CONTEST : I'M DIVA

Assalamualaikum cinta.

Disebabkan dah lama tak bercerita tentang contest maka mek cah mencari peluang untuk berkongsi satu contest yang super awesome. Kawan-kawanaku sibuk nak buat contest jadi dengan ini mek cah membantu mereka untuk meyakinkan supaya ramai yang menyertai. semuanya simple, hadiahnya super owesome. Mihmih


Syarat-syarat CONTEST I'M DIVA

1. Penyertaan adalah terbuka kepada semua golongan samada warganegara malaysia ataupun bukan warganegara (bajet ada org oversea baca la)
2. Lelaki atau perempuan boleh join..tiada diskriminasi disini
3. Pandai bergaya..kenapa misti pandai bergaya??.. sbb contest ni nama lagi DIVA.. u olls semua kena hantar sekeping gmbr berkaca mata hitam (tidak kisahlah jenama ape, Ray-ban ke, way farrell ke,cap pasar malam ke tak kisah..anything can)
4. Letak banner di atas dalam post blog anda ( jangan lupa linkkan banner tu ke URL contest ini)
5. Tag kepada 3 org rakan anda (pastikan mereka tahu)
6. opkos lau ada contest adalah hadiah.. hadiah ditaja oleh butik pakaian jenama Hazanis Fashion .. sila tengok clothing dia memang lawa-lawa dan cun.. harga berpatutan.
7. kalau kat mall dia nak resit bukti pembelian lau nk join contest..lau kt sini senang jep..tak perlu resit..just perlu follow blog summerlovecheery dan wannurrr!!
8. hantar gmbr penyertaan kt pages nie redcheery.
9. jangan lupa like pages redCheery and wannurrr

50% - juri
50% - likes

Juri :

The Date
Tarikh hntr : can start from now 18/11/2013
Tarikh tutup : End of this Year

Gift,Present,Hadiah?
So far.. dirahsiakan dulu.. akan diumumkan kemudian..akan diupdate bersama gambar hadiah.

xoxo.

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. wahhhhh,inshaAllah kalau dey sayo join deh :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. join deh awop. memeriahkan lg contest nim.:)

      Padam
  2. macam best je..nanti la boleh join..hehe

    BalasPadam
  3. nak join tapi ot now hehe. lama lgi kan tarikh tamat contest ne hehe. fae adalah slh sorang reader dari overseas tu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. la yeke...yess dah jumpa sorang. hihi :)

      Padam
  4. wahhh nie betul2 diva..kena ambil gambar banyak2 nie ..hehe =D

    BalasPadam
  5. kena snap gmbr pakai kaca mata nie.....

    BalasPadam
  6. wah, best ni kalau dapat join..

    BalasPadam
  7. Mcm nak join jer..tp xbrape nk diva mek cah..huhu klu smpt kawe join

    BalasPadam
  8. ^_^ maceh..maceh...maceh... cz bg semangat..dorongan..keyakinan... chups chups!

    BalasPadam
  9. eh x pehe laa.. kena buat entry ke kena post gambor ke fan page nie?? =.=

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...