Dress Baby Murah 2016

Assalamualaikum Cinta.

Dress Baby Murah 2016 | Kalau dulu selalu update entri mengenai dress murah dewasa kini bertukar selera kepada Dress Baby Murah 2016. Memandangkan sekarang Mek Cah semakin fanatik dengan baju baby jadi apa salahnya jika Mek Cah berkongsi instagram yang menjual barang baby dengan harga berpatutan yang sukar dapat di market Malaysia. Bila dah ada anak, nak membeli baju mereka memang tak berkira tapi kalau baju sendiri fikir berjuta kali. Siapa yang melalui perasaan macam Mek Cah? Opssss.. Masa mengandungkan Alisha Safiya (Pengalaman Bersalin Anak Pertama di KBMC) , memang dah lama survey baju akikah untuk baby girl ni. Alhamdulillah baju ni menjadi pilihan hati. Lagi satu macam mana tahu baby girl disini ada jawapannya 'Review 4D Ultrasound Murah Di Kuala Lumpur'.  Alhamdulillah. :D

BAJU AKIKAH BABY
Alisha Safiya suri hati ummi. :D
Pengalaman menggayakan koleksi dari instagram Anisalisha.co buat Mek Cah makin excited untuk beli koleksi lain. Pasti korang akan rambang mata melihat koleksi comel dari anisalisha.co , tetapi instagram ni bukan untuk urgent order tau, maksudnya kalau order bulan 10 tapi nak pakai bulan 12 untuk majlis akikah ke memang digalakkan sebab instagram ni tak kenakan charge shipping, semuanya free tau termasuk Sabah dan Sarawak . Jangan meroyan pulak kalau order lambat tapi nak barang cepat. Jom kita usher koleksi dress comel dari anisalisha.co

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

🌹Promosi baby girls christening dress princess tutu wedding - RM 55 INCLUDE SHIPPING 🌹
.
Size : 0-3 months | 4-6 months | 7-9 months | 10-12 months | 13-19 months | 19-24 months
.
📱 For order/ query, directly whatsapp +60108931044
.
📢Free Shipping to Malaysia via China Post Registered Air Mail
.
📢Estimated Delivery Time: 22-38days
.
#sayajual #sayajualmurah #hellokitty #kidshoodie #babydress #babydressmurah #igshopmalaysia #igshopbabymalaysia
#bajubranded #bajubrandedmurah #bajubudak #bajubayi #kidsclothing #babyclothing #aaisyahdhiarana #laraalana #dressakikahbaby #bajuakikahbaby #dressbabymurah #bajubudakmalaysia #bajubabymalaysia #dressbabymalaysia #bajubabymalaysia #dressakikahmurah #bajuakikahmurah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

❤️ Promosi! Hot sale 2016 Summer Girls Wedding&Birthday Party ❤️ - RM55 INCLUDE SHIPPING 💋
.
Size :  4-6 months | 7-9 months | 10-12 months | 13-19 months | 19-24 months
.
📱 For order/ query, directly whatsapp +60108931044
.
📢Free Shipping to Malaysia via China Post Registered Air Mail
.
📢Estimated Delivery Time: 22-38days
.
#sayajual #sayajualmurah #hellokitty #kidshoodie #babydress #babydressmurah #igshopmalaysia #igshopbabymalaysia
#bajubranded #bajubrandedmurah #bajubudak #bajubayi #kidsclothing #babyclothing #aaisyahdhiarana #laraalana #dressakikahbaby #bajuakikahbaby #dressbabymurah #bajubudakmalaysia #bajubabymalaysia #dressbabymalaysia #bajubabymalaysia #dressakikahmurah

Yang mana berminat boleh terus follow instagram anisalisha.co, golongan ibu ni pasti rambang mata melihat koleksi yang comel-comel, kalau nak booking raya pun memang sangat digalakkan. Kalah anak Che Ta tau, Mihmih

Follow instagram anisalisha.co
instagram anisalisha.co


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

2 ulasan:

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...