Pakej Murah Ke Korea 2016

Pakej Murah Ke Korea 2016 | Siapa pencinta filem Korea kat sini? Gara-gara filem dan drama Korea ramai memasang angan-angan menjejakkan kaki kesana memandangkan Korea merupakan sebuah negara yang cantik serta kaya dengan budaya yang pelbagai. Sebelum ini Mek Cah pernah berkongsi artikel 'Pakej Percutian Bajet Murah Ke Korea' dan alhamdulillah nampaknya tahun ini ramai yang mengambil peluang bercuti ke sana bersama keluarga dan rakan-rakan. Terima kasih jadikan entri tersebut sebagai top 10 pageview sepanjang masa. Sekarang buka facebook dan instagram ramai kawan Mek Cah bercuti kesana, jadi sekarang memang berangan lah akan ke sana juga. Insyaallah tunggu masa yang sesuai sahaja, humm bila dah bersuami masa itu amat penting lagi-lagi kalau suami tu kerja dengan orang, cuti pun susah nak dapat tau. Sob sob, tapi sebelum itu Mek Cah perlu penuhkan ilmu didada dulu tentang Korea salah satunya 'Perkara Yang Kita Perlu Tahu Kalau Melancong Ke Korea?' . Nasib baik info ini dapat membantu Mek Cah dan mereka yang lain untuk membuat persediaan ke Korea. Bukan pergi main redah je, negara orang kot. Isk Iskkkk

Pakej Murah Ke Korea 2016

Pakej Murah Ke Korea 2016

Sekarang Mek Cah ingin berkongsi pakej percutian murah ke korea 2016 yang diuruskan oleh Muslimtravelbug.com. Sebelum Mek Cah dah banyak lihat testimoni mereka yang menggunakan perkhidmatan mereka. Rata-rata ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Pakej mereka semuanya harga mampu milik dengan bermula RM2700 - RM3200 (Bergantung kepada jenis pakej) tetapi semuanya menarik dan termasuk penerbangan.

pakej percutian ke korea

Pakej Murah Ke Korea

Muslimtravelbug.com asalnya adalah pelajar di Korea selatan dan menguruskan keperluan percutian orang Malaysia di Korea. Mereka dah beroperasi sejak 2012 lagi dan semua urusan pakej murah ke korea 2016 adalah direct daripada korea. Mungkin sebab itu harga lebih murah daripada lain. Pandai betul mereka semua mencari duit poket kan? Siapa kata belajar di luar negara tidak boleh buat part time job. Kekosongan dan pakej percutian murah ke korea 2016 telah dibuka, jadi kepada yang berminat ingin ke sana bolehlah dapatkan pakej murah dari Muslimtravelbug.com.

April 
17-21 April 2016 
19-24 April 2016 

May
12-16 May 2016
19-23 May 2016 

Ogos
4-8 Ogos 2016
18- 22 Ogos 2016

September
14-18 Sept 2016
22-26 Sept 2016 

Oktober 
19-23 Oct 2016
26-30 Oct 2016 

November
2-6 Nov 2016 
9-13 Nov 2016 

December
2-6 DEC 2016 
5-9 DEC 2016 
7-11 DEC 2016 
12-16 Dec 2016 

nami island korea

Pakej Murah Ke Korea 2016

Pakej Murah Ke Korea 2016

Apa yang lebih WOWWW! tentang perkhidmatan Muslimtravelbug.com ialah kesemua pakej-pakej mereka termasuk TIKET PENERBANGAN, penginapan Hotel 3 bintang, makanan halal, tips,guide mereka yang best dan lain-lain. Jadi korang Boleh rujuk laman web mereka untuk butiran lebih lanjut tau iaitu www.muslimtravelbug.com atau whatsapp sahaja mereka di +6013 2868997 .

pakej korea murah

Pakej Murah Ke Korea

pakej murah korea

Tak salah korang survey dulu pakej percutian korea 2016 dan pakej murah korea 2017 mana tahu memenuhi ciri-ciri bajet korang untuk kesana. Pastikan apabila korang bercuti di sana mendapat perkhidmatan yang memuaskan dari agen korang. Kan tak pasal-pasal rugi bayar mahal-mahal tapi service tak berapa okay. Opsss! 

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

4 ulasan:

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...