Cheritera hati 1st Giveaway



Hye.......

Masih belum tidoO???...Jom join giveaway..Rajin-rajinkan diri anda...sebab tak semestinya join nie untuk menang jer tapi tujuannya untuk merapatkan hubungan sesama blogger..kan, kan, kan??kan best macam tu...^^


*clik banner nie*


MACAM MANA NAK JOIN??

  1. Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway.---->Done
  2. Tag dua blogger lain.  ---->Done
  3. Tinggalkan link entri korang di ruang komen di bawah ni. ---->Done
  4. Follow blog cheriterahatyhaney.blogspot.com.. ---->Done
p/s:: Contest ini untuk mereka yang beralamat di Malaysia sahaja. haney x mampu nak post sampai jejauh ni.hehe

HADIAH??

Tempat Pertama:
1 produk Avail Beauty + 2 Shawl Inner Polkadot + Brooch

Tempat Kedua :
Produk Avail Beauty + 1 Inner Shawl Polkadot + Brooch

Tempat Ketiga :
1 Shawl Inner Polkadot + Produk Avail Beauty.

Saguhati (untuk 2 orang pemenang) :
Produk Avail Beauty

Dateline : 3 Feb 2012


tag:

 yang lain pun dialu-alukan untuk join giveaway nie..lagi meriah kan??hehehe


GOOD LUCK semua...

papai....^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

2 ulasan:

  1. rajin btol si cantik ni join contest eh.gud luckk :)

    BalasPadam
  2. salam pekenalan ..hihi entri menarik ..pic2 dalam entri pun best :)

    contest pun menarik :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...