Hazanis Fashion Di Riuh Festival Pada Jumaat Dan Sabtu Ini

Rasanya dah lama tidak berkongsi aktiviti terkini Hazanis Fashion di laman sosial. Lebih-lebih lagi tentang koleksi dress terkini [Fesyen jubah terkini hanya RM70 termasuk postage], walaupun kurang aktif tetapi perniagaan tetap berjalan seperti biasa cuma kadang-kadang sibuk hingga lupa nak menonjolkan diri di facebook. Lol Alhamdulillah walaupun jarang muncul mempromosikan barangan dari Hazanis Fashion namun pelanggan tetap ada yang biasanya pelanggan yang pernah membeli belah di Hazanis Fashion. Mihmih terima kasih kerana memberikan kepercayaan kepada Hazanis Fashion.


Barangan yang menjadi permintaan masa kini ialah :- 


Kali ni dah masuk kali-3 Hazanis Fashion buka booth untuk event yang berlangsung di Kota Bharu, Kelantan cuma masih tidak berkesempatan untuk mengajak saudara saudari yang tinggal berdekatan Kota Bharu serbu booth Hazanis Fashion . 


Riuh Festival pula bakal berlangsung di KTC, Kota Bharu Kelantan berdekatan dengan Stadium Kota Bharu tau! Lokasi yang strategik memudahkan mereka berkunjung disini. Datang la cuci mata nanti, khabarnya banyak sales tau. Mek Cah yang buka booth pun dah tak sabar nak shopping disana. Muah! Kali ini booth yang sekali dengan Hazanis Fashion ialah 'Glamour_Inspired' yang menjual pelbagai barangan kosmetik. Murah murah tau! dah tak sabar nak ushar barangan makeup. Mihmih


RiuhFestival
Tempat :- Kelantan Trade Centre (KTC), Kota Bharu, Kelantan
Tarikh :- 23-24 Januari 2015
Masa :- 10 Pagi - 10 Malam
No Booth :- 68-  Hazanis Fashion & Glamour_Inspired


Datang jangan tak datang tau! Jumpa disana, pembaca blog Hazanis sila bagitahu tau nanti Mek Cah kasi harga diskaun lagi. Krik krik , Papaiii. :)


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

3 ulasan:

  1. moga terus maju...thanx bunga...hehehe

    http://anakbonda.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Suka tengok makeup and try tester dy....haha xbeli pon sbb jrng pakai...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...