1st Giveaway By Iena Eliena


Assalamualaikum L.O.V.E...=)

hadiah sangat menarik tertarik dan debOom bOm!!

Alamak....dah lama rasanya tak join...hohoho malam nie godek-godek facebook dan blog tetiba ada komen dari si comel atin katanya tag aku untuk join satu GA nie...bila dah bukak blog miss iena terus berminat memandangkan dah lama rasanya tak join GA....so, sekarang kita belasah cukup-cukup na GA nie kasi lebam sikit...Lolzzzz lagipun miss iena sendiri yang jemput mek cah untuk join GA nie..:P

mari lah kawan-kawan sekalian alam  menyudikan diri dalam meyertai GA yang dianjurkan oleh Iena Eliena iaitu model femessss tau.....suka tengok picha beliau.....Opsss aktif dalam modelling lak tu...terbaik la akak..:P


clik banner untuk join...^^


Tarikh Tamat : 7 Jun 2012
Atau mungkin dipendekkan atau dipanjangkan
mengikut kesibukan cik iena
(^_~)

Tag:
http://daygcakapcakap.blogspot.com

semoga berjaya!!!.....k.....bye..salam...^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. nak join???
    hehehheeh
    awak,awak,awak lagu ape ea kat blog ni..sungguh menyeronokkan lah..<3

    BalasPadam
  2. @CikZaitul

    semua dijemput join...silakan...:P

    BalasPadam
  3. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    BalasPadam
  4. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...