RESEPI

TRAVEL

TIPS

Review : Perla Coffee

by - 2:55 AM

Assalamualaikum rindu.

Alhamdulillah masih berpeluang berkongsi tips kesihatan dan kecantikan dengan semua selepas mendapat testimoni sendiri. Yeay! selain supplement untuk kulit iaitu produk "Review : Emilay Whitening Clear Sport Supplement - RM40 free postage.", minuman kesihatan untuk dalaman dan luaran juga penting untuk lebih berseri-seri dan mendapat kulit yang sihat. 

perbezaan hampir 2 bulan mengamalkan emilay + perla coffee
Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda. Walaupun baru habis sekotak mengamalkan Perla Coffee ini dah nampak perubahannya iaitu sesuai untuk diet, lebih kenyang dan tidak mudah lapar. memandangkan mek cah sekarang tengah berdiet maka Perla Coffee adalah pillihan utama untuk membantu mek cah menahan lapar. Misi makin berjaya dan kulit makin sihat. opss nak cakap gebu malu.:P


Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.


Antara kebaikan Perla Coffee : 

✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.


Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee :
Serbuk Mutiara, Glutathione , Asid Hyaluronik

Serbuk Mutiara :

MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit. 

Glutathione :

GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik :

ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Testimoni from Mr. Google

CARA PENGAMBILAN PERLA COFFEE:

1. Masukkan 1 sachet Perla Coffer ke dalam secawan air panas @suam.
2. Kacau dan sedia diminum
3. Maxima penggambilan Perla Coffee adalah 2 sachet sehari dan boleh diamalkan pada bila-bila masa.
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.


1 BOX : 20sachet : RM55 sm / RM60 ss
2 BOX : 40Sachet : RM105 sm / RM110 ss
3 BOX : 60Sachet : RM140 sm / RM150 ss
FREE POSTAGE!!!

SMS/WHATSAPP: 010-8931044


Tugas sebagai Beauty Advisor di Watsons memerlukan kulit yang sihat, kalau kulit tak okay macam mana nak promote barang-barang kosmetik kan. so Perla Coffee membantu mek cah kelihatan berkeyakinan di hadapan pelanggan selain Odbo lip tint pemerah bibir Korea ini. yakin bila berbicara dan bla bla. rahsia kulit nampak glowing, staff pun ada yang bertanya muka makin berseri-seri dan nampak glowing, so hanya mampu tersipu malu. :P


okay! ini sahaja produk yang mek cah amalkan sekarang, since umur 21 tahun baru timbul kesedaran untuk jaga kesihatan kulit dan dalaman. hope korang pun tidak terlewat, menjaga kesihatan diri dan kecantikan diri perlulah bermula dari sekarang. berminat? SMS/WHATSAPP: 010-8931044. :P

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion".





You May Also Like

50 kata-kata indah...

  1. macam best tp macam xmampu je utk student :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mihmih. untuk dijual:P but sold out sudah.:))

      Delete
  3. dress cantik,kulit pun cantik.hehe

    ReplyDelete
  4. muja pun rasa nak try je benda ni,, nnti muja boleh consult nis la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muja. boleh je try. nnti kasi harga saeng kacip. krik3 :P

      Delete
  5. baru dengar lah produk nih. tapi still student duit pun minta makbapa. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tula.. kalau student kesian kalau nk try benda mcm ni yg memerlukan modal tinggi.:)

      Delete
  6. namapak perbezaan pada warna kulit hazanis...^^

    ReplyDelete
  7. sis nk tanya kalau bancuh perlacoffee ni 1sachet 2kli sehari mcm separuh2 boleh ke?

    ReplyDelete
  8. Most supplement kena pantang kafein. And im a green tea lover. Perla nak kena pantang kafein jugak ke? Still boleh minum green tea tak kalau nak effect cepat?

    ReplyDelete
  9. Masa datang bulan boleh minum ke perla coffee

    ReplyDelete
  10. er , betul2 jadi ke ni ? can a fifteen yrs old minum ni ? or any good products you can suggest ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. why not cuba emilay supplement tu. baik untuk penjagaan dalaman. vit tambhan utk badan.

      Delete
  11. Helo dear...nak kongsi sikit...i baru amik Perla coffee 10 hari.... alhmdulillah...tersangat sangatlah okeyyy...suka! Suka!heheh.. first start amik memang x tahan la...kerap membuang air bessookk + keciikkk jak..memang azab sgt...then,Before this i nie migrain kuat.. pantang amik kafein...bau pun dah nak muntah...tapi nak cantik punya pasal i gedik2 lah try...mula-mula minum,,pergh...mcm nak terburai kepala...tapi kwn suruh teruskan jugak...membazir katanya...alhamdulillah, lepas je sekali kena teruk tu dah tak migrain sampai sekarang...hilang...hehe...kulit makin putih gitu..jerawat makin kecut..lembut kulit..x pyah tepek make up 5 inci...rse confident je...dann..jgn lupa minum air putih byk2....i selalu amik 4@5 liter Per day...bagi cepatkan proses..benda paling penting..utk yg muslim...bfore drink bace selawat dan yakin yg allah akn izinkn..insyaallah anda akn mcm snow white... lau nak berjaya,usaha kena kuat ye...hehee...okey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah!! thank sis sudi drop komen disini dan bagi testimoni yang memuaskan. nampknya perla coffee mmg serasi dgn sis. mmg minum perla kna banyakkn minum air masak kn. lagi satu kena sabar, sebab tindak balas berlainan utk setiap org. wah! mesti makin cantik akak ni. lgpun perla coffee ibarat minuman wajib setiap hari. di samping nk cantik kan.:)

      btw thank you so much sis. terharu ada komen lebar2 mcm ni.:)

      Delete
    2. sis sy nak tnya kalo kita amik slimimg product campo ngan perla ade efex2 ape x sis???

      Delete
  12. sy nk tnya..klu b/f blh ambk x produk ni?

    ReplyDelete
  13. Sis mkn emilay + perla ni sis atur cmna ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. emilay ni supplmnt n perla ni minumn. sng je atur.:)

      Delete
  14. Sis!!!!! Cantiknyaaaa !!!!! Allah!!! Ni jeles ni tgk muka sis yg comel lotey ni T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tgk ni.:)

      http://hazanis.blogspot.com/2014/04/review-dnars-skincare.html

      Delete
  15. salam . boleh i tnye u pakai skin care ape ye ? u punye kulit cntik sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. dnars skincare. boleh cuba tau!!. hehe :)

      http://hazanis.blogspot.com/2014/04/review-dnars-skincare.html

      Delete
  16. salam sis. nk ty. kita ada beli perla coffee tu. tp knp sacket dye x ada gmbar ea? x macam yg sis tunjuk kt ats tu. tiruan ke yg sy beli ni?

    perlukan penerangan. tkt nt efek kt health.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasslm. lau ada sticker hologram tu ori. xkisah dlm tu ada gmbr or x.:)

      Delete
  17. tggu hujung bulan keluar gaji , nak try lahh Perla Coffee ini .. hehehe

    ReplyDelete
  18. Salam.sis klu pki dnars muka xmgelupas ke.sy nk try tp dgr mgelupas.so takut nk try.so klu minum perla ok x.utk hilg parut jerawat

    ReplyDelete
  19. perla,so in love with u...i memang pengguna perla.dari kecik ade masalah kuli.tak bileh berpeluh mesti gatal2 1badan lepastu tinggalkan parut itam.makin lama da dewasa rase malu la kan..one day try perla,dalam ari ke 10 tu,habis tangan kuar bisul.ya allah banyak sangat2.dekat 15 biji.tapi i teruskan jugak bup bagi i mungkin tu healing proses dia kan..alhamdullilah sekarang,semua masalah yg i hadap dari kecik da hilang..tak der kesan itam lagi,muka makin licin kulit gebu..tq so much perla..yang penting, minum air putih BANYAK2,confirm cepat nampak perubahan,alang2 ley diet sekali...huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan kan. berkesan tapi bergantung pada jenis kulit jugak. yg penting usaha. :P

      Delete
  20. Salam, sis, nk tny, perla coffee perlu mnum tym perut kosong @ lpas mkn pon bole eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasslm. minum time perut kosong atau mana2 pun blh. :)

      Delete
  21. salam nk tny , 1st mkn emily atau perla dlu ?? saya xtahu nk mkn yg mana dlu.. dan kena jrakkan masa berapa jam ? atau lps mnum perla trus mkn emilay je? .. atau kena jrakkan masa ? bg tips sikit.tq ;)

    ReplyDelete
  22. Nis, kak nak tanya... perla tu harga still same ke? Ingat nak try consume after eid nanti...

    ReplyDelete
  23. Apa effect die kalau kita minum time period

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥