9 Gambar Sekitar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz

Gambar Sekitar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz | Alhamdulillah akhirnya Jihan Muse dan Ungku Hariz telah sah bergelar suami isteri hanya dengan sekali lafaz  sebentar tadi. Nampaknya Jihan Muse dan Ungku Hariz telah mengikut jejak langkah '10 Gambar Menarik Majlis Resepsi Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin', '6 Foto Menarik Pernikahan Imam Muda Najdi dan Dr Norazreen' dan '10 Gambar Menarik Majlis Pernikahan Yatt Hamzah dan Mohd Zulfadhli'. Memang musim tahun 2016 artis kahwin! .Jihan Muse tampil berhijab ketika majlis pernikahan berlangsung, kalau kekalkan imej berhijab tu lagi bagus. Tak gitu?

Gambar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz

Gambar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz

Majlis pernikahan mereka telah berlangsung  di Laman Kayangan, Shah Alam dan pasangan ini dinikahkan  oleh bapa pengantin perempuan sendiri Musa Abdul Aziz serta bersaksikan Pendaftar Kanan Perkahwinan, Cerai dan Rujuk Pejabat Agama Islam Daerah Petaling, Muhamad Sujak Muhamad Dasuki.


gambar kahwin jihan muse

Gambar Pernikahan Jihan Muse

Ungku Hariz menyerahkah mas kahwin sebanyak RM300 kepada Jihan dan saling berbalas lima dulang hantaran. Walaubagaimanapun pasangan ini merahsiakan jumlah hantaran perkahwinan. Tahniah diucapkan diatas penyatuan cinta halal ini kerana kisah percintaan antara Jihan Muse dan Ungku Hariz telah mengjangkau lapan tahun dan berjaya menyembunyikan kisah percintaan mereka dengan baik daripada pengetahuan media mahupun peminat. Kalau dikutkan lapan tahun bukanlah masa yang singkat pasti pelbagai dugaan pahit manis yang terpaksa pasangan ini hadipi demi membina sebuah perkahwinan yang halal. Tahniah, gambar credit kepada instagram rasmi milik @jihanmuse dari photographer hebat @project2pi

Gambar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz

gambar perkahwinan jihan muse

gambar kahwin jihan muse

Gambar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz

P/S : Sedang mencari photographer di area Kelantan boleh rujuk artikel ini 'Pakej fotografi perkahwinan murah part-1'. 

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...