Barang Kemas Perak Murah

Barang Kemas Perak Murah | Bila sebut sahaja barang kemas pasti ramai wanita teruja kan? sebab apa? semuanya kerana barang kemas telah serasi dengan jiwa setiap wanita. Sebelum ini 'Koleksi Aksesori di Aidilfitri' juga pernah menceritakan tentang barang kemas murah ini. Harga sangat berpatutan dan harga kasih sayang tau! :)


Sejujurnya, Mek Cah bukan penggemar barang kemas perak namun disebabkan kecomelan design tu terus jatuh hati dan nak pakai terus. Barang kemas perak dari ASIA Silver SHOP yang diukir nama sendiri 'hazanis' membuatkan Mek Cah teruja untuk memakainya.Wah! ada nama sendiri lah. Mihmih






Gelang tangan perak dari ASIA Silver SHOP baru je pakai masa keluar dating di KBMALL, tiba-tiba masa makan di Secret Recipe terus kawan tanya gelang tangan ni beli kat mana?cantik lah. Berapa ni berapa ni? Iskk teruja benor kawan Mek Cah yang bernama Fadhillah ni, kebetulan dia kerja di Secret Recipe KBMALL. Hari esoknya pergi kerja, kawan office pun tanya benda yang sama. Jadi diblog kita bercerita dari mana Mek Cah dapat gelang perak murah ni.


So, kepada penggemar rantai perak atau gelang perak boleh lah dapatkan koleksi ini di ASIA Silver SHOP, malah untuk koleksi emas pun ada mengikut bajet korang. Ternyata koleksi design mereka semuanya cantik-cantik. Kalau rantai ukir nama pun ada, so pandai-pandai la korang deal dengan jurujual tu. Tapi..tapi.. jangan lupa bagitahu datang dari blog Mek Cah tau. :P


Aksesori perak ukir nama semakin popular kerana remaja sekarang lebih suka kepada sesuatu yang simple. Hum tak kan pelajar universiti nak pakai emas kan?Fuhh nampak skema la pulak kan? so pilihan yang tepat ialah barang kemas perak macam ni tau yang paling sesuai.


Silver handcraft atau silver personalized merupakan pilihan yang tepat dan jika korang tak mampu bergaya dengan barang kemas dari emas tulen. Haa gituh!. :P


Bila tengok koleksi dari ASIA Silver SHOP terus rambang mata sebab semuanya cantik-cantik. Hukss alangkah indahnya cinta hati hadiahkan rantai emas ukir nama 'hazanis'. Lulzz Barang kemas perak ini boleh dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang tau! pasti ramai wanita diluar sana tertunggu hadiah seperti ini dari pasangannya. Kalau dapat yang emas punya lagi bagus. Mihmih

SMS/WHATSAPP :- +60169403330
Instagram :- @asiasilver
Website :- http://www.asiasilver.com.my/
Facebook :- ASIA Silver SHOP

P/S : Masa order jangan lupa bagitahu dari blog HAZANIS mana tahu korang bakal dapat dengan harga istimewa. Rugi tau tak dapatkannya sekarang .:)


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

12 ulasan:

  1. hai awok dari kelate ker? same la kito. btw gelang tu sangat lawa. tapiii mesti mahal no ongkos la kito.

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu rasanya tak mahal sangat. cuba la tanya. :P

      Padam
  2. cantiknyer... dulu2 masa bujang minat lah ngn silver nih, bile dh makin dewasa mcm tak susuai lak tp kadang geram jgk nengok bentuk n design yg lawo

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe masa kawin pun boleh juga cuba sis. hikss buat rantai kat anak ke. ;)

      Padam
  3. ish bekenan pulak tgk mek chah pakai rantai ade nama tu...kalau kena air boleh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh sgt terkena air. tak terjejas pun. :P

      Padam
  4. boleh ukir nama sendiri? wah.. ni nampak menarik ni

    BalasPadam
  5. follow blog saya balik dan singgah selalu http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook fan page saya terima kasih"

    BalasPadam
  6. cantik la kak anis.hehe.
    tapi untuk penggemar barang kemas ok lah.kalau yang tak berapa minat melopong jela tengok.hehe

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...