Outing bersama 'MEREKA'...Thanks to photog Plastick Silver..^^


Assalamualaikum wbt kepada semua..

Alhamdulillah.....sempat lagi aku update blog walaupun exam dah dekat...hoho actually picha nie dah lama kot..ehem lama??baru minggu lepas...tak ingat lak tarikhnya masa kami kuar outing sama-sama hari tue.......

Ehem dah lama tak kuar dengan mereka...emm tu semua disebabkan kesuntukan masa dimana semua busy dengan assignment.....nak bercakap pun kadang-kadang tak sempat..hoho boleh gituww??

mereka terdiri daripada linda, ct ada, nanie, dan wiena...mereka semua housemate aku untuk semester 4 ....tapi kejap jer masa berlalu, tup top dah nak habis sem pun....Alhamdulillah, nanti jumpa semester depan lak yer...InsyaALLAH...:)


dah moh ler kita layan semua picha masa outing hari tu....thanks to photog Plastick Silver sebab sudi ajak kitorang kuar....lokasi kami untuk lepaking adalah taman layang-layang bukit jelutong..hoho ada ker taman tu??ehem masa aku sampai tu tak der orang pun.....orang main layang-layang pun tak der....elllelee rupanya tu bukan taman layang-layang tapi taman lalang-lalang kot.....Lolzzzz

 *linda, ct ada, nanie, dan wiena*

picha nie nampak pelik kan??nape eh muka aku dengan  ct ada  nampok besor??hoho tak per, janji ada gambor kami berlima...ambo dok kisoh..:P

 picha semua nie di edit oleh Afiq aka Plastick Silver, cuma kata beliau tak suka letak watermark...jadi aku dengan sejahatnyer meletakkan watermark aku disitu..muahaha jahat kan???..ehem-ehem tapi picha yang first tu aku edit sendiri tau tapi sajer nak menunjukkan muko kesedihan...gedix**


si nanie dan wiena duk peluk bear kitorang..ehem ajak posing sekali tak nak..haiyaaa!!


bebear kita nampak buruk kan??hoho dah 4 tahun lebih menjaganya.....nak beli yang baru takut kesian kat bebear tu..kesian lak kan sekirannya aku menduakannya..haksss macam la aku meduakan CINTA..Lolzzz


picha untuk penutup entry kali nie....haiyaa, aku selalu ditegur si Afiq aka Plastick Silver nape la suka sangat buat muka sedih..ehem mungkin aku ada alasan tersendiri..hoho jangan di tanyo boleh..:P



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

10 ulasan:

  1. amboi besar sunggoh teddy bearnya

    BalasPadam
  2. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    BalasPadam
  3. try la pergi taman layang2. Ptg2 ramai la yg main layang2 kat situ. huhu

    BalasPadam
  4. oppa::huhu xder orang nak bawakkan..lgpn jauh...tringin gak nak pergi..:)

    BalasPadam
  5. bebear??..susah nk jmpe..terbaekk

    BalasPadam
  6. nurdilla::hukss ada2 jer awk nie..:P
    misse nadh::hehe thanks...cantik bear tu kan...:P

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...