RESEPI

TRAVEL

TIPS

Aku akan pergi

by - 9:13 PM

Assalamualaikum cinta.

Selamat tinggal kekasihku blog Love is Cinta, hazanis & Nuffnang. Apa kaitannya Nuffnang dengan blog ini? hehe saja nak menyeru nama nuffnang sebab dah tak boleh blogwalking untuk sementara waktu. Tapi diharap BE/CPUV kekal maintain. Mek cah akan pergi, pergi meninggalkan blog ini. Buat seketika, rasa sedih, pilu dan sebak di dalam hati. Bagaimanakan hidup mek cah nanti tanpa kesayangan disisi. teman-teman blogger dan teman yang selalu memberi semangat untuk diri ini. Ya Allah, rasa sayang untuk tinggalkan semua ini walau hanya seketika.


Pergi meninggal blog ini buat sementara waktu kerana Finishing School Programme di Pusat Latihan UiTM, Kampung Sungai Gajah, Perak dari 21-23 hb 1, 2013. walaupun 3 hari tapi hati ini berat untuk pergi. T.T

hanya kesabaran yang perlu dalam diri, kalau benda ini tak wajib tak mahunya mek cah ikut semua ni. Semoga ianya berjalan dengan lancar sebagai penamat degree untuk selamat 2 tahun "Insyaallah semester akhir". InsyaALLAH semoga ianya berjalan dengan lancar. Amin selamat tinggal semua untuk 3 hari. Insyaallah akan mek cah kembali lagi. xoxo.

Nota kecil : Tak sabar nak kerja, nak merasai pengalaman INI. semoga rezeki sentiasa ada. Insyaallah.


You May Also Like

47 kata-kata indah...

  1. ingatkan nak g mana tadi..hahah
    takpa,bagi blog rehat kejap.

    p/s:comey background blog terr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu nok g stresskn diri,. xsuka la ikut program gini. hoho blog perlukan rehat. ekeke bckground itey blegey terr. hehe

      Delete
    2. ohh..dah semester akhir rupanya..elok-eloklah belajar tu ye..

      Delete
  2. berat hati gop nok tinggal mek cah tadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :'(
    ingat daku dalam doamu,mesti pahni lalu depan uitm puncak perdana teringat ke awop,mestiiiiiii :(


    Apapun,selama kita kenal ni, kalu ore ado wak kecik hati awop ko,tersinggung perasaan ko,maafkan saya deh awop,tak dapat doh la nok tubik supo beso pahniiii.. love u mek cah <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. awop, nnti ada maso kito tubik lg deh, tp xthu la tu bilo pulop. humm

      sayo pun, sepanjang kito kenal klu ado tecik ati maafkn saya deh. eceh! macam nok rayo pulop kito.:P

      Delete
  3. hee...ingatkan nak pergi dalam jangka masa panjang td...hihihi...by the way..nice dress...suke^^

    ReplyDelete
  4. ingatkan awak nak delete blog ni.. huhu..

    ReplyDelete
  5. semoga dimudahkan urusan anda...

    ReplyDelete
  6. larh..neves kejap..keke..ingatkan nak ke mana tdi..hihi..all the best utk program kelak..ehhee^_^

    ReplyDelete
  7. hehe...sabar byk2, kak hanis. 3 ari ja. cayok2! :D

    ReplyDelete
  8. ni kes malas nak tinggalkan blog ke atau tak mau ketinggalan tengok cerita Setia Hujung Nyawa. ekekeke... :D

    ReplyDelete
  9. Cah fie tak g pun Finishing School boleh je grad degree. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cah baru tahu. hari tu ado jah hop xg. dio oyap xleh grad sbb nk takutkan kito. hum xpola dah terpegi sudoh n balik doh pun. hehe.:)

      Delete
  10. tulah Nick.. ingatkan nak p mana la pagi2 buta nie.. haha

    ReplyDelete
  11. elleele...sweetnya mek cah..:D xpa..kita tunggu mekcah update entry bru k..:D tc mek cah...:) smoga keja cpt2 boleh kahwin..ahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yang part kawin mek cah jd gedik sikit ni. :)

      Delete
  12. bt suspen je, ingtkan nk pg mana lah, ingtkan nk tinggalkan terus blog nih...
    takpe tinggalkan kejap utk pelajaran n masa depan...

    ReplyDelete
  13. owah2 cik lovehunter egat nak p mna.ala xper kejap jer kan..don wory blog love is cinta still di hati : pease don cedih2 k ^_^

    ReplyDelete
  14. cehhh, ingtkn nk g mana td.. hehehe

    ReplyDelete
  15. Selamat mengikuti program yang tak suka dan meninggalkan blog tersayang :)

    ReplyDelete
  16. hahaha.. ingatkan nak pergi umrah ke ape.. ape lah mek cah ni.. 3 hari je :P sabar, kikiki..

    ReplyDelete
  17. owh..tanjat gegurl..igt da xmau bebelog lg..huhu

    ReplyDelete
  18. takpe, sekejap je..habis program tu update lah blog panjang2..hoho..btw, i like ur outfit!

    ReplyDelete
  19. enjoy! tempat tu mmg "BESH".. :)

    ReplyDelete
  20. dun worry...walaupun u xde..i tetap akn view blog u oweys... =P

    ReplyDelete
  21. Insyallah program tu sedikit sebanyak beri peluang kita utk dpt ilmu bru

    ReplyDelete
  22. lepas nie dh boleh keje la...awk comel la..=)

    ReplyDelete
  23. wahh..best tau..enjoyyyyy!!hostel mmg besttt..

    ReplyDelete
  24. hmmmm lama dah x tinggal komen kat blog ksayangan kak ni...oloh jgn sedih2..tinggal blog meta jah key..3 hari jah...nati boleh nulis mula....kak kijo doh ko>???lamo nyo x jupo...miss u a lot....

    ReplyDelete
  25. okeh... esok dah boleh update dah kan?? yeah yeah..hehehehe

    ReplyDelete
  26. kerja memang best, tapi zaman study sronok lagi..hehehe

    ReplyDelete
  27. In Shaa Allah...kakak doakan segalanya dipermudahkan ek untuk adik.. gi sana leklok jaga diri tau... take care...

    ReplyDelete
  28. Tahan selama 3 hari mcm 3 tahun kan hehe.. Xper.. Skejap jer tu.. Have fun !

    ReplyDelete
  29. owhh igtkan nak delete blog td..haha...sedih gak dgr klu blogger nak resign ni...huhu... btw all the best... ^______^ semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  30. jauhnya bt finishing school..btw all the best :)

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥