GEDIK-GEDIK SANTAI DI KBMALL...



Hypeeeee.....

korang dalam mood raya lagi ke???raya tahun ni tak berapa meriah bagi aku.....boring ajer....tapi bila time reunion budak ex-uitm machang hilang la sikit rasa boring nie....ekekeke

nie semua plan kekasih hati masa diploma iaitu kak norr...nor memang sahabat aku yang paling rapat masa diploma dulu...tiba-tiba dapat mesej dari nor..'sep kito tok wat reunion ko sebelum gi ngaji'.....hohoho soalan tu aku balas 'bulih blako tapi sep ni xtahu lah'....jadi aku la yang jemput geng2 machang dulu......yang dapat hadir cuma linda, e-g, arif, keme, idin....ehhh last minute lak si nor ni tak dapat hadir..katanya ada emergency...hoho sabar jelar..ingat nak cancel terus perjumpaan nie...tapi last-last teruskan jugak..sikit pun jadi lah kan......sedih tak dapat jumpa nor...T___T


ni picha aku dengan linda....opssss hanya kami geng perempuan...yang lain susah nak datang....:(



hohoho...sementara tunggu si keme dan idin datang....


ni HERO REMAJA ke apa nie???hahahaha



maaf gambar ni sedikit tergedik.......=___=v


tetiba lak terjumpa si hilmi green-v......haishhhh ruponya aku tua dari dia..matang betuiii budak nih...ehemmm  adik aku berkenan kat dia nie...:P



lepas maen bowling dan makan aku dan linda blahhh la..

tinggal  si geng lelaki maen snoker loooppp....nasib bek tak tunggu...hiksss
opss picha idin dengan keme tak der sebab guna kamera apih...tunggu dia bagi dulu baru leh upload....


daaaa...habisss...

nak pi kelasss sat lagi.....ringkas dan tak der motifff sangat...

ngeeee.....bye!!!!

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. yg pakai glases tu sedikit look like shaheizy sam

    BalasPadam
  2. nak jupo jugok! bilonyo....ada mana sekarang?

    BalasPadam
  3. meaw:::bila free...nok no tepon la snang nk dating..:P

    BalasPadam
  4. faiz:::huhu yeke???xsama pun tengok..:)

    BalasPadam
  5. meaw::nati gapo2 ore mesej deh......bila free ore msj..:P

    BalasPadam
  6. bereh awokkkkkkkk,sayae ke awokkkk,kehkehkeh

    BalasPadam
  7. datang dari blog mocik meaw.. ho ho .. bestnye reunion.. ^_^.v..

    BalasPadam
  8. baru ku perasan ade poto nie :p

    BalasPadam
  9. anonymous::mana nk prasan...doh xbuka blog aku..:P

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...