Pilih MOOD anda!!!!!!


tutttttttttttttt!!!


Aku pilih happy......
>_____________<


sebab????



semua kuliah aku batal hari ini...
24/01/2011

yahoooooooooo!!



motif::::::P.E.M.A.L.AS.
END!!!!

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Oh i-city Shah Alam….


( gemo0oook!!!)

T_______________T

Salam semua…
Saper kenal i-city yang terletak kat shah alam tu?????
Lau ada yang xknal compom kamo nie tutttttttt..hihi
Opssss sorry, jgn terase hati eh..
Gurau je..:)


Ehem, ehem, ehem…
Sebenar nye aku xtahu nk tulis ape nie….dah ketandusan idea..
Oleh kerana dah terlalu boring sgt,so aku cuba la yang terdaya..ahaksss

Aku nie, lau xbercerita mmg xsah la…..hikhik
Emmm just upload jelar pic nie…..:)



 
Benci,,ketinggian aku xseberapa….
T_________T



Wauuu,,,terase berada di lorong2 tututttttttttt….:)


Tgk depan tuuuuu!!!
Ada benda terbang laaaaaa..hahahaha
Cheeettt kena tipu daaaa…:P


nape aku sedih eh time nie????
emmm kna marah daaaaa...T_________T





Ape benda entah benda tu…hikhik

relax jap.......>____________<

 

Ehem…
Sbb angsa ni la aku kna warning…
Nk tau dengan siape??
Cuba la teka…hahahaha
Siapa yg pernah terkena macam aku tentu tahu….:)


Bye, bye, bye…J
Hari dah lewat….:(

(bergegas balik kolej)

>______________<


P/S:::jangan balik lewat!!!!


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Semuanya kerana CINTA..

Bila Cinta <3 (Hilangnya Cintamu)


Bila cinta kini tak lagi bermakna....
Yang ku rasa kini hanyalah nestapa...........
Ditinggalkan cinta masa lalu..........

Dulu kau tawarkan manisnya janjimu...........
Yang ku sambut itu dengan segenap hatiku...........
Bila engkau pergi tinggalkanku..........

(korus)
Hilangnya cintamu....
Menusuk hatiku......
Hinggaku memilih.....
Cinta yang fana.....
Perginya dirimu.......
Merobek jantungku.....
Hinggaku terjatuh.....
Dalam harapan.............................

Ku sebut namamu.........
Di setiap doaku.........
Ku kan setia di mana tempatmu...............
Yang ku dapat hanyalah bayangmu..............

(korus)
Hilangnya cintamu....
Menusuk hatiku......
Hinggaku memilih.....
Cinta yang fana.....
Perginya dirimu.......
Merobek jantungku.....
Hinggaku terjatuh.....
Dalam harapan.............................


(korus)
Hilangnya cintamu....
Menusuk hatiku......
Hinggaku memilih.....
Cinta yang fana.....
Perginya dirimu.......
Merobek jantungku.....
Hinggaku terjatuh.....
Dalam harapan.............................


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Bila kegatalan menimpa..ini lah jadi nyaaaa….:P


Boooooooooooooo!!!
Asyik nk jalan2 jerkk…
Ni jerk keje time cuti semester….
Jalan2, makan, tido, serve internet, mesej..hahaha

So,,,,
Lokasi untuk lepak2 kali ni ialah Pantai Cahaya Bulan, Kelantan…
Pantai ni di kira popular jugak di negeri kelantan….^_________________^


Choop!!!
Tempat nie jgk tempat oarang2 muda lepaking dan dating……hahahaha

Siapa yang asal dari Kelantan xpernah dengar nama pantai nie blh la di ‘sekeh kepala sikit””…;)


Lau orang luar mesti xfaham ape itu sekeh kn???...maksudnya ketuk kepala ler sayang..hihi

Lau entry xde gambar mesti xlengkap kn???

So…

 
Aku upload pic nie supaya korang puas hati dan enjoy ngan blog aku yang xseberapa nie..
Mcm keanak anakan pon ada..
Sape yang nk layan, jom layan…

Sape rase benda nie boring,,xpayah layan la…

Ehehehehemmmmmm…
Nasihat dari penaja nih….haksssssssssssss


Fuhhhh nie budget nk terbang!!
Alamak asal aku xleh nk terbang ni????hahaha


Emm tujuan aku datang sini nk hilangkan tension jerk…
Lama terperuk kat umah boring gak…
Lau korang lak rase cmne???
Mesti kuar jalan2 gak..:)


 
Ehemmm….credit untuk ******* coz sudi jd jurugambar untuk petang tu..hihi


Nah!!
Ambik kau…^____________^

Koya punya budak nie…:P
Dah la ketinggian yang xseberapa..ehehehek…


 

Oh layang-layang!!!
Aku mau main jugak..
Tp xpandai..hikhik
So,,amek gambar saje pun jadi la…hihi

 
Tup top mau di tutup dah entry aku nie….

Ahahahaha..
Harap korang puas hati…
Lau ada benda yang menarik leh la share ngan aku…
Aku suka bab jalan2 nie, shopping n blaa blaaaaaaaaa..kikiki

Bye…..
P/s::::: nie pic masa cuti semester bln 12….kiki…
Sekarang da masuk sem baru daaaaa....:)

Opsssssssssssss!!
Lupa lah…

NEVER SAY GOOD BYE…

Jumpe next entry lak…hihi

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...