.:Blogger yang comel & cantik:.

hye.....di saat aku menulis entry ni aku belum makan lagi tau....jam dah menunjukkan pukul 3.00 p.m..ehem xterasa lapor pun..mybe effect makan lewat malam semalam kot dalam pukul 12 a.m....hauhau mmg berani ah makan time tu.....dah lama dah xmakan malam..ehem diet katakan.....xper la,skali skali apa salahnya kan.....emm lagi pun 'kuew tiow lakna' semalam mmg makanan favourite aku...wink** kamoo lak macam mana???

opsssss lupa tujuan asal aku...sorry2....maafkan aku...hikssss taaaaaaaaaaaaaaadaaaaaa.....entry kali ni aku nk cite pasal blogger yg comel dan mmg dikenali lah...kalau xcomel pun cantik, semua adalah..mmg aku suka tgk diaorang ni..ehem dan selalu stalk blog diaorang.....aku sebagai perempuan pun geram tgk diaorang nie..apatah lagi lelaki kan...ok kita mulakan dengan yg pertama ???

1. IRINE NADIA MARCELLO...<--------Link!!

 Ok..tengok la cara dia dressing....gojess giler...emmm orang lak mmg ciut miut lah..haksss geram nk cubit pipi tu.....tapi xboleh, ni anak orang..hihi lau anak aku boley lah..^^


 tapi setahu aku, si irine comel ni dah bertunang..ehem melepas la siapa yang duk syok kat dia tu..hihi ok!! sapa kat nie study uitm melaka???...jeng2 boley la jumpa irine kan..face to face....hihi untung lah..^^ 

bagai pinang di belah dua la dia orang nie.....ehem perfect couple...semoga bahagia yer...opsss ni link fb irine Nadia Marcello dan tunangnya....tapi aku sendiri xdapat add irine ni.....dah lama dah tunggu dia approved..tp xper aku leh stalk irine kat blog dia..hehehe.<------Click sana yer...

2. FATIN LIYANA ASRI...<-------Link!!


aumm3 mmg cun lah fatin liyana nie......ok setahu aku fatin blajar medic di indonesia..dan sekarang dah kembali ke tanah air .....opsss dah jadi model tau sekarang...ehem ciri-ciri orang yang berjaya....mybe sekarang ramai photog yg duk usher dia...hahaha memang laris la fatin liyana nie.....macam pisang goreng panas je...aummm lapo la plop..^^


 emm tengok..buat muka macam ni pun masih lagi comel......hihi mmg natural beauty la si fatin nih....cara dressing  pun memang bijak.......perfect...simple but nice...^^


3. NURUL BADIAH LAI <--------Link!!


lawyer ok!!...

perghhhhh memang hebat la nurul nie......hehe orang terengganu memang lawa.....siyessss anak mak angkat aku pun lawa..hehehe mmg orang ganu kiter ni mmg cantik2 ke??hehe mybe keturunan kot...blog dia pun memang famous...banyak tips yang berguna..aku sendiri pun enjoy bila baca entry dia...coz banyak maklumat yang kita dapat especially mengenai keyakinan diri, life, couple dan macam2 lah....


one more, nurul pun mmg part time model..semua pic dia cun2.....ehem dah macam model professional..memang bab posing mmg cun ah...ehehe setahu aku nurul dah ada buah hati..melepas la kau orang..ekekeke  ok next!!!....^^

4. NURUL AIN ABD SALAM...<-------Link!!!


 comel kan kak ain nie.....tomey sgt3...x-student UM..setakat tu jelar aku tahu....


tgk.....lawa kan..ni pic masa kawin..kekke aku maen agak je..yg penting kak ain pakai dress kawin masa nie so dah kawin tau..he3 masih dalam mood bulan madu..hehe untung lah husbnd kak ain....



mmg serasi la diaorang berdua...swee sgt....so, semoga kekal hingga akhir hayat yer..ehem cepat2 la dapat baby...^^



ok ..dah habis sudah..hihi next time la aku cite lagi...xlarat dah..aku bukan nye ada idea sgt utk buat entry baru...maaf yer if ada byk yg salah....^^

yang penting diaorang ni comey sgt....papai!!!



lau sudi click la sini..
|
|
|
v

=_____=v

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. rin pun ske bca blogs dorng.mmg super duper best :)

    BalasPadam
  2. ada sorang lg tertinggal tu....

    BalasPadam
  3. oh. bace sume blog mereka. series lawa doe.

    BalasPadam
  4. hehhe . kecantikan hanya sementara .. :)

    BalasPadam
  5. memang follow blog irine nadia,kak ain,ngan fatin liyana..diorng semua georges..^_^

    BalasPadam
  6. x boleh baca blog lama2....jadi stalker lak nnti....fuhhh...(sila beri cokolate pada saya----malaysia merdeka 55 .janji dicapati...

    BalasPadam
  7. x boleh baca blog lama2..nnti jadi stalker(untk lelki sahaja)..fuhh..sila berikan cokelete kepada sya...merdeka55.janji dicapati.

    BalasPadam
  8. x boleh baca blog lama2..nnti jadi stalker(untk lelki sahaja)..fuhh..sila berikan cokelete kepada sya...merdeka55.janji dicapati.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...