Ada apa dengan Facebook Love Patzzi



Assalamualaikum wbt sahabat blogger , facebook, twitter dan bla bla bla....

*picha yang tiada kena mengena dengan entry nie..saje nak gedixx*

ehem aku memey tak der twitter.....tapi ada jugak ucapan untuk sahabat twitter eh..haksss abaikan sebab budak nie sajer nak bergedixx dengan korang semua..huhu

sebenarnya ponat nie !!..yolar, tadi kuar gi PKNS untuk beli barang yang kehabisan..hoho barang???aaah barang la, barang pompuan...so paham-paham jolar..shuhu jangan banyak tanyer boley...hihi tau mau garang-garang kan??perghhh yang sebenornya tak sangka rancangan yang sememangnya dirancang tetibe menjadi lak..nak tau rancngan apa??rancangan nak jumpa si chomel  Aimie Diyanna  tu..blogger femess amourss tu ..tak caya sila klik ke blog beliau Aimie Diyanna  ...fuhh nantikan entry khas tentang beliau...ehem memang beliau chomel... lagi chomel bila kat luar...kat FB memey comey tapi kat luar lagi comey...ayyyaiii tertibe terbelit lidah kan untuk baca nie semua..hoho ado aku kesah??kehkeh


dah kembali kepada topik asal...ehemmm sebenornya dah lama ruponya umur FB aku nie....masa aku lahirkan FB nie tak dernyo ramai kawan....sampai sekarang, alhamdulillah ada la kawan yang sememey nya boley dibuat kawan.....ehem ada kepentingan gak kan FB nie....hoho bagi si lelaki kepentingan nak cari awekss la kan......sebab tu banyak skandal di FB nie.....tup top kantoii di Fb gak..hahaha so kat blog memey tak der skandal eh??ehem ehem....siapa boleh jawab..??^^

5 August 2009 aku lahirkan FB nie...penat sih menjaga nyer....hoho sampai la sekarang duk belai-belai dan bagi makan....setiap hari aku mandikan FB aku dengan update status dan picha bagai..hahaha nampok benor aku sayangkan FB aku kan..macam tu jugak ler aku sayangkan blog Love Is Cinta nie.....dup dap dup dap gilerr masa aku jaga FB nie...yelarkan, banyak giler kengan manis dan pahit semasa menjaga FB nie.....ehem disitu juga ada kesedihan dan disitu jugak ada kegembiraan....pernah sekali tu perperang dengan balak......hoho kes skandal si balak aku punya pasal..haisshhh bila ingat balik naik geram aku nie....dusssss tutup buku lama dan jOm kita semua bukak buku baru..ehem buku apa eh yang paling baru??agagagaga

Lagi satu, dalam friendlist memey ramai kawan..tapi berapa kerat jer dalam senarai tu yang suka kita...mungkin separuh jer kan...yang separuh jer lagi sekadar nak stalk dan mengutuk dari belakang jer..hoho tak gituw?...ehem tu dari segi pengalaman...ececeecece


dan memey merabai dah ditengah malam butoss...ehem nunite la semua...
papai...^^



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. haha. dalam fb saem tok sapa 200 pun ^^

    BalasPadam
  2. friendlist fb ca dr 1k lebih,half mmg kawan yg kenal...yg lain blogger ngan crafters sbb ca bisnes craf..hehe

    BalasPadam
  3. fb kawe takdok sapo, duk gitu jo,hehe, molek blog mu.

    (ada hati nak kecek klatu tuh)

    cmmnt here :)

    BalasPadam
  4. memey ramai kwn fb add.tp sekadar tambah list dlm fb je.yg rajin menegur, sorang dua je.haishh..

    BalasPadam
  5. comel betol owner belog ni ;)

    BalasPadam
  6. Emmmmmmmmmmmmmmmm :) Aimie Diyanna tu siapa kak? Eh femes ke dia? Pape tah dia tu.. :)

    BalasPadam
  7. sis ore kelate? hiks.. ok slm kenal.. well, facebook ni kalau pandai control, bagus guna, tapi kalau dh niat mcm2, jd ke aneh2 lah pulak...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...