RESEPI

TRAVEL

TIPS

BE Nuffnang ke-9 : RHB Debit Mass Usage

by - 1:47 AM

Assalamualaikum LOVE.
Selamat Hari Raya!!

Dah lama menunggu berita gembira dari Nuffnang, sedih tau sebab ramai je blogger yang dapat BE/CPUV. Tapi blog ini baru je dapat BE/CPUV dari RHB Debit Mass Usage. Alahai walau apa pun ku tetap bersyukur. Alhamdulillah.


So kepada Pihak Nuffnang ribuan terima kasih kerana akhirnya memberi peluang untuk blog ini merasai BE/CPUV sempena Aidilfitri. Eceh! ni kira duit raya la kan. now! sekarang menunggu masa untuk cashsout duit Nuffnang  Tapi tunggu sikit je lagi. sebab nak buat modal kawinnn. Winkk. *Gurauu bah!. 


Klik gambar tu untuk keterangan lanjut. Yang penting online banking lebih ohsem tau. Lebih-lebih lagi yang menjalankan aktiviti perniagaan. Macam "Hazanis Fashion" memerlukan online banking supaya perniagaan berjalan dengan lancar. Mihmih banyak kelebihannya tau! so kali terakhir BE Nuffnang ke-7 : GSC Man Of Steel Campaign


Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. *kalau sudi bila lihat iklan ni boleh picit tau, sayang korang *. so kepada new blogger yang Nak dapatkan tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh terjah entri [Tips mendapatkan dan mengekalkan BE nuffnang]. 

.XOXO.
p/s: tengah ambil mood update tentang raya, raya, Opsss selamat hari raya!

You May Also Like

10 kata-kata indah...

siapa komen, dapat bunga ♥