.:Go Go Go Convocation Ole Ole Ole:.


ASSALAMUALAIKUM ..

HYEP!!


(teruja nyer bila dapat bunga...)

sejarah dalam hidup aku..segala penat lelah untuk dapatkan segulung diploma akhirnya termakbul...haksss..memang dugaan tu byk la kan untuk habiskan diploma nie...hummm now degree lak...xthu la macam mana tu....perlu lebih bersabar dari diploma dulu....dugaaan tu banyak..tambah2 berjauhan dari family...emmm masa konvo nie family aku xdapat hadir...sebab ada masalah tertentu yang xdapat dielakkan...so aku kena faham la kan...xkan nak marah la kan...


(ni mksdra aku!!)

yang hadir nye my BFF dan mksdra aku yg tinggal kat klang tu...nasib baek diaorang hadir..lau x, aku xnk konvo dah...:(

(BFF)

so, tq eh kepada yg hadir tu.....happy sangat....walaupun family tiada di sisi masa nie...


(my friends...!!)


(ini bunga yer anak2!!!..haksss)

(ehem3!!)


(muka sedih sbb ma abah tak dapat datang!!!)



okeng la......next time aku upload lagi pic konvo.....hehhe..ni je dulu eh..bye bye!!...:P

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

8 ulasan:

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...