TIBA-TIBA AKU……….


MINAT BOLA “GOMO KELATE GOMO”

 
….30/10/10…

Adusss…nape la tiba2 je aku jd minat bola…..
Pelik tapi benar..

Selama ni aku xpernah pun bersungguh tgk bola…
Uikkk…Siap jerit2 lg…memalukan jerk..

Tp geng kelisa hostel (baity, linda, lin, jiera, kak yuz, kak sha, dan kak madi) lg teruk…hihihi
Siap terlompat2 atas sofa lg..
Nasib bek sofa 2 xrosak…iskkkkk memalukan jerk…hahahaha

And nasik baik gak kak mala tuan punye umah sewa aku nie xtgur kiteorang sbb wat bising..hihi

Thanks kak mala sbb sporting…>.<


Aku yang asal nye ngah study untuk paper ENT300 pom boleh je join geng umah umah sewa tgk bola……

Pada mula nye..’ apela budak2 nie..bising sgt..orang  k study pn xblh.iskkkk tension nye….
 
Tup top aku g join gak tgk bola…goooooooooo klate…!!!


Hahahaha..akhir nye 2-1..
Peace!! Caya la Kelantan…akhirnye menang gak eh..Alhamdulillah…>.<




B.O.L.A



Yang pakai spek merah ni macam penyanyi kumpulan sofaz la…
Ehem ada member aku sorang minat kat die….ehehehehe

 
Semangat kelate……B.A.G.US
GOMO KELATE GOMO


Tahniah semua!!!


SEP KELATE


TIKET…


 
Berbangga nye aku….hihi
Gooooo kelate…



Terima kasih kepada HAIRUDDIN OMAR…



 BAGUS…SOLAT TIDAK DI LUPAKAN…..hihihi


 

Unik dan pelik…hihi
Semangat lorrrr…

AKHIRNYE KELATE MENANG…


YAHOOOOOOOOOOOO…



…SEKIAN SEMUA….
PEACE!!

^_______^V



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. heheheh.... berat mung nisa.. mung amik mano komik hai-o tuh?

    BalasPadam
  2. hehehehe..
    oyap doh kea xd....
    lucu laaa....
    nk jgk ko????>.<

    BalasPadam
  3. kostum mereka fans heheh besar mereka benar-benar mengabdikan diri untuk tim mereka:)

    BalasPadam
  4. yup...
    ini la semangat berpasukan yang sebenar...
    menang kalah itu xpenting....
    yang penting kerjasama...:-)

    BalasPadam
  5. gomo kelate gomo!! hidup kelate!! hehe ^^

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...