Edisi kembar 3..



Assalamualaikum L.O.V.E....=)

semalam, sebelum melelapkan mata tetiba mek cah ter fikir dan berfikir seterusnya terus berfikir...hoho *ayat belit po gapo*..=__=' seingat mek cah, ma kesayangan tak pernah melahirkan anak kembar..maknanya mek cah tak de la adik beradik kembar nih....ingat nak terus jer call ma tanya 'ma, ore ado adik beradik kembar ko??'..haha memang itu lah soalan yang dah lama mek cah nak tanya kat ma mek cah nie..tapi apa kan daya busy memanjang..... so niat untuk bertanya terpaksa ditunda dulu..eceh!!, compom ler ma mek cah akan jawab 'mun tok soh duk wat ngiga gitu lah, mun mano ado adik beradik kembar..ma lahirkan mun sore jah hop muka pesen smeweh gituh'.....iyo iyo rasa-rasanya itu lah jawapan paling tepat yang ma mek cah bagi...Okey, jawapan diterima...tapi yang peliknya dari mana datang nya mereka yang mirip mek cah nie??

meh lihat meh!!...tolong mek cah bagi jawapan..^^


ni ha Hanna hazanis....penemuan pertama kembar mek cah....dilaporkan oleh blog jiji ...okey mek cah menerima kembar mek cah ni dengan perasaan yang positif..tak nak fikir yang bukan-bukan..


pemilik profile ini iaitu Shifa Nurina..Haiyya picha itu rasanya mek cah letak dalam blog jer kot...mungkin si kembar mek cah ni ambil picha tu semua dalam blog kesayang nie...Okey! mek cah tak marah..tapi hati-hati tau kalau guna picha mek cah, jangan sampai buat macam-macam...=__= 

si shifa ini terkantaoi masa mek cah online tetiba keluar notification yang si shifa nurina subscribe facebook mek cah..eh eh eh itu macam picha mek cah..terus mek cah klik ke profile dia..hoho memang betul...okey mek cah tahu tujuan awak baik kan...*saje nak sedapkan hati*..


ini pula namanya Zahara Mansor...penemuan paling terkini....owh kembar mek cah jugak..hoiyyeh sukanya ada ramai adik beradik...tak der la mek cah rasa sunyi sangat..Lolzzz akaun facebook ini terkantoi bila dia add kawan blog mek cah..terus dengan selaju-lajunya puan zoey melaporkan kepada mek cah..terima kasih zoey diatas kerjasama anda...phew..

sebagai kesimpulannya, sumpah mek cah tak marah dengan kewujudan fake akaun tu sebab belum ada lagi yang kembar-kembar mek cah ini buat hal...ataupun yang membuatkan mek cah nak marah kerana diorang tak pernah lagi gangu mek cah...so mek cah kena terima la risiko bila menjadi seorang blogger dan mungkin diorang tu peminat Blog Love is Cinta..wakakaka poyo punya statement...*statemant berani mati*..chesss!!...

ehem salah mek cah jugak upload picha tu semua...buat kembar-kembar mek cah jaga lah tatasusila anda semua eh.....jangan sampai mek cah naik angin terus sound awop-awop semua...hehe sebab mek cah tengok sekarang awak semua di tahap baik lagi...Peace..=__=v

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

27 ulasan:

  1. HAHHAA..oyak doh keng hr tu..

    BalasPadam
  2. peminat fanaik la tu...hee

    BalasPadam
  3. lain kali mekcah keno letok watermark besar2 deh..haha

    BalasPadam
  4. amaigad... banyaknya kembar mekcah. nak jadi kembar jugak la, tapi kembar tak seiras.bole?

    BalasPadam
  5. hehehe..to lah you..comel and popular sgt..dh ramai kembar dtg ngorat tau..huhuhu..:)

    BalasPadam
  6. lepas ni mie nak jugak laah jady kembar ke 4 kak anis . boleh tak ? boleh tak ? hihi :P

    BalasPadam
  7. amboi..ramainya kembar dia...ehee

    BalasPadam
  8. untung la ade kembar...hahaha

    BalasPadam
  9. @yasmin fitri

    hoho memey jiji oyap doh hari tu....jasamu dikenang....

    BalasPadam
  10. @yasmin fitri

    letok pah atah hidung ko??hehehe

    BalasPadam
  11. @Mimieesyeerro

    boleh..tmbh sorng adik yg comel..^^

    BalasPadam
  12. tak kisah nak guna, tapi jangan buat bukan-bukan dah la. kan? bahaya.

    BalasPadam
  13. untung ade kembar kan mek cah... tapi yg second twin tu study kat limkokwing ? tak pernah pulak sue nampak.. haduyaiii ape laa dorang nih motif buat fake akaun fb ? menyusahkan orang lain ade la..

    BalasPadam
  14. nmpaknya ada pmnat fanatik ni,,,petnda semakin popular...hihi

    BalasPadam
  15. haha....orang tu memang minat awak sangat2 kot..=)

    BalasPadam
  16. biasa la ttu hazanis..dah glamer ramai plak peminant nya.hehehe..
    gud luck then..

    BalasPadam
  17. hazanis cantik..tersangat cantik..tu la sbb diaorg guna gambar hazanis hihi..

    BalasPadam
  18. alahaii.kak hanis cantik. femes.tula rmi peminat hehe

    BalasPadam
  19. take it positive dik, hehe..maknanya hazanis dh makin popular sekarang mcm artis, tak gitu?

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum

    ni yang tak suka bila ada blog. mesti orang nak guna gambar kita.

    BalasPadam
  21. bestnya ada byk twins~ tu lar mek cah cantik plus comel kiut miut sangat,,kannn dah ramai fake^^

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...