....Love Patzzi Photoshoot ....



 editing by : Nickeo Fizri

ehemmm...sorry semua....niat di hati mmg nk upate blog ni sepuas hati untuk malam nie..tp...... semua tu terbantut bila wifi kat umah makcik aku ni kna masukkan pasword...adoiiii makcik aku nie tu pun xtahu..so terpaksa la tunggu husband dia balik dari keje...nak tahu keje ape???kejenye 2 minggu di darat dan 2 minggu di laut...ehem keje dengan petronas biasa la kan..janji gaji pasti oummmmmm...hehehe

yang pasti next time ler aku update blog ni ketat-ketat..kikiki...so, terpaksa la aku guna laptop makcik aku nie....sbb paswrd wifi tu dah automatik set dah...ehem pinjam kejap yer laptop ni makcik.....

aummmm..kami di madukan lagi.....T_____T

adussss...nk upate blog bahan xder..semua dalam laptop aku...so pic tu semua aku amek dari fb aku 'Love Patzzi'.....so rajin2 la singgah yer....tapi sedih la sebab saiz pic tu semua jadi kecik...toing3..!!!!!

xper ah....update yang ni jelar dulu.....cincai2 punye oh!!!..:P

ehem ni aku edit sendiri tau..^^


kami yang sememang nyer hidup bermadu...hikkssss gurau jelah...:)


my favourite picha..=__=v


L.O.V.E



semua ni ada lah hasil keje dari::::
Location :
dlm RHU Pantai Geting,Tumpat
bye-bye-bye..

maaf yerr..semua pic xder mutu..... saiz dia mmg teramat kecik...nk upload yg ori buat masa ni xder...cowie..T___T

papai..:)








--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

8 ulasan:

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...