SWEET BABY…




Salam satu Malaysia semua…

Emmm makin harI makin malas aku nk update blog nie…
Sbb xder sgt info yang dapat di kongsi….

So untuk entry kali nie aku nk cite pasal baby yang sweet sgt bagi aku..
aku berharap bila aku dah berumah tangga nanti dikurniakankan baby macam nie la…



insyaALLAH…
dengan izin ALLAH S.W.T….

Nie aku nk citer pasal auntie aku yg pernah melahirkan anak yang putih gebu dan comel….my Auntie pernah bercerita masa dia tgh mengandung dulu, die mengidamkan merpatih putih goreng..
yummmmy…
sbb tu dapat anak yang putih gebu nie…
Kan kalu kita tgk burung merpatih putih tu comel dan mmg warna putih kan..:)




Tp bila auntie aku nk melahirkan anak kedua,dia masih mgidamkan burung merpati putih goreng…
So, husband dia pun cari la burung putih nie..last2, xjumpe..
Yang ada Cuma burung merpati hitam…
So, akibat mengidam sgt …. my auntie pun makan la yang merpati hitam goreng nie…

Last2, lahir la seorang bayi yang berkulit gelap sikit dari abang nye tu…hihi

Moralnye:::betul ke makan burung merpati putih dapat lahirkan bayi yang berkulit cerah????.....dan betul ke masa kita mengandung xboleh makan kicap..sbb nanti akan lahir bayi yang berkulit gelap???hihi

jom kita share pendapat…



(bersyukur nye aku if dapat anak yang macam nie….anak yang soleh-solehah yang mentaati kedua ibu-bapanya…)..insyaALLAH.





Bye-bye-bye…!!!.

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

3 ulasan:

  1. comelnye baby..esp pic yg 1st tu..
    mcm lil mermaid :)

    BalasPadam
  2. rina::::hihi,,smua pic nie sya donload kat google..:)
    nk tnye blh???lil mermaid tu sape??ahakss..
    rase nk knal gak la..:)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...