Mari pakat beli....Tolong saeng skali skalo...=)



Hello....Assalamualaikum..=)


Mari-mari abe, kakak, pakcik, makcik, mak mertua pak mertua gantikan anti virus korang yang lemah kepada yang lebih kuat. Segala jenis virus atau malware dari internet akan diblock oleh Kaspersky Internet Security 2012. Kepada yang selalu online dan tanpa sedari, virus dah attack computer korang jadi marilah beli Kaspersky Internet Security 2012. Ramai yang tak sedar betapa bahayanya kalau virus ni mula tersebar ke computer korang. 


Apa tunggu lagi? Dengan harga hanya RM30 untuk 1 PC dan RM60 untuk 3 PC kami akan email activation code dalam masa 24 jam. Tak perlu tunggu sampai berhari-hari bukan? Untuk company yang nak membeli untuk PC di opis, apa lagi grab it now dan kami akan bagi discount jika order dengan kuantiti yang banyak. Ramai yang tertanya- tanya mengapa di kedai jual sampai beratusan ringgit? Ini sebab di kedai menjual beserta dengan CD tapi yang kami jual tiada CD. Dimana, kami akan send email yang mengandungi activation code, link untuk installer (download dari website kaspersky) dan juga instruction untuk install selepas pembayaran dibuat.Jadi mengapa bayar lebih? Jangan runsing jangan risau, setakat ini, tiada masalah diadukan dari customer kami dan kami menjual Kaspersky Internet Security 2012 yang ORIGINAL dari Kaspersky bukan pirate. . Jikalau ada masalah, dengan sepantas Superman, boleh adukan kepada kami. Kami akan berusaha menyediakan servis yang terbaik untuk pelanggan kami. 

- Untuk maklumat lanjut, sila ringan-ringan kan jari search kami di kasperskymurahjimat.blogspot.com dan 
- atau hubungi di nombor 0142412641 (Nadzim).
#kepada yang berminat untuk jadi agen Kaspersky, korang juga dialu2kan untuk contact di nombor yang sama...^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

12 ulasan:

  1. teringin jugak nak beli.. tapi kekangan modal pulak.. hadoi

    BalasPadam
  2. @Boni JLL3

    eh eh ada jugop g2 deh...beli lah, kot2 buliss muroh ko..oyap saeng mek cah...:)

    BalasPadam
  3. nak beli ke tak ek ? -,-'' ..bab macam ni sue xpandai laa mekcah.. wu3 pakai anti virus yg avast tu je.. wakaka

    BalasPadam
  4. pakat beli blako deh :D kawe baru jah renew anti virus eehehe

    BalasPadam
  5. tgk kaspersky ingt jacki chan.hoho

    BalasPadam
  6. eh kat kampus yana pon ade promote cam ni jugak. tak silap contact person pon org yang sama

    BalasPadam
  7. Kaspersky mmg terbaek! Daripada dulu sampai sekarang saya guna Kaspersky. Pernah guna yg lain gak tapi Kaspersky tetap jadi pilihan.

    BalasPadam
  8. @Miss Sue

    avast xbrape okey awak...sbb di detect virus dlte and tp bnda tu still ada lg..:)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...