss macam aku lak bertunang kan….

Perghhh kelass kau jah…..eh akak aku memang orang panggil jah aka hamizah….:P

Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan:

Andai tangan tak kuasa menjabat
Setidaknya kata masih dapat terungkap
Setulus hati mengucapkan
Selamat Hari Raya, Mohon maaf zahir & batin!!


Sekali lagi aku nak memohon maaf sebab raya tahun ni memang aku xsempat nak bergambar dengan family sangat..masing-masing busy…terutamanya aku..orang kuat majlis pertunangan akak aku..cewwwaaaah ….antara gambar yang ada pun  hanya gambar aku sorang…tu pun aku curi-curi posing sendiri..hahaha ore klate kata ‘koya’…
Ehem xpola, janji ada kenangan…sob sob..T____T


Pasal baju raya lak semuanya tak ‘jangok’..huksss raya masa pokai memang la kan…pakai jer apo yang ado…..



Tudung dan inner tu semua aku rembat yang lama punya…yang baru tak pakai lagi…sebab rasa tak selesa lak pakai yang baru…hum ni masa on the way ke rumah kawan aku Haslinda Lin….




Raya bersama kawan-kawan….hoho geng ustajah dan imam muda..miahahaha….



Mungkin ini muka ksesedihan….humm dah sape tak sedih nak berpisah dengan akak aku tu….dia akan balik lagi awal bulan 12 ni…untuk selesaikan persediaan perkahwinan dia…dan akan pergi lagi dan bulan 3 tahun depan baru balik untuk majlis perkahwinan dia..insyaALLAH ….semoga ia nya berjalan dengan lancar…Amin~~~




Ni snap guna henset murah ajer…hihi tak pe…janji ada kenangan…ni aku beli baju yang sama dengan adik aku..konon-konon nye nak jadi kembar….teheee bila pakai baju ni masa pi kbmall semua tengok…haksss ada la jugak aku terdengar orang kata yang kami ni kembar ke??yang mana adik dan yang mana kakak…hoho plusss berjalan berpimpingan tangan…siapa la yang tak kata kembar kan….=Sama tapi tak serupa=…



Singgah umah my auntie jap…nak copy pic tunang….sementara tu Nah pic ‘koya’ sendiri..hoho abaikan jari jemari aku yang gemook itu…..:P



Malas nak cite panjang-panjang..nanti korang boring lak kan….:P






love my family...

jangan tanye dimana adik beradik lelaki!!..

sob sob kami tak 'kacik'....:(
my kaka yang daaa jadi tunangan orang..semoga kekal yerrr dan tabah menghadapi dugaan sepanjang pertunangan nie..:)) love u…muax!!!!


Akhir sekali…..salam aidilfitri..semoga ucapan aku ni belum terlambat lagi…

p/s :: aku Nampak semua happy masa hari raya..tapi family aku ni memang kalut la….perghhh setiap tahun macam nie…sob sob..T___T

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

  1. okeh. adik bradik memang cun melecun.
    sejuk mata mandang.
    heee
    psst
    bila nak ngedate lagi
    sis pun dah nk gerak p shah alam dlm minggu ni kot

    BalasPadam
  2. sis daa dpt keje ke??
    nis 10 hb male tolok g s.alam..hihi bulih jah nk date plop...tmpt skalo plop xpo...:)

    BalasPadam
  3. ehemmm,nak g shah alam?ada can la ni nak jumpa,auwwww! *nyampuk dari komen atas tu,haha!


    sep awok cecomei,gerang sere!

    BalasPadam
  4. alolololololo.. comeynye.. anak sapo nih.. siyes wey.. sape yang edit pic tu ha? ajar laa. pls. merayu.. hahahah..

    BalasPadam
  5. salam aidilfitri 2 u..sory lmbat bkok entry ni..smua pic mmg lawa skli dgn orenye skli..huhu..maaf zahir n batin..weeee

    BalasPadam
  6. salam aidilfitri jgk awk..
    maaf zahir bati jgk okey..:-)

    btw..comel2 gmbar..ae tu..xmai rya rmh..huhu..

    nk ikot date etep eyh..hak3..;-P..tepat sklo dop..kiki...

    BalasPadam
  7. kembar betul datang sini. hahahha

    BalasPadam
  8. salam aidilfitri si chumel .

    makin cun pic2 dia . :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...