RESEPI

TRAVEL

TIPS

Selamat Pengantin baru buat IRINE NADIA MARCELLO + AMIRUL..

by - 6:16 PM


Assalamualaikum L.O.V.E..

Oh makin ramai sekarang yang blogger berkahwin....ehem berkahwin di usia muda lak tu..untung la kan...dan pada bulan ini jugak ramai yang berkahwin antaranya irma hasmie /Majlis Pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah dan bla bla bla...lolzzz kalau masih ingat dengan entri ini Selamat pengantin baru buat Nurulbadiah Lai dan pasangan... sudah tentu ramai yang kenal sis nurul ataupun dikenali sebagai nurul badiah lai..orangnya lemah lembut dan rajin jugak komen blog ini...^^


Opsss tapi entri kali ini bercerita tentang perkahwinan blogger terkenal + comel iaitu irine nadia marcello...tahniah yer adik irine....hiksss semoga kekal hingga ke akhir hayat....=)


al-kisah, aku menjadi peminat setia blog irine semenjak 2 tahun yang lepas...kenal blog comel ini pun melalui kawan rumah sewa aku masa diploma UiTM Machang dulu....hewhew semenjak hari itu lah aku duk stalk blog si irine ni...


salah satu benda yang menarik perhatian tentang blog ini ialah lagu yang dimainkan dalam blog tersebut membuat kan aku jatuh hati...lagunya ialah disaat aku mencintai dirimu..Oh jiwangnya..Lagi satu suka dengan senyuman irine yang comel tu. Alah seindah senyuman bila dapat benda INI.Siapa sokong. :P


sekarang si irine ni dah berkahwin...walaupun tidak mendapat undangan ke majlis perkahwinannya tapi aku ingin juga mengucapkan tahniah buat kedua pasangan ini.....:)

all picha credit to http://shahfazriemiskon.com
ayuh pi terjah fun page beliau sekarang sebab banyak picha irine ada kat sana...

You May Also Like

31 kata-kata indah...

  1. sweet sangat tengok mereka :)

    ReplyDelete
  2. cantik..hazanis bila pulak? hihi

    ReplyDelete
  3. kawin muda which is saya pun nak jugak. tapi takda jodoh lagi. :)

    ReplyDelete
  4. comelnya irine...dress pun cantik

    ReplyDelete
  5. selamat pegantin baru juga buat irine..cantiknya irine..sis hazanis kalo kahwin jgn lupa jmput yus ok...

    ReplyDelete
  6. jodoh dia awalkan;) nk wat camne.btw,comel sangat dia kann;) geram tengokkk! =)
    mek cah bila lg? ekekeke

    ReplyDelete
  7. @laskar pelangi

    Aaah tu la...untung dpt kawin muda...emm mek cah lambat lg..lau mek cah kawin ada ke org nak dtg..:P

    ReplyDelete
  8. @ucupiza

    sudi ke yuz datang..insyaALLAH kalau sampai sero..nk kawin xder duit lagi...:(

    ReplyDelete
  9. @zOeY zAu YaH

    tunggu masa....zoey jgn lupa jmput kita bila nak kawin..:))

    ReplyDelete
  10. comei kan si irine..hazanis pun lawa ooo :D

    ReplyDelete
  11. wah bestnya mereka. nis mohon kad kahwin ye. hehe.

    ReplyDelete
  12. sangat awesome kan irine dan suami :)
    happy wedding untuk mereka

    ReplyDelete
  13. saya tunggu majlis awak pula. hehehehe

    apa2 pun, jutaan tahniah kepada pasangan kedua merpelai. semoga mereka berbahgia hinggalah ke anak cucu.. amin...

    ReplyDelete
  14. boleh tahan..berkenan dgn ttema warna yang pengantin pilih..:)

    ReplyDelete
  15. Kak irine dan suami yg comell =)
    Nnti tnggu turn Hazanis plok..hehe

    ReplyDelete
  16. Subhannallah cantiknya dorang neee.....

    ReplyDelete
  17. cantik pasangan nih..semoga kekal hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  18. selamat pengantin baru tuk mempelai...sweet jer...follow sini :)

    ReplyDelete
  19. comel sgt :)
    follow la kte blik eh ;)

    ReplyDelete
  20. aw..aw..aw..so sweet2...
    semoga mereka berbahagia ^^

    CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
    Jiwa daku sedang berperang

    ReplyDelete
  21. Cantik sangat sangat. Sama padan :)

    ReplyDelete
  22. cantik sungguh blog ini,

    dari,
    Spa perkahwinan blogspot

    ReplyDelete
  23. Cantik nye irene nie.. Hihi.. Ank dye pon comel sngt..

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥