Review H-Focus Vitamin Mata Dan Kecerdasan Minda

H-Focus Vitamin Mata Dan Kecerdasan Minda | Assalamualaikum. Kali ni Mek Cah kembali untuk review H-Focus Tablet Minda Dan IQ Genius yang berfungsi sebagai vitamin mata dan kecerdasan minda anak-anak. Bila dah jadi mak-mak ni mula lah sibuk nak cari vitamin tambahan untuk si kecil supaya minda cergas dan cepat belajar, jadi H-Focus pilihan terbaik  untuk Alisha Safiya. H-Focus merupakan satu produk minda dan kesihatan/supplement yang berasaskan makanan sunnah dan moden untuk minda  dihasilkan dalam bentuk tablet yang memudahkan pengambilan khasnya kanak-kanak. Beza antara H-Focus dengan produk minda yang lain ialah HFocus mengandungi 13 Khasiat yang terbaik selain HFocus bukan hanya untuk MINDA tetapi bagus untuk MATA anak anda. 

Memang sukar untuk mencari vitamin tambahan untuk anak-anak yang boleh diambil seawal setahun tetapi dengan HFocus umur 1 Tahun dan boleh amalkan tau sehinggalah dewasa. Sekarang memang jimat sebab Mek Cah berkongsi vitamin yang sama dengan Mek Icha ni, jimat duit papa tak perlu beli pelbagai jenis vitamin yang lain. Tapi 'Review Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy' memang tidak akan skip tau. Mihmih

hazanis

Untuk pengetahuan ibu-bapa semua H-Focus selain terbaik untuk MINDA , ia juga membantu menambahkan kesihatan mata anak-anak. Antara kelebihan H-Focus Tablet Minda Dan IQ Genius ialah :-

H-Focus dapat membantu anak-anak untuk MINDA mereka:
✅ Menjadi rajin untuk belajar
✅ Suka dengan buku
✅ Mudah menghafal
✅ Minat dan cekap membuat matematik
✅ Meningkatkan daya fokus belajar terutama di sekolah
✅ Mudah mendengar kata
✅ Petah bercakap
✅ Mudah bangun pagi
✅ Mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan
✅ Mudah solat tanpa di suruh
✅ Meningkatkan keyakinan diri
✅ Menjadi lebih berdikari
✅ Meningkatkan selera makan anak(bagi yang kurang selera makan sahaja)

H-Focus dapat membantu anak-anak untuk MATA mereka:
✅ Mampu mengurangkan rabun jauh, rabun dekat, rabun silau, rabun malam.
✅ Mampu mengatasi masalah selaput mata, mata letih, mata berair, gatal mata.
✅ Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh dan dekat.
✅ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
✅ Mencantik dan melembabkan mata yang lesu.
✅ Hilangkan masalah mata kering.
✅ Mengurangkan  masalah mata merah.
✅ Kurangkan masalah Rabun malam.
✅ Sesuai untuk Masalah mata berair.



VITAMIN MINDA

Korang jangan risau H-Focus ini selamat digunakan kerana diformulasikan daripada beberapa makanan sunnah dan mempunyai beribu testimoni dari pengguna :-
 
1. Colostrum (Kolostrum)
Menguatkan & melindungi sistem pertahanan tubuh badan, Melawan jangkitan virus dan toksin yang berlebihan dalam tubuh badan, Membantu mencerdaskan minda dan mudah menghafal.

2. Pistachio (Badam Hijau)
Kaya dengan potassium yang membantu meningkatkan tahap kecerdasan minda & Mengandungi anti oksida yang melindungi tubuh dari radikal bebas.

3. Calcium (Kalsium)
Memberikan tulang yang lebih kuat dan fleksibel. Membantu badan dalam pengambilan zat besi.

4. Cereals (Bijirin)

Bijirin membantu membekalkan zat besi untuk pembinaan dan perkembangan otak yang lebih sihat.

5. Algae DHA (DHA Alga)

Meningkatkan daya fokus, membantu perkembangan minda yang sihat, membantu menajamkan penglihatan dan meningkatkan sistem imun badan

6. Centella asiatica –(Daun pegaga)
Pegaga mempunyai zat makanan yang berhasiat seperti zat besi, vitamain A dan C serta serat yang dapat membantu membangkitkan selera makan dan meredakan masalah penghadaman.

7. Honey (Madu)
Madu berfungsi menggantikan sel-sel otak yang rosak dengan sel baru yang sihat
 
8. Dates (Kurma)
Sangat berkhasiat untuk membantu tumbesaran kanak-kanak, membantu membentuk minda yang lebih sihat dan membantu mencergaskan minda dan tubuh badan

9. Raisin (Kismis)
Kandungan gula ringkas dalam kismis membantu meningkatkan pemikiran otak, Sumber tenaga yang diperlukan dengan segera & Membantu memperbaiki daya penglihatan yang sihat.

10. Pomegranate (buah delima)
Mengandungi Pottasium yang sangat tinggi, Fosfor, Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin A, B1, B2, B3 dan C Membantu Sistem Penghadaman. Ini boleh membantu anda mengawal dan mengurangkan penyakit asma, sakit tekat, dan batuk..

11. Vitamin C (vitamin C)
Vitamin C adalah vitamin yang diperlurkan oleh badan untuk pembentukan tulang serta menguatkan sistem imunisasi badan. Selain itu, Vitamin C dapat pulihkan demam, memberikan tenaga, memulihkan luka dan mencegah kanser.

12. Lycopene (tomato)
Tomato mengandungi nutrient yang diperlukan seperti vitamin (A, B3, B6, C, dan K), Potasium, dan Serat. Tomato juga dapat membantu untuk memudahkan penghadaman, masalah sukar tidur

13. Blackcurrant – (anggur)
Kajian menunjukkan bahawa anggur mengandungi vitamin C yang tinggi, vitamin (A, B1, B2), antioksida, dan nilai kalori yang rendah. Ia juga dapat membantu melegakan sistem saraf, meringankan demam, migrain dan athma.


Review H-Focus Vitamin Mata Dan Kecerdasan Minda

Info Produk H-Focus
Isi Kandungan     : 100 Tablet Dalam 1 Botol
Tempoh penggunaan 1 Botol     Sehingga 60 hari (1 Tablet page & 1 Tablet malam)
No Pendaftaran KKM   :  Bukan Ketegori Ubat-Ubatan
Syarikat Pengeluar   :  Sejagat Global Resources, 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus GMP & Halal

Testimoni Ibu Bapa Yang Telah Mencuba Tablet Minda H-Focus

Testimoni Tablet Minda H-Focus


Testimoni Tablet Minda H-Focus 2

Review H-Focus Vitamin Mata Dan Kecerdasan
HFocus ni kalau anak-anak makan memang tak cukup 1 biji.

Tidak rugi ibu-bapa bagi anak-anak cuba tau, untuk kebaikan masa hadapan juga supaya anak lebih pintar dalam pelajaran disamping menjaga kesihatan mata. Yang mana berminat boleh melakukan pembelian di website atau melalui facebook yang disediakan dibawah. Selalu ubat-ubatan anak-anak susah nak makan kan? tapi dengan tablet Hfocus ni pasti anak-anak suka kerana rasanya macam coklat je. Hihihi Icha makan satu tak cukup siap minta lebih lagi.Sekarang pun dah pandai sebut papa, fish, no no, baby dan banyak lagi lah. Alhamdulillah


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

1 ulasan:

  1. Terbaik kandungan produk tu, semua makanan sihat dan berkualiti....

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...