Review : X-mini speaker

Hello Love.

X-mini speaker benar-benar memikat hati mek cah. design yang comel molek memikat hati sesiapa yang memandangnya. ewah!bentuk bulat yang kecil sangat lah ohsem, jarang tau nak dapat xmini speaker yang bentuk macam ni di pasaran. harganya mampu milik. tidak terlalu mahal gituw, so boleh check harga di sini "http://store.x-mini.com/".

My Love Tab 3 dah uzur. -.-'

Speaker yang biasa kita lihat yang besar sahaja, sekarang dah ada dalam bentuk mini ataupun yang lebih tepat portable speaker. Seyess kalau dulu tak nak ambil tahu tentang benda alah ini, tapi sekarang dah lain sebab kini banyak lagu kegemaran dalam hand phone mek cah. Okay, lagu jiwang, cinta, sedih, nasyid, zikir, al-quran semua ada lah. Bak kata di iklan Astro macam-macam ada. Bila guna hand phone biasa nak high volume tersangat limited, tapi dengan xmini speaker lebih kurang kuasa radio. Memang terbaik! cucuk di laptop bisa ajaa semua. krik krik

ku happy kerana ada lagu dari Mu. hanya kamu, hanya kamu. peace .-.-'
excited sebab boleh dengar lagu kegemaran hari-hari. Lagu kegemaran terbaru ialah “ Meise - Dengarlah bintang hatiku“. siap bawa X-mini speaker ini terbang sekali ke Bali. Entri ini tau "I Love Bali" dan "Percutian ke Bali : Day 1". Opss malam-malam dengar lagu sweet dari si dia. Lolzz gataii!

What You Get With Me
  • X-mini™ ME Speaker 
  • Cable organiser 
  • Lanyard 
  • Product Manual 


Bring ME, live X-mini™
  • Through the different generations of X-mini™ Capsule Speakers™, the focus has always been on delivering good quality sound.
  • The philosophy of Sound Beyond Size has been revisited with the aim of changing perspectives on the sound to size ratio.
  • With the new form and size of the X-mini™ ME, Xmi Pte Ltd is excited to consolidate its leading position in the portable speaker category by redefining the standard in portability once again.
Size does matter.
Great sound just got smaller.


Key Features
  • Super Portability Loop a lanyard or keychain around the metal bar and bring it everywhere you go.
  • Impressive Playback Time Up to 6 hours of playback with easy Micro-USB charging.
  • Compatibility Best used with smartphones, tablets and portable game players. Simply plug and play your favourite tunes!

Dimension (Height x Diameter) : 44mm x 38mm
Net Weight : 44g
Speaker : Magnetically Shielded 31mm (3.6Ω)
Loudspeaker Output : 1.5W
Frequency Response : 200Hz-20kHz
Signal-to-Noise : ≥80dB
Distortion : ≤0.3%
Playback Time : Up to 6 hours
Battery Capacity : 230mAh
Battery Charging Voltage : 5V (USB)
Battery Charge Time : Minimum of 1.5 hours

Buat masa sekarang produk ini baru ingin memasuki pasaran Malaysia. Jika korang yang berminat untuk membeli, kena beli secara online di http://store.x-mini.com/. happy shopping guys.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. wah.. ada gambar kita.
    kerinduan sama kamuuuuu..
    mohon dating pleaseee!

    BalasPadam
  2. Salam kenal kak.maap ikut pasang iklan di Blogger kaka.Hendak menawarkan perkhidmatan Sewa kereta Murah Bandung.Bila ada saudara/kawan boleh share..Www.Kyrantrans.com/Www.sewa kereta murah Bandung.

    BalasPadam
  3. Salam kenal kak.maap izin pasang iklan di Blogger kaka.kita menawarkan Perkhidmatan Sewa Kereta Murah Bandung.bila ada saudara/kawan boleh share..Www.Kyrantrans.com/Www.sewa kereta murah. Terima kasih.

    BalasPadam
  4. comel tol teleponnyer..
    hello kity gitu..

    BalasPadam
  5. ecececehhh....
    macam kiut je itu





    SPEAKER !

    haha...

    BalasPadam
  6. Buat masa sekarnag cucuk dekat tab sahaja ke? Macam menarik je...

    BalasPadam
  7. wahhhh comelnya speaker dia...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...