J Revolusi Full Movie Download

J Revolusi Full Movie Download | Akhirnya filem J Revolusi dah boleh download dan tonton online tau. Memang dah lama cari filem J Revolusi yang boleh ditonton online memandangkan nak ke pawagam memang dah tak boleh sekarang sebab ada anak kecil. Jadi jawapan sekarang memang tonton filem di rumah sahaja. Terima kasih streamyx yang banyak berjasa, tak perlu pasang astro dah tonton semuanya online sahaja. Movie terbaru 'Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download ', jangan lupa tonton tau!.

Lagi satu kalau ke pawagam sudah tentu ada kos tiket kan? Nak berjimat tonton sahaja J Revolusi Full Movie di rumah sahaja siap ada yang HD lagi tau janji internet dekat rumah korang laju. Alhamdulillah semalam dan tonton J Revolusi dengan baby Alisha memandangkan papa keluar karoake dengan geng office. Yang mana belum tengok wajib tengok tau Mek Cah kasi 5 bintang. Hebat betul lakonan Zul Ariffin dan Izara Aisyah, memang gandingan yang mantap giteww. Kadang tengok cerita ni persis dengan 'Tonton Online Polis Evo (2015) Full Movie' yang banyak selitkan adegan aksi dan lawak tau. Tapi bagi Mek Cah filem Polis Evo lebih lawak dari filem J Revolusi. Opss!


Tonton Online J Revolusi

J Revolusi sebuah filem yang memfokuskan kehidupan anggota Unit Tindakan Khas (UTK) telah diarahkan oleh Zulkarnain Azhar dan diterbitkan oleh Grand Brilliance Sdn Bhd dengan kerjasama Infinitus Productions. Antara barisan pelakon lain yang turut menjayakan filem J Revolusi ini adalah Fazura, Farid Kamil, Azad Jazmin, Iedil Putra dan ramai lagi.

J Revolusi Full Movie Download
KLIK GAMBAR UNTUK TONTON ONLINE J REVOLUSI

Sinopsis Filem J Revolusi
J Revolusi mengisahkan tentang seorang pengawai Unit Tindakan Khas (UTK) yang bernama Jay Zulkarnain. Pada awalnya pasukan Jay begitu ditakuti penjenayah kerana kepakaran pasukan itu bila berdepan musuh. Namun pelbagai konflik mula tercetus bila adik Jay bernama Dian yang juga merupakan seorang ejen telah ditangkap oleh pengganas misteri. Jay berusaha untuk menyelamatkan adiknya tetapi dia terperangkap dan dituduh pula membunuh rakan setugasnya.

Apakah misi Jay untuk menyelamatkan Dian akan berjaya?

J Revolusi Full Movie Download | Nak tahu kisah selanjutnya wajib tonton J Revolusi Full Movie dekat LINK dibawah tau. Ada dua pilihan sama ada nak tonton online atau nak download J Revolusi terlebih dahulu. Jangan lupa tonton dengan keluarga weekend ni, lagi satu sediakan pop corn lagi best tengok movie kan. Tak gitew?

WATCH ONLINE/TONTON ONLINE
SERVER 1
*CREDIT TO DFM2U

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

2 ulasan:

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...