Natural look with Hansaegee Nature

Assalamualaikum.

Natural look with Hansaegee Nature - sejak dari dulu lagi selalu minat drama korea. faktor utama minat gila di sebabkan wajah cantik pelakon mereka. putih bersih suci murni gituw. jeless tau. so, kerana itu lah mek cah tercari-cari produk korea yang mampu membuatkan kulit seperti mereka. dapat bertukar jadi Jang Na Ra pun jadi lah. krik

baiklah! nak review tentang product beauty clinic yang di import khas oleh Hansaegee Nature dari Korea . disebabkan lama dah tak manjakan kulit muka dengan mask bagai maka hari ini terlalu rajin untuk semua itu. lagi satu penyebabnya sunburn masa di bali hari tu. "I Love Bali" dan "Percutian ke Bali : Day 1". oleh itu, sangat membantu kulit kembali normal seperti biasa.


SULFUR BLACKHEAD SUCTION PACK



1. Ambil nose pack dan koyakkan packagingnya 
2. Basahkan hidung supaya nose pack senang melekat 
3. Tampal di hidung untuk 15 minit - tidur pun boleh. krik
4. Masa untuk remove the stripp ouchhh – auww banyak gila blackhead
5. Pore Stamp Serum, sapukan di hidung ya! - Yeszza blackhead sudah tiada.

best sangat benda ni sebab masa pakai terasa hidung sedikit berangin. bila tarik buang masyaallah rupanya banyak benor blackhead dekat hidung mek cah ni. nampak kurang penjagaan diri disitu. lolz Patot la orang korea kulit cantik macam kapas. erkk ! 


ARGAN & OATMEAL DOUBLE AHA ESTHETIC SOLUTION MASK



Kiranya kalau pakai mask ni, dia akan menyebabkan kulit kita jadi gebu dan moist. Selain itu effect tambahan adalah mengecilkan pores! kebetulan mek cah mengalami masalah kulit kering. Alhamdulillah mask ini membantu melembapkan kulit. lagi satu kulit sensitif, kalau dengan mask lain mek cah akan rasa gatal-gatal di muka. tapi dengan Argan & oatmeal double aha esthetic solution mask ini memang ngam sangat. boleh terima, serasi dengan kulit gituh!




Mask ini sangat nipis dan sejuk, selesa sangat sampai tertidur. sepatutnya pakai 20 minit sudahlah. Kesan : Muka nampak hydrated, fresh and even whiter! . tersedar terus cuci muka dan bersiap untuk keluar. make-up simple sudah. krik


dapatkan produk ini sekarang di @ Hansaegee.com
tiada di tempat lain. online sahaja. haa limited gituw

Ada banyak lagi produk lain selain mask ini, barang-barang makeup pun boleh beli di Hansaegee Nature(www.hansaegee.com). yakinlah!, semuanya affordable.

Happy shopping readers! 



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. macam mahal je macam mahal je...

    BalasPadam
  2. wahh betul2 gebu ke hazanis..blh lah k.shida cuba hehee :)

    BalasPadam
  3. Mesti segar mugar kan lepas je pakai benda alah ni?

    BalasPadam
  4. Suka sangah baca blog awk :) Baru-baru ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blospot.com :D

    BalasPadam
  5. Apapun, hazanis tetap lawa... tengok depan2 lagi lawa! jelly!

    BalasPadam
  6. lama dah yaya tak guna mask.. :(

    BalasPadam
  7. nak kulit gebus gebasss jugak lah.. :3

    BalasPadam
  8. nak pinjam seminggu boleh tak? Hahaha :P

    BalasPadam
  9. muja dh lama brkenan nk guna menda ni.. tp.. mahal gak la wpn affordable lg..

    BalasPadam
  10. budak skola pn bleh pakai ke kak?

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...