Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie

Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie | Assalamualaikum peminat drama melayu terutamanya sekarang gigih mencari link terbaik untuk menonton filem Bisik Pada Langit. Dek kerana filem Bisik Pada Langit menjadi viral di media sosial, maka semakin teruja menunggu link website untuk tonton online Bisik Pada Langit . Semua kata best, pasti akan menitiskan airmata bila tengok filem ni. Jadi sebab tu la Mek Cah teringin sangat tonton filem arahan Kabir Bhatia yang selalu tidak mengecewakan penonton. Alhamdulillah walaupun hanya menonton dirumah je tetap berpuas hati dengan gambar yang diberikan. Sekarang semuanya tonton online nak tangok di pawagam memang dah tiada peluang langsung bila dah ada anak kecil ni. Sobsss

Filem Bisik Pada Langit memang terbaik, awal-awal lagi buat Mek Cah menitiskan airmata melihat kasih sayang seorang ayah lakonan Jalil Hamid terhadap anak gadisnya Ummi Nazeera. Masa tu terus teringat abah dekat kampung. Lolz, apa pun korang perlu tengok sendiri tau baru boleh komen best ke tidak filem Bisik Pada Langit ni. Yang penting 'Tonton Online Abang Long Fadil 2 Full Movie' pun best juga! . Semoga perkongsian link Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie mampu memudahkan misi pencarian filem melayu lebih-lebih lagi yang terbaru dan meletop di pawagam.

Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie
Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie
 
FILEM: Bisik Pada Langit
PENGARAH: Kabir Bhatia
PELAKON: Jalil Hamid, Ummi Nazeera, Beto Kusyairy, Datin Fadilah Mansor, Naim Daniel dan Erwin Dawson
GENRE: Drama/Keluarga
DURASI: 84 minit
PENGEDAR: Astro Shaw Sdn. Bhd.

Sinopsis Bisik Pada Langit Full Movie


Sejauh manakah kasih seorang ayah terhadap anak-anaknya? Keluarga Rosli dikejutkan dengan berita kemalangan anaknya yang belajar di luar negara dan menjadi terdesak untuk melawatnya di sana. Namun, niat si ayah itu menimbulkan tentangan dan ketegangan dalam kalangan ahli keluarga kerana mereka tidak mempunyai simpanan wang yang mencukupi. Tanpa disangka, niat si ayah juga menjadi punca kepada pergaduhan mereka sekeluarga.

Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie


Bisik Pada Langit Full Movie

Jalan cerita ini berkisahkan tentang kasih seorang ayah kepada anak-anak mereka. Dimana Keluarga Encik Rosli telah dikejutkan dengan berita sedih dimana ia telah melibatkan anak perempuannya dimana telah terlibat dalam kemalangan. Anak perempuannya belajar di luar negara .Oleh kerana, terlalu sayangkan seorang anak dia telah terdesak untuk melawatnya di sana.
Akan tetiba telah berlaku beberapa insiden yang tidak dijangka. Dimana si ayah telah mendapat tentangan dari ahli keluarga yang lain oleh kerna keluarga mereka bukan orang senang. Jika dia ingin melawati anaknya itu bakal melibatkan sejumlah wang yang banyak dan oleh kerana keluarga mereka tidak mempunyai duit simpanan yang mencukupi.
Punca insiden berlaku adalah niat dari si ayah telah menjadi punca pentengkaran kepada ahli keluarga yang lain. Dapatkan si ayah melawat anak kesayangannya yang insiden di
luar negara? Cara bagaimana si ayah bakal mendapatkan wang ? Adakah anak perempuan mereka akan sedar dari koma? Dapatkan keluarga ini kembali bersatu? 
WATCH ONLINE/TONTON ONLINE

SERVER 1
*CREDIT TO DFM2U

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

TIPS JANA PENDAPATAN DENGAN SHOPPING ONLINE (Lazada, 11Street, Zalora, Agoda, Expedia, dan banyak lagi.)

Bila buka facebook terbaca satu post dari berkenaan 'TIPS JANA PENDAPATAN DENGAN SHOPPING ONLINE'. Percayalah dengan facebook kita memang akan dapat banyak info yang berlaku hari ni. Memang betul berkesan tips yang dikongsikan sebab Mek Cah dah join cashback sejak Ogos 2017. Mek Cah selalu je booking hotel atas urusan kerja company encik suami, guna akaun Mek Cah tau. Hiksss

Hasil shopping online dekat Lazada, tempah hotel melalui Agoda / BookingDotCom, booking tiket flights, melalui website ShopBack, Mek Cah berjaya redeem cashback RM983.36 masuk ke account. Bolehlah guna duit ni untuk travel kemudian hari nanti. Sambil shopping, sambil dapat cashback.

TIPS JANA PENDAPATAN DENGAN SHOPPING ONLINE
TIPS JANA PENDAPATAN DENGAN SHOPPING ONLINE
Sumber dari : Pemburu Tiket Murah

Cashback ni apa? Secara ringkasnya, bila korang shopping online melalui website terpilih seperti Lazada, Zalora & Agoda, korang akan diberi komisyen setiap kali transaksi pembelian berjaya dilakukan. Komisyen bergantung kepada kategori produk/servis yang anda beli.

So macam mana nak dapatkan cashback ni?


1) Korang kena daftar sebagai ahli Shopback dulu. Kalau korang daftar melalui link yang kami beri ni, Shopback akan beri RM10 percuma dekat akaun Shopback korang melalui pembelian pertama. Klik sini: http://bit.ly/2AKOCjJ
 
TIPS JANA PENDAPATAN DENGAN SHOPBACK
Cara daftar Cashback

2) Lepas dah daftar, pilih website shopping pilihan korang melalui website Shopback tu, contohnya Lazada, Agoda, BookingDotCom, Expedia, AirAsiaGO, Zalora dan lebih 500 merchant yang lain. Setiap website, cashback nya berbeza. Shopback akan beritahu % cashback yang anda akan dapat sebelum redirect. Kemudian klik “Shop Now” dan beli belah seperti biasa. Mudah kan?

3) Selepas transaksi pembelian di online stor pilihan anda berjaya, % cashback anda akan dimasukkan ke dalam akaun di shopback dalam masa beberapa hari. Kemudian boleh lah anda cash out duit tersebut ke dalam akaun bank anda pula. Dahla shopping murah, dapat cashback lagi. Best kan?
TIPS JANA PENDAPATAN ONLINE

Tak rugi korang sign up Shopback ni. Di samping korang dapat shopping online dengan harga yang murah, secara tak langsung boleh menjana pendapatan sampingan lagi. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit!

Daftar sini: http://bit.ly/2AKOCjJ
JADILAH PENGGUNA BIJAK!


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...