.::: Raya Di Rawang, 17 september 2011 :::.



Hye…

Ni haaa, aku nak story mengenai open house kat rumah auntie dan abang nas merangkap kawan baik abang kandung aku sendiri…..tapi di sebabkan masalah tertentu abang aku sendiri tak dapat join…ehem  tak dapat di hubungi…abaikan je abang aku tu…..

Bermulanya kisah aku dapat mesej dari abang nas tanye pasal gmbar yang dia raya kat rumah aku tu…last2, dia ajak aku dan  kawan aku beraya di rumah  kakak dia di Rawang…

Mula-mula  tu memang berat hati la kan nak terima jemputan tu….yelar kan, kitorang tak kenal family dia..yang kenal abang nas jer…..so segan jugak la kan…lagi pun sehari suntuk kami akan berada di rumah  mereka….

Tup top kitorang ikut gak sebab kebetulan 3 hari cuti…so memang boring la kan……lagipun abang nas yang ambil kitorang di Puncak Perdana nie…

Hohoho…bangun pagi terus mandi dan bersiap katanya pkul 10 pagi macam tu dia sampai…hahaha tapi kul 11 sampai…sesat  punya pasal…dan memang puncak perdana nie memang tak famous la kan…sob sob sob…T__T

Kitorang sampai kat rumah auntie dalam pukul 12.30 tengahari macam tu la…
Ehem kebetulan nak zohor dah..sebab pukul 2 kitorang kena gerak pi kenduri kawin di resort apa entah….tak ingat nama tempat tu…..so ada pengalaman la kan tengok orang kawin kat dewan…wink wink**


Ni la pasangan pengantin yang secocok tu…bagai pinang dibelah dua k…ecececece….tapi sowie la weh picha ni nampak blurr sikit…..kamera murah katakan…T___T


Sampai-sampai je kitorang di ajak minum…ehem memang bagus la layanan diorang…


Ni picha sementara tunggu auntie bersiap…hoho lama gak auntie ni bersiap….ekekeke


Ehemm….


Ni picha curi…bila tak der orang kita snap jer…ahaksss memang pantang nampak cermin besorrr…^^


Ololololo buat-buat sopan yer bila berbual dengan auntie…..ehem


opocOt mata kawan aku mana???ayoyoyo sowie la…..


Ni la abang  nas…dah kawin tau……jangan fikir bukan-bukan..kami macam adik beradik dah….baik orang nyer…..banyak terhutang budi dengan a.nas nie..


VS





Ni masa open house di waktu malam..nak buat  waktu petang tak sempat…so terpaksa wat malam..ehem tukar baju….dah bau apa dah baju yang pakai waktu petang tu…





Kami memang suka bergambar..hihi


Bila makan free memang suka la kan…so jangan malu-malu…nanti lapoOOOr…:p



Ehem lepas makan kitorang dah nak cabut lari dah….ekekeke peyut dah kenyang kan…lagipun hari da lewat……so cepat-cepat abang nas hantar kitorang pulang…sebab kul 11 pintu pagar kolej daaa tutup..nanti kitorang kena saman…


Nasib baek sampai tepat  pada waktu nye…hihi happy day….^^

Ehem bye…





--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. wow..bestnye..raye sakan..tp u mmg lawa..no matter what situation..huhu..(bodek skit..huhu)

    BalasPadam
  2. lorh..besar weh beg putih tu..

    BalasPadam
  3. ketoooo tu hok smart!try gosok-gosok situ dop?hehe

    BalasPadam
  4. hehe jom join photography contest. visit my link ni nk tahu syarat2 http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...