Rahsia terbongkar??




Assalamualaikum L.O.V.E..=)


Yeah!! akhirnya dapat jugak melepaskan rindu dengan pakwe kesayangan iaitu Love is Cinta...hehehe inilah cinta hati saya.....eh eh apasal skema si 
mek cah nie.....Lolzzz

humm sebenarnya mek cah nak citer sikit tentang rahsia yang terbongkar tentang.......tettt rasa-rasa tentang apa eh??siapa dapat teka mek cah bagi 50$..nak tak??muehehe.....eh tak der la mek cah bergurau jer...rahsia nie terbongkar di UiTM Puncak Perdana tau...


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Puncak perdana ada tasik lah...hehe dah nak habis belajar baru mek cah sedari yang dekat sini ada tasik kecil....nasib baik tahu sebelum habis belajar kan..kalau tak tahu sampai habis belajar pun memang parOp la mek cah nie.....semuanya terbongkar bila si ina bawa mek cah ke sini....eh eh eh memang cantik la tempat nie...tak sangka la pulak ada tasik yang boleh buat mek cah jalan-jalan kat sini di waktu petang...nie tidak asyik duk kat bilik jer...asyik menghadap laptop jer memang tok rock la kea....Agagagagaga


so sekali sekala *eh betul ke ayat nie* jalan-jalan di waktu petang apa salahnya kan....hanya orang tertentu sahaja yang tahu tempat nie....jadi mek cah adalah antara orang yang bertuah...*baru 2x datang sini*....kantoii....lolzz


ini lah tasik yang mek cah katanya......tasik nie boleh dilihat untuk laluan ke Puncak Alam...ehem mek cah belum sampai lagi kesana..nama jer dekat dengan Puncak ALlam..uhukk... T___T

masa mek cah sampai di tasik nie kelihatan 3 orang pemuda sedang memancing ikan..huhu maknanya mereka semua dah biasa dengan tempat tu......mek cah rasa ramai student puncak ni belum tahu tentang tasik nie..hikhok..:P


kami hanya berdua...mendaki bukit memang best...terbaik lah....walaupun tak pakai sport shoes kami redah jer....Ohsem tak??wakakaka


lihat lah keindahan bumi ini...dari atas bukit dapat lihat tasik yang menhijau..dalam gambar tak nampak sangat....huhu makna kami tersangat berani kerana mendaki bukit tanpa bantuan dari pihak lain....yeah! sangat gagah perkasa kan mek cah..hehe



picha penutup...beraksi atas bukit pun jadi lah..tak der orang lagi best....Lolzzz kepada kepada pelajar puncak perdana yang membaca blog aku nie cuba la pergi sana..memang best sangat.....boleh tenangkan fikiran bila korang semua stress dengan assignment.....hikhiuu....k... bai salam...:P


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

35 ulasan:

  1. hehe. cantek pemandangan tasik.. :)
    tahniah! berjaya naek bukit tanpa kasut sukan. hehe

    BalasPadam
  2. @Azmira Yusof

    hehe kira ok la tasik nie...tak perlu pergi tasik jauh2 dah..:P

    BalasPadam
  3. bawak ore natiii ! bulan 6 ni jommmmm :D

    BalasPadam
  4. gler rock naik bukit guna slipar..ohohoho

    BalasPadam
  5. oh cantiknya tasik tu..nak ikut nak ikut bawa saya pergi situ...Plisssslah...tapi kalau buat photoshoot confirm ohsem kan kan kan.. >.<

    BalasPadam
  6. subhanaAllah cantiknya awak. :)

    BalasPadam
  7. selamat tak habis study lagi dah tau kan. kalau tak, melepas peluang nak lepak-lepak kat situ. :)

    BalasPadam
  8. @Hanim Irsyad
    hehe memang ambik risiko betui3 kan..=='

    BalasPadam
  9. @onie
    jom..awok mari sini sayo bowok..sak risau..:P

    BalasPadam
  10. @Asyiqin Haulisah
    terima kasih diatas pujian itu...tapi saya biasa2 jer..:)

    BalasPadam
  11. @Rara Nasiha
    betui3...kalu tak malu dengan junior yg dah sampai sna...:)

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. woo. best ada tasek. lg kerap la tu dtg sbb nk photoshot kan. eh! hehhe

    BalasPadam
  14. yeah jalan kat puncah perdana memang sempoi.. jalan bukit2 tiba tiba kiri kanan ada tasik.. amazing..

    BalasPadam
  15. tasik ni area mana ey? yang kat belakang tu ke? ade ke ikan? ikan ape yang ada kat dalam tu? sotong?

    hehe.. puncak perdana mmg ohsem!! dikepit tengah2 bukit yg menghijau... sesekali ada memasang impian, nak beli umah kat alam budiman.. tapi apa kan daya.. tak mampu.. hahah. berangan je lebih..

    BalasPadam
  16. hehe tau tempat dia kat mana. rumah sedara pun ade kat sana jugak...

    BalasPadam
  17. bestnya..tau tak skang kt tmpat saya panas sgt2..bila tgk hazanis rendam kaki dlm air tu trus rasa mcm exited+meroyan hahaha..sejuk je tgk.

    BalasPadam
  18. alahai zanis...dah lama dah tasik 2 ada kat situ...kte sllu g p.alam..dats why sllu nmpk tasik 2..mmg cantik..pernh dijadikan lokasi berlakon..tp x sure tajuk cite apa..apek yg berlakon :)

    -tyqa-

    BalasPadam
  19. macam besh jer.. cantik betul tempat tu. kalu berkelah mesti seronok

    BalasPadam
  20. @kura

    eh eh xder la..pergi pun kalau bosan sgt..ni bru 2x pergi...

    BalasPadam
  21. @Al Kisah

    sebenarnya kita pun xthu ada tasik laluan di p.perdana tu...

    BalasPadam
  22. @syahirooAhmad

    wah alam budiman..mahal tuwww...huhuhu

    BalasPadam
  23. @zOeY zAu YaH

    zoey bila nk dtg s.alam...tringin nk jumpa..:)

    BalasPadam
  24. @Anonymous

    la yeke?msti tika selalau dating kat sini..:P

    BalasPadam
  25. Tanak reply pun . sob sob . its okey . :)

    BalasPadam
  26. @Hanif Farish
    perlu ke reply utk komen itu..=__='

    BalasPadam
  27. ohh ta boleh ke komen macam tu . hmm tapelah maaf sangat sangat sbb komen tu . sy delete lah . thanks sudi gak reply dan bagitahu salah tu .

    BalasPadam
  28. just pujian aje . macam blogger yg puji awak dalam ruang ni jgk tp maaf klu kamu berfikirkan lain dan maaf kerana khadiran komen sy tidak diperlukan . maaf erk

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...