cyb3r 4rmy



h4kun4 mintak tumpang lalu dan tumpang post kat sini yee...
so untung pengetahuan semua blog nie telah di hack oleh h4kun4...
bukan bertujuan nak menjahanamkan blog hingga menukar template blog nie..
tapi just buat satu post khas berkaitan dengan safety surfing di internet...

1 ) nak mintak maaf kepada admin sebab masuk ke blog anda tanpa memberitahu...
2 ) kami just ingin memberikan pengetahuan serta nasihat kepada anda...
3 ) pastikan anda lebih berjaga2 selepas ini daripada menekan mana2 link yang tidak berkaitan...
4 ) password ada selamat bersama kami dan tidak akan di bocorkan.. : )

untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami di https://www.facebook.com/mycyb3r4rmycrew atau http://mycyb3r4rmy.blogspot.com/ untuk mengetahui infomasi berkaitan hal ini...

from mycyb3r4rmy :D


greetz c4crew :./cyberfalconz ./domo ./catz ./hakuna ./daniella ./faten ./redjohn ./iqkageblacklist ./iluvmypensil and all c4 cr3w

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. Tuan tanah sedar ke..^.^
    Rasa macam tak kena hack pun kuikui..^.^



    yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
    NINJA

    BalasPadam
  2. @----- -----


    tak baik menceroboh rumah orang tanpa keizinan ..hoho sila jgn buat mcm ni k....huh!!..:(

    BalasPadam
  3. Aik, mek cah pun kena, macam artis. tapi elok je login ek? kena lebih hati2.

    Nakal yep abam hacker

    BalasPadam
  4. Ish2.. tak baik hack blog org. Pape hal pun minta izin dulu. Peace ~

    BalasPadam
  5. Ok xde hal utk nasihat atau memperingati org lain. Niat mmg baik.

    tp perbuatan ceroboh page org tanpa izin bukan laa cara yg sesuai.

    BalasPadam
  6. haha.. kami menceroboh dan hanya meninggal satu post sahaja.. tidak merosakan apa2...

    - h4kun4 -

    BalasPadam
  7. saya pun penah kena dulu..lagi teruk..siap deface..

    http://www.zulhairiseman.net/blog/love-is-cinta-kena-ceroboh/

    BalasPadam
  8. hehe.. c4 minat dgn blog ni kot.

    BalasPadam
  9. terbaik la c4.. cara ni kurang baik tp bagus untuk bg kesedaran kat admin n yang lain..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...