DIA LYAA SURIANY BLOGGER FAMOUS ITU KAKAK SAYA!!!




Ayyyooyoyo!!!
Sorry la geng buat gimik sikit…..confirm kamoo akan kata aku koya kan??nasib kau la weii xfaham maksud koya (perasan)…

Jomm bergossip!!

Mmg aku xsangka akan jumpa sis lya tau..mula2 knal melalui blog dan FB je..ehem dia mmg asal kota bharu dan aku lak tumpat…so nak3 dekat la tu kan…..

Dating!!..kami xplan pun nak jumpa itu ini…tp shari sebelum jumpa sis lya ada cakap nak kuar kbmall sebelum ramadhan bermula….so, mmg kebetulan aku nk g bank settle benda jd boleyh la aku jumpa sis lya ni…….




(aku paling rendah..uhukssss..T_____T)

Mula-mula jumpa yeahhh!!!...’meme naling ore klate kato’ @ berdebar-debar…ehem tentu la kan nk jumpa blogger famous dan gojesss ni..hihi..tadaaaaaaaaaaa nasib bek sis lya cam aku…pertemuan kali pertama..ehem nasib bek sis peramah orangnye……wowwww mmg cun la sis lya ni…..kulit muka dia mmg licin lah..xder satu pun blackhead ataupun jerawat..siyessss mmg cantik la….dah la pndai make-up…mmg aum3 lah..:D

Aku lak g malu coz kulit aku xselicin sis lya….lau aku ada gak la blackhead dan semestinya xpandai make-up sgt…hukssss…T____T..



Kitaorang jumpa kejap je…dalam 1 jam macam tu la….hihi posing2 kbmall, lepak kfc jap dan terus balik…..nama je lepak di kfc..tp xmakan pun..masing2 kenyang …ehem..ihihi

Banyak gak la modal kak lya…..pot pet pot pet....nasib baik la sis  byk cakap..lau xbosan gak la pertemuan tu..:)





Aku di temani member aku dan kak lya lak dengan member dia..so xla janggal lak kan…gossip yg paling hot sekali pasal khairul fahmi dengan tunang dia tu..means ada problem la kan….lau kak lya xkuarkan topic ni tentu aku xtahu cite ni..mmg hot lah…thanksss sis lya…..

Habisss cite baru ingat nak balik!!!....hihi okey la, kami balik dulu..nanti ada masa kita jumpa lagi eh….salam..

p/s::seronok leh jumpa kak Lyaa Suriyany…..

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

13 ulasan:

  1. alolololo cimey nye mkcik ni..hehe ;p

    BalasPadam
  2. best tuuu dapat jumpa lyaa yg feymes. cantik cantik semua nya :)

    BalasPadam
  3. waaaaaaa...cik epal singgah blog kita..tQ3....terharu..:(

    BalasPadam
  4. hani dtg dr belog leya...both of u sgt cantik n shomel..cm nak cubit2 je pp tu =)

    BalasPadam
  5. ya allah cantiknyer , tuan punyer belog ni ;D

    BalasPadam
  6. comelnyer dier... cute betul... i suka la dress up u... sangat style... ^^

    BalasPadam
  7. eh kita biasa2 ajer..sis lya memang cantik....xdapat dinafikan lagi..:)

    BalasPadam
  8. salam tuan tanah...minta cik lyaa n cik hidayu call saya..kata dia fami cari diorg ya..kawan lama.lost contact...
    014-5295583

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...