Bila kegatalan menimpa..ini lah jadi nyaaaa….:P


Boooooooooooooo!!!
Asyik nk jalan2 jerkk…
Ni jerk keje time cuti semester….
Jalan2, makan, tido, serve internet, mesej..hahaha

So,,,,
Lokasi untuk lepak2 kali ni ialah Pantai Cahaya Bulan, Kelantan…
Pantai ni di kira popular jugak di negeri kelantan….^_________________^


Choop!!!
Tempat nie jgk tempat oarang2 muda lepaking dan dating……hahahaha

Siapa yang asal dari Kelantan xpernah dengar nama pantai nie blh la di ‘sekeh kepala sikit””…;)


Lau orang luar mesti xfaham ape itu sekeh kn???...maksudnya ketuk kepala ler sayang..hihi

Lau entry xde gambar mesti xlengkap kn???

So…

 
Aku upload pic nie supaya korang puas hati dan enjoy ngan blog aku yang xseberapa nie..
Mcm keanak anakan pon ada..
Sape yang nk layan, jom layan…

Sape rase benda nie boring,,xpayah layan la…

Ehehehehemmmmmm…
Nasihat dari penaja nih….haksssssssssssss


Fuhhhh nie budget nk terbang!!
Alamak asal aku xleh nk terbang ni????hahaha


Emm tujuan aku datang sini nk hilangkan tension jerk…
Lama terperuk kat umah boring gak…
Lau korang lak rase cmne???
Mesti kuar jalan2 gak..:)


 
Ehemmm….credit untuk ******* coz sudi jd jurugambar untuk petang tu..hihi


Nah!!
Ambik kau…^____________^

Koya punya budak nie…:P
Dah la ketinggian yang xseberapa..ehehehek…


 

Oh layang-layang!!!
Aku mau main jugak..
Tp xpandai..hikhik
So,,amek gambar saje pun jadi la…hihi

 
Tup top mau di tutup dah entry aku nie….

Ahahahaha..
Harap korang puas hati…
Lau ada benda yang menarik leh la share ngan aku…
Aku suka bab jalan2 nie, shopping n blaa blaaaaaaaaa..kikiki

Bye…..
P/s::::: nie pic masa cuti semester bln 12….kiki…
Sekarang da masuk sem baru daaaaa....:)

Opsssssssssssss!!
Lupa lah…

NEVER SAY GOOD BYE…

Jumpe next entry lak…hihi

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

  1. wah banyaknye pose! macam irine eh muke? follow! =)

    BalasPadam
  2. ahakssss..
    saje nk suka suki...:)
    emm jauh sekali nk macam irine...
    tq folow me...>.<

    BalasPadam
  3. pantai cantek, posing cantek, gamba cantek, hazanis cantek sangat~ =)

    BalasPadam
  4. emmm nana, pantai je cntik...:(
    jgn la di puji lebih..biasa jer ni...

    BalasPadam
  5. "koya" tu ape maksud ek?.. perasaan ingin tahu.. heHe

    BalasPadam
  6. koya 2 maksudnye perasan la..
    cthnye , awk pesan hensem..ehem lebih kurang cantu la..hikssss

    BalasPadam
  7. cantik gambar..mesti oki kamera mahal.=p

    BalasPadam
  8. isk xla....kamera jnama kodak jerk...rm350...
    mybe di tmbah ngn edit sikit kot....:)

    BalasPadam
  9. salam..
    ikhlas... pic yg awak ambil sumer lawa2.... dan ada unsur kreativiti dan islamic... tu yg ptg...

    BalasPadam
  10. NICE & INTERESTING BLOG, I LIKE IT, I have follow you also (^_^). Glad if you can follow me http://www.princehardy.blogspot.com. tq..hehehe (^_^)

    BalasPadam
  11. qamar::thanks..
    terharu ngan pujian awk tu..;)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...