RESEPI

TRAVEL

TIPS

Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download

by - 2:01 AM

Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download | Hai sendu je rasa blog ni bila lama-lama tak update blog. Makin sendu bila lama tak layan movie dekat rumah, nak layan di pawagam memang tak dapat dah sekarang bila ada anak kecil. Jadi, paling senang tengok je dekat rumah sambil makan nasi. Muehehe layan dihujung minggu pun syok jugak kan. Sebelum ni Izara Aishah berlakon dalam 'J Revolusi Full Movie Download' sekarang dengan Aaron Aziz pula, memang serasi lebih-lebih lagi mana mereka bercuti di Oakland kalau tak silap memang cantik giler tempat tu macam lukisan je. Korang wajib tengok tau, yang tengah pening nak cari link untuk tonton dan download  filem Kau Yang Satu (2017) meh baca rapat-rapat tau. Untuk cerita ni Mek Cah kasi 8 bintang dari 10 bintang okay. Nak tahu kenapa tak cukup 10 bintang sila tonton sendiri. 

Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download

SINOPSIS FILEM Kau Yang Satu (2017)

Mengisahkan pergolakan cinta tiga segi yang bermula apabila bot milik seorang lelaki bernama Datuk Mustaza telah karam selepas dipukul ombak ketika dia keluar memancing, namun nasibnya baik apabila dia telah diselamatkan oleh seorang nelayan bernama Sulaiman.
Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download 2
Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download

Datuk Mustaza yang berasa dirinya terhutang budi mahu menjodohkan anak lelakinya Taufik dengan anak Sulaiman yang bernama Salina. Bagaimanapun kedua-dua Taufik dan Salina tidak bersetuju kerana mereka sudah mempunyai teman istimewa. Tetapi akhirnya, mereka terpaksa akur dengan bapa mereka.

Apabila hati dan cinta tidak sehaluan, kemanakah hala tuju hati?
Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download  
DOWNLOAD SINI

You May Also Like

0 kata-kata indah...

siapa komen, dapat bunga ♥