EH FATIN LIYANA ASRI ADA KEMBAR KE??



Hoohoho..sape xtahu lagi nasib la..aku orang 1st yang tahu..hiksss..(koya oh)..’padahal aku ore gesuk tahu’…..teheeeeeee..=____=v

Nah bila aku tahu kewujudan si kembar fatin liyana memang terkejut oh….99% sama….fuhhhh cantik dan juga sebagai blogger…ni nasib baek member FB aku bagi tahu..ehem3…credit to-->Zaim Jemain

 



So, hangs kat luar tu jom la terjah blog dia…sure kamoo semua puas hati..al-maklum la dia pun model gak…suka kuar outing!!...sebijik mcm fatin liyana..dan cara dia berfesyen lebih kurang je…

Yang aku kata kembar tu saje jer…kasi gempok sikit!!..lolz..

 Hahaha dia pun Cuma seiras dengan FATIN LIYANA ASRI yang famous tu….nama kembar si fatin tu Engku Salwani…siyesss dia memang xsombong bila aku tegur dia di wall..Tq sue sebab xsombong dengan kita…:P

Eh3…rupanya sue ni lahir tahun 91…aku 89…so , maknanya aku lebih tua dari dia la kan..lolz…………dia Nampak matang giler ok..aku???macam budak sekolah..hampeh..malu sih aku kat dia…T_____T

Ok nak tahu lebih lanjut pi la usha blog dan FB dia..



.::ENGKU SULWANI ::.







 (semua pic dia cantikssss)

TAPI..

Ada syarat nye..hahaha tinggalkan komen anda dan aku akan bagi link tu bila komen dah mencecah 10 pun okey dah..hahaha….kejam x??


Ok aper??..bukan susah pun syarat tu..tapi lau komen lebih pun xper..lagi aku suka..aum3

Teringin nak jumpa si cantik nie…hahaha rupanya kami tinggal lak kawasan lebih kurang sama jer..tapi xpernah jumpa….wink***

p/s :: bagi boys kat luar sana tu jgn la ada niat nak ngorat dia tu..ehem coz dia dah ada buah hati tau..encem lagi..terlepas la korang..:P



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. haha ape daa kredit ke fb, kredit ke Ayeem Ayam lah. haha. www.ayeemayam.com xD

    BalasPadam
  2. ada la sikit yg gmbar scnd 2..hihi ^^

    BalasPadam
  3. engku sulwani mmg lawa...cun..comey lotey ore klate kato..:)

    BalasPadam
  4. mau link die! mau link die!! hahhaha

    ni link saya -->
    http://mrsfadhil.blogspot.com
    TQ in advance dear...keep the gud work! hehhe

    BalasPadam
  5. comey weyh lok ! macam hanis zalikha pon ada,hehehe...

    BalasPadam
  6. ada iras FL la..:)
    cntik sihh..:D

    BalasPadam
  7. kak esul.. my senior kat mrsm pengkalan chepa :)

    BalasPadam
  8. kiranya dah ramai org kenal engku nie..hehehe

    BalasPadam
  9. aku rasa ko comel lagi. muek die matured sgt.

    BalasPadam
  10. kak engku c0mey.. akak angkat sy... dy baik sgt2... peramah dn xs0mb0ng.. tahun lepas dy dtg umah dn beraya dgn dy.. tp thun nie xsempat nk beraya dgn dy..

    BalasPadam
  11. tade la sme sgt.. tang braces kot..

    BalasPadam
  12. awk ni comel la, walau 20+ tp mcm 18 gitteww

    BalasPadam
  13. heheh cantiikkkk tak kirain fatin sidqia

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...