Are You A Malaysian? Do You Use Twitter? Or Do You Use Facebook? Come Here ! SAYS Has Some Giveaway For You!



Assalamualaikum L.O.V.E..=)


Pernah dengar pasal SAYS tak??Hohoho kalau yang belum pernah dengar tu SAYS nie boleh buat duit tau...dengan 1 klik kita akan dapat RM0.20..Opsss nampak sikit jer kan?tapi bila dikumpul-kumpul akan jadi banyak tau.....InsyaALLAH yang penting kita rajin share di facebook, twitter dan blog...mintak la tolong kawan-kawan klik...hehehehe lepas dapat kumpul duit banyak boleh la belanja kawan-kawan anda...alang-alang berfacebook boleh la dapat duit sikit kan...ehem macam mekcah selalu share iklan SAYS di facebook....tapi mekcah tak paksa orang untuk klik...atas rezeki la tu kan...tapi sekarang alhamdulillah earning mekcah pun dah bertambah.....sikit lagi nak cashout...cuma kena sabor jer..T__T

Eh eh!!..korang belum daftar lagi SAYS??KLIK SINI untuk daftar..:))


Macam mana nak daftar ? 

1. Korang tekan create new account
2. Taip username (nama korang)
3. Then , connect with Facebook . 

untuk pengetahuan korang SAYS tengah MENYAMBUT ulangtahun yang ke-4 SAYS...so ada hadiah yang menarik disediakan untuk korang semua.....hadiahnya??wow...memang menarik....cuba la dulu, mana tahu rezeki korang.... 

Jom Ikut step ni :

1. Korang pergi ke LINK INI dulu .
2. Sekarang korang tengok , ada Grand Prizes dengan Consolation Prizes kan ?
3. Tick 5 hadiah daripada Grand Prizes yang korang harapkan , dan
4. Tick 5 juga hadiah daripada Consolation Prizes yang korang nak and harapkan..huhu
5. Tekan butang warna hijau iaitu Get Started..
6. Dah selesai pun ! Senang kan ? Kalau korang bernasib baik , mana tahu kan korang dapat Apple iPod Touch, ataupun Panasonic Lumix DMS-FZ40 ! Fuhh raya sakan la kan kalau dapat..:P

p/s::Alangkah indahnya kalau mek cah dapat Panasonic Lumix DMS-FZ40 tu....OPSSSS...T___T



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

1 ulasan:

  1. bukan main panjang tajuk nk promote says. hehehh

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...