.:Pemenang Contest " I Love Flower" by hazanis:.




Assalamualaikum wbt sahabat sekalian.....


maaf diatas kelewatan mengumunkan para pemenang contest nie..bukan apa banyak jer halangan yang datang bila nak update pasal contest nie....hohoho lagipun picha korang semuanya hebat-hebat...sampaikan aku dan member pening nak pilih yang mana satu....walaubagaimanapun, keputusannya telah ada...hasil pemilihan bergantung kepada kretiviti gambar tersebut.....ehem kepada korang yang tak bernasib baik boleh cuba lagi lain kali....semoga korang semua berpuas hati dengan keputusan kali ini....ececece aku tahu korang semua baik....tak kan mengutuk punya???kiki....dengan ini aku ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua yang sudi contest pertama dari aku nie...ehem walaupun korang tahu hadiahnya tak seberapa.....

dah mesti korang tak sabar kan???okey-okey kita teruskan kepada agenda yang sebenar...Lolzz


Bismillahirrahmanirrahim...
dengan ini aku mengumumkan pemenang Contest " I Love Flower" by hazanis..


.:tempat pertama:.


.:tempat kedua:. 


.:tempat ketiga:. 



hadiah untuk pemenang dari tempat pertama-ketiga ialah klik sini----> Contest " I Love Flower" by hazanis..
pemenang bertuah dengan menggunakan random.org ialah-----> no 7..
sila check no anda disini------>Finalis Bunga-bunga Cinta....Muehehehe



para pemenang sila emailkan:

nama, alamat, url contest yang korang join, dan no tel...di-----> hazanis88@gmail.com

sila email secepat yang mungkin ok..
sebab hadiah tu aku akan pos hari isnin nie...^^
tahniah kepada semua pemenang....
emm yang tak berjaya tu lain kali boleh cuba lagi...^^

Papai..


p/s:::walaupun susah untuk membuat keputusan akhirnya terpaksa jugak KAMI memilih antara yang terbaik..bukan yang tak menang tu bukan terbaik tapi KAMI mencari kelainan untuk setiap gambar..harap korang memahaminya...:(


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

  1. uwaa x menang. haha xpe la xde rezeki. anyway congrats to all the winners. ;)

    kak hanis bile nk buat contest lagi. saya nak join lagi ni. hehe. :D

    BalasPadam
  2. MIss::nanti ada rezeki lebih akak buat eh..thanks tau sudi join..kalah menang adat pertandingan kan...yg penting kita horrrreeyy2 join contest nie dan mengeratkan hubungan sesama blogger..:)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah... syukur. Kak Nida berjaya dapat no.2. Thanks Hazanis :).


    Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

    BalasPadam
  4. tahniah kepada semua pemenang. walaupun ezzat tak join. nak hadiah? haha. gambar semua cun2. hebat!

    BalasPadam
  5. wahh, tahniah kpda pemenang(s) tu yeee. hehehe. :DD

    BalasPadam
  6. thanks hazanis ^_^

    dah email details dah..
    baru bukak blog arini ^_^

    BalasPadam
  7. cik Hazanis, maaf baru buka blog hari ne. dah hntar email dah. btw, thanks dgn info.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...