RESEPI

TRAVEL

TIPS

Review Pearl White Jamu Jelita

by - 10:16 AM

Review Pearl White Jamu Jelita | Sejujurnya Mek Cah lebih suka mencuba produk kecantikan terbaru dipasaran lebih-lebih lagi yang mempunyai kandungan collagen. Maklum lah umur semakin meningkat jadi sudah pasti tubuh badan memerlukan collagen untuk melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit. Rahsianya terkini adalah Pearl White Jamu Jelita yang sememangnya keluaran popular dari Jamu Jelita. Lagi satu produk ini telah banyak testimoni berkesan, wanita mengandung pun boleh amalakan. Kalau tak percaya korang boleh baca artikel ini 'Testimoni Pearl White Jamu Jelita'. Jadi cukup jelas membuatkan Mek Cah jatuh hati dengan produk yang berkesan serta harga berpatutan.

TERKINI!, ada sales untuk penghabisan stock. Boleh lawati entri 'Jubah Terkini Hanya RM50 Termasuk Postage - Stock Clearance!' untuk lihat koleksi yang dijual dengan harga terlajak murah. Jika berkenan whatsapp laju-laju di +6010891044. Stock tinggal tak banyak tau! ;)


Sebelum :- Tarikh gambar ini 28/06/14


Memandangkan harga yang berpatutan sesuai untuk Mek Cah amalkan produk ini demi menjaga kewangan di masa hadapan. Kalau beli produk mahal sangat pun tapi kesannya lebih kurang sama dengan Pearl White buat rugi je kan. Alhamdulillah setakat ini hampir 10 botol Mek Cah consume, produk Pearl White inilah yang paling lama diamalkan. Entah la, kalau nak berhenti dari mengambil Pearl White pasti rasa ada sesuatu yang kurang, rasa kulit makin gelap lah, kurang berseri lah dan sebagainya.



Jadi, Mek Cah pun belum kahwin memang patut amalkan produk ini supaya hari bersejarah nanti dapat mencipta kenangan terindah dalam diri. Mesti la nak berseri-seri kan dan lagi satu Pearl White mencerah dari dalam selain mengamalkan skincare yang lain. Justeru, Mek Cah cadangkan korang cuba 'Review : Set Dynars Skincare', mana tahu bersesuai dengan kulit muka korang. Nak vitamin yang murah dan berkesan boleh cuba 'Review : Emilay Whitening Clear Sport Supplement - RM40 free postage' ada testimoni Mek Cah sendiri. Yang penting pastikan tubuh badan kita cukup collagen, vitamin c dan banyakkan minum air putih.


Gambar terkini 26/11/14, rasa lebih cerah tapi makin bambam


Masalah utama Mek Cah adalah kulit muka berjeragat, kalau berkulit cerah mudah je nampak jeragat tu kan. Jadi bagi membantu menghilangkan jeragat selain menggunakan skincare tubuh badan perlu di rawatan dari dalam dengan mengambil collagen dan paling sesuai adalah Pearl White yang mendapat kelulusan KKM.





Pearl White Jamu Jelita yang mempunyai kandungan yang bertindak mencerah dan menganjalkan kulit wajah:-

Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3 x stemcell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Asthaxanthin, , Argan, Pearl and Rose Alps

Antara testimoni pengguna Pearl White Jamu Jelita ialah:-


Untuk mendapatkan lebih testimoni yang berjaya mohon terjah 'Testimoni Pearl White Jamu Jelita'. Pasti korang turut jatuh hati nanti. Mihmih!

KHASIAT PEARL WHITE JAMU JELITA
  • Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
  • Menyihatkan lagi kulit wajah
  • Menghaluskan kulit wajah
  • Menyegarkan kulit
  • Melindungi kulit dari sinaran ultraungu
CARA PENGGUNAAN PEARL WHITE JAMU JELITA


  1. Masukkan satu sudu Pearl White Putih Mulus Jamu Jelita ke dalam shaker yang mengandungi 120 ml air.
  2. Goncang shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
  3. Disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.
Produk terkini yang Mek Cah selalu amalkan adalah Vitamin C shaklee [Review : Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri], Pearl white untuk dalaman jadi tak salah kita sebagai perempuan melabur sedikit demi cantik di hadapan suami. Eceh!

Hanya modal RM36 include POSLAJU, Sabah/Sarawak add RM5

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : +6010-8931044 
Facebook: Hazanis Fashion
Email: hazanis88@gmail.com 

Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. Jenis produk

Usia makin meningkat, semua produk kecantikan nak cuba. Yang berkesan haruslah dikongsikan disini. Papai. :)

You May Also Like

62 kata-kata indah...

  1. Replies
    1. bukan utk cantik sis tp untuk hilangkan jeragat degil ni. so perlukn collagen dr dalam .:(

      Delete
  2. wahh. Inshaa Allah nak try. tak pernah pakai collagen pun sebelum ni :)

    ReplyDelete
  3. Oit! Betol ke harga dia rm36 nis, wahh murahnya... boleh try ni!

    ReplyDelete
  4. salam sist..hga sabah bpe erkk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Harga Sabah Sarawak RM41 termsuk poslju. :)

      Delete
  5. Replies
    1. wasslm. rm41 sis. sebab semenanjung rm36 termsuk poslaju. :)

      Delete
  6. Salam sis, saya ad bli pearl white di kdai tapi kandungan takde stem cell, argan, glutawhite, rose alps. Saya punya packaging lama ke? :)

    ReplyDelete
  7. Saya ada beli pearl white jugak .. baru je nak try . Tapi kat bekas tu tulis kena taruk 150ml air tapi ada jugak saya tengok org taruk 120ml . Mana satu yg betul? Ke saya punya ni tak ori ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlebih ml pun tak pe sis. asalkan konsisten amalkan pearl white dan amalkan banyak minum air putih :)

      Delete
  8. hai . agaknya ia mengambil masa brapa lama untuk menampakkan keberkesanan nya ??

    ReplyDelete
  9. kalau ada resdung boleh ke amalkan?

    ReplyDelete
  10. muja mmg masalah jerawat dengan parut jerawat laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi dah berkurangan kan sbb amal vit c ni. :P

      Delete
  11. boleh ke minum sexy white dengan pearl white jugak selang2?

    ReplyDelete
  12. Kalau period boleh tak consume Pearl White ni?

    ReplyDelete
  13. boleh ke minum selepas makan sbb sy ada ambil supplement diet sblm mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut minum slps makan berat badan bertambah. minum ketika sblm sarapan pagi. :)

      Delete
  14. Salam sis... sis still consume ke pearl white ni? ke dah beralih 100% ke produk shaklee? Baru nk try pearl white ni..skrg tgh consume Vit- C Shaklee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasslm. pearl white ambil, shaklee vit c pun ambil. :)

      Delete
  15. sis nak tanya kalo org mengandung 1 bulan boleh ambik pearl white x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je sis. nis pun amakan walaupun skrg tgh mengandung. testimoni byk kat sini http://hazanis.blogspot.com/2015/09/testimoni-pearl-white-jamu-jelita.html :)

      Delete
  16. Minum berapa kali sehari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2x sehari sis. Pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur. :)

      Delete
  17. BEtul betul bagus ke ni sis

    ReplyDelete
  18. sy nk tanya...kalo perempuan mengandung boleh minum ke tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je sis. mengandung, menyusu, period pun boleh. Kat sini ada testimoni . ;)

      http://hazanis.blogspot.com/2015/09/testimoni-pearl-white-jamu-jelita.html

      Delete
  19. Assalam sis. Nak tanya pearl white pinky tu. Produk baru ke? Sebab dalam katalog jamu jelita produk tu tak ada. Apa beza putih mulus dengan pinky tu? Mana lagi better?

    ReplyDelete
  20. salam .kak ,mnum pearl white nii ad effect khas x kt muka ?dn sesuai x tuk remaja umo 16 cam sy nii ?

    ReplyDelete
  21. Sis ada jual vitamin c shaklee tak?

    ReplyDelete
  22. Kalau dah berkesan nak berhenti terus boleh?
    Kalau puasa macam mane nak amalkan?
    Boleh kurangkan parut ke?
    Sorry...banyak tanya

    ReplyDelete
  23. Anak saya yang baru darjah 2 boleh ke amalkan pearl white?

    ReplyDelete
  24. Sis,,saya nak tanya...jika makan sebelum makan berat badan akan btambh ke??mohon eply...

    ReplyDelete
  25. Aslm sis sye nk tnya nk bncuh pearl white ni guna air ape sejuk or suam?

    ReplyDelete
  26. Aslm sis sye nk tnya nk bancuh pearl white ni guna air sujuk or suam?

    ReplyDelete
  27. Nak taye kalau sekarang tgh berpantang blh minum ke sis..

    ReplyDelete
  28. Assalam.
    Nak taye kalau masa berpantang dan menyusu bby leh minum ke

    ReplyDelete
  29. Apa kesan sampingan ye kalau makan sebotol lepas tu berhenti ?

    ReplyDelete
  30. Remaja boleh makam tak ?

    ReplyDelete
  31. salam..sy br mnum lady white..nk tye la.lady white ni selain menaikn pgung dn payudara,ia bole mggemukkn bdn ke?risau la kalo bole mggemukn..

    ReplyDelete
  32. Lelaki Boleh Ke Minom

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  34. Hai sis, kalau umur 20-an gitu...Yang mana satu patut ambil, pinky plus atau yg putih mulus?

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥