8 Surah Amalan Untuk Ibu Mengandung

Assalamualaikum.

Bila difikirkan balik tidak salah rasanya Mek Cah berkongsi tentang episod ibu hamil, surah apa yang perlu diamalkan ketika mengandung dan tips ketika bersalin. Semua info tersebut sangat diperlukan bagi ibu mengandung yang masih belum mempunyai pengalaman mengandung lebih-lebih lagi pengalaman mengandungkan anak sulung. Bercerita tentang bersalin ni sampai sekarang pengalaman melahirkan Alisha Safiya tidak dapat dilupakan (Pengalaman Bersalin Anak Pertama di KBMC), ye memang tak dapat dilupakan. Namun hati ini masih degil meronta nak pulak anak lelaki. Haisshhhh wanita tidak pernah serik bukan? 

8 Surah Amalan Untuk Ibu Mengandung

Ketika mengandungkan Alisha Safiya alhamdulillah Mr Google memang banyak membantu salah satunya 'Cara meneran dengan betul ketika bersalin'. Semua berkaitan bayi yang bakal lahir memang Mek Cah akan tanya dengan Mr Google ni. Alhamdulillah memang  tak pernah mengecewakan kerana banyak info yang dapat membantu Mek Cah menghadapi saat bersalin. Semua sedia maklum, ibu hamil memang digalakkan memperbanyakkan membaca Al-Quran supaya saat bersalin semuanya dipermudahkan dan anak yang bakal lahir menjadi anak yang baik. Lagipun dengan amalkan semua tu boleh memberi ketenangan pada jiwa dan memberi kesan yang positif kepada baby dalam kandungan.

Antara 8 Surah Amalan Ketika Mengandung yang patut diamalkan oleh ibu hami ialah :-

surah amalan ibu mengandung

Masa mengandungkan Alisha Safiya memang Mek Cah akan membaca Al-Quran dan memilih 8 surah tersebut setiap kali selepas solat Maghrib, jadi sementara menunggu isyak eloklah baca Al-Quran dulu kan? tapi memang tak larat nak baca 8 surah tersebut sekaligus jadi pandai-pandai lah mommy setkan masa sesuai untuk membaca surah itu semua. 

Doa yang sunat dibaca ketika hamil termasuklah doa Nabi Yunus a.s. dalam surah al-Anbiya’ ayat 21:87 :
doa memudahkan bersalin
surah al-Anbiya' ayat 21

“Tiada Tuhan (yang dapat menolong) melainkan Engkau (ya Allah!) Maha Suci Engkau (daripada melakukan aniaya, tolonglah aku!). Sesungguhnya aku adalah daripada kalangan orang yang menganiaya diri sendiri.”

Surah Amalan Untuk Ibu Mengandung
Lahirlah seketul Alisha Safiya. Suri Hati Ummi dan Papa. :D
Alhamdulillah, dengan amalan tersebut hati akan menjadi lebih tenang dan kurang jugak rasa berdebar menanti saat bersalin. Makin excited adalah dan kesakitan ketika melahirkan anak pasti hilang begitu sahaja setelah melihat wajah anak yang kita kandungkan selama 9 bulan. Rindu pulak saat itu , tapi sakit. :')

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Handsock Murah, Berkualiti di Syahira Handsock Exclusive

Assalamualaikum Cinta.

Handsock Murah, Berkualiti di Syahira Handsock Exclusive | Mana nak cari handsock yang comel, murah dan berkualiti? tentulah Syahira Handsock Exclusive adalah jawapan yang tepat kepada mereka yang memang tercari-cari handsock yang selesa dipakai dan tidak cepat berpeluh. Bukan apa, tidak semua handsock yang ada dipasaran sekarang ini memenuhi citarasa kita semua, tapi dengan Syahira Handsock Exclusive Mek Cah jamin korang pasti tercinta tanpa sengaja. Chewah! yelah, design unik susah nak dapat di market Malaysia malah keselesaan pelanggan menjadi keutamaan team Syahira Handsock Exclusive. 

review Handsock syahira brand

Abaikan mulut anak dara Mek Cah tu. Yang ni Mek Cah pakai Handsock Aisya Crystal kalau tak silap ada 7 pilihan warna. Semua warna menarik tau dan sesuai digayakan dengan baju korang. Arghhhhh rasa nak rembat semua tapi apakan daya nafsu shopping dah kena bataskan sebab anak dara pun nak shopping jugak. tak gitu? Yang penting Mek Cah dah ada koleksi handsock dari  Syahira Handsock Exclusive. Oh ya, kepada mereka yang tertanya Mek cah pakai skincare apa sekarang ni boleh rujuk entri ini 'Review Suspa Beauty Berkesan Untuk Kulit Berjerawat Dan Jeragat',. Semoga dapat membantu tau. 

handsock murah cantik

Bila menerjah laman instagram Syahira Handsock Exclusive terus jatuh hati dengan koleksi mewah handsock tetapi harga murah serta berpatutan dengan design. Hummmm rasanya belum pernah lagi jumpa handsock yang comel macam ni. Ke Mek Cah je yang ketinggalan. Addessss!

Handsock Murah

Berbalik kepada tujuan utama, wanita digalakkan untuk memakai handsock sebabnya ialah kadang kita tak perasan tangan kita terselak ke apa. Kalau pakai handsock ni terus selamat la aurat tu sebab kalau terselak pun ada backup macam handsock dari Syahira brand ni. Maklumlah kita semua kadang-kadang lalai, terutama Mek Cah ni dah berapa kali rasa nak tutup aurat dengan sempurna tapi tetap terrr'sekat . Belum sempurna aurat ku. :(

Handsock Murah  syahira

Tapi yang penting kita ada niat untuk berubah kan? Maklumlah usia pun makin bertambah semoga Allah buka kan hati Mek Cah untuk istiqamah untuk menutup aurat dengan sempurna. Tapi biasa lah manusia, hati sentiasa berbolak balik . Tidak kuat untuk menentang hasutan syaitan,  fuhhhhh tolong lah pergi main jauh-jauh. Kesian kami semua yang nak berubah tapi tetap sama je dari tahun-tahun lepas. Ummmm

Handsock murah syahira brand
Mek Cah pakai Handsock Ring Syahira
Handsock Ring Syahira

Okay lah, Mek Cah tak nak membebel panjang. Kalau korang memang tercari-cari handsock yang comel dengan harga berpatutan boleh terjah instagram atau facebook untuk intai-intai okay. Kalau dah jatuh cinta tu jangan tunggu lama-lama untuk order tau takut habis stock pulak. Lagipun semua koleksi tersebut tengah hangat dan limited. Untung la korang kalau ada koleksi Syahira Handsock Exclusive. Lagi satu Mek Cah yakin kalau korang pakai mesti akan ada yang tanya awak beli kat mana? cantik dan unik lah handsock awak pakai ni. Eceh! cuba pakai dulu baru boleh rasa. Hihi lagipun jangan risau tentang size, semua size ada. So jangan risau bab size tau, yang risaunya korang kena bersedia la habiskan duit dengan beli handsock cantik dan berkualiti ni. Tak rugi tau korang ada satu ke dua ke, yang penting korang dah ada koleksi Syahira Handsock Exclusive.

syahira handsock murah
Koleksi menarik Handsock Aisya Zip
Korang boleh ushar lagi tau di instagram Syahira Handsock Exclusive banyak lagi koleksi menarik yang pasti buat korang semua tertawan. Untuk sebarang pembelian dan pertanyaan korang boleh klik link ni tau. Jangan lupa hadiahkan kat kawan-kawan dan emak kesayangan. Yang lelaki pulak jangan lupa belikan untuk isteri, tunang, adik, emak so semua boleh lah. Mihmih

Berita gembira kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi PENGEDAR Syahira Handsock Exclusive.
.
Tempat adalah terhad
Hanya dibuka untuk 5 orang sahaja
Daftar Pengedar 100pcs free 20pcs handsock free
Cepat pm admin sebelum terlambat

WhatsApp : 0194612315

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Review Suspa Beauty Berkesan Untuk Kulit Berjerawat Dan Jeragat

Assalamualaikum Cinta.

Review Suspa Beauty Berkesan Untuk Kulit Berjerawat Dan Jeragat | Review kali ini pastinya berkaitan penjagaan kulit muka, rasa memang dah lama sangat tak review produk kecantikan yang khas untuk penjagaan kulit muka. Biasa lah produk kecantikan berlambak dipasaran jadi tak salah kalau tak gatal nak mencuba kan? Tapi tak semua produk tu sesuai dengan kulit muka. Tak gitu? Memang ramai yang inginkan kulit putih bersih bebas dari segala cela kan?, tetapi ingat untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik semestinya pemakanan perlu dijaga. Pastikan vitamin C cukup dalam badan baru lah membantu proses mencantikkan kulit badan khususnya  . Alahmdulillah untuk kali ini Mek Cah terbuka hati nak kongsi satu set penjagaan kulit muka Suspa Beauty yang berjaya menawan hati keluarga mek Cah. Siapa yang mula-mula guna Suspa Beauty? bukan Mek Cah tau tapi adik Mek Cah yang mula-mula guna produk ini. Masa tu kulit wajahnya teruk kerana salah menggunakan produk kecantikan sehingga banyak jerawat yang timbul, paling sedih adik memang hilang keyakinan diri masa tu untuk berhadapan dengan ramai orang. Puas adik beriktiar sehingga jumpa pakar kulit tapi tak juga sesuai dan hilang jerawat. 

Inilah buktinya hasil penggunaan Suspa Beauty yang secara konsisten, rasanya dah setahun lebih adik guna produk ini. Ternyata dia dah memang tak tukar lain dah. Sekarang adik sendiri dah jual Suspa Beauty ini.

testimoni suspa beauty

Alhamdulillah, alhamdulillah syukur akhirnya Suspa Beuaty berjaya mengembalikan kulit putih mulus adik mek Cah, jerawatnya hilang hasil penggunaan produk ini dengan konsisten. Sampai Mek Cah sendiri sekarang jeles dengan kulitnya tu. Eeeeeee geram dan jelesss, yelar Mek Cah ada jugak cuba memang okay sangat tapi gatal pulak pergi tukar produk tu dan produk ini. Akhirnya berbalik kepada Suspa Beauty jugak, okay sekarang memang nekad nak setia denga Suspa Beauty je!, mohon hati ini kuat supaya tidak mudah tergoda dengan produk lain. Sobsssss

REVIEW SUSPA BEAUTY WHITENING
KAMI 3 BERADIK GUNA SUSPA BEAUTY.


Review Suspa Beauty

Ramai tertanya-tanya macam mana nak kulit CERAH,LICIN TANPA JERAWAT/JERAGAT,KULIT KUSAM & nampak BERSIH dalam masa yang singkat tapi selamat pada jangka masa panjang!! Jom cuba SUSPA BEAUTY WHITENING set.

🎊KRIM SIANG - mampu buat wajah anda cerah sekata sepanjang hari
😍KRIM MALAM/SERUM - mampu merawat dan memulihkan masalah2 kulit anda seperti mengecutkan JERAWAT,memudarkan JERAGAT & parut JERAWAT,menCERAHkan wajah.
🎊TONER - dari pati bunga ros akan membuatkan kulit wajah anda lebih bersih dapat mengecilkan PORI-PORI dan boleh menghilangkan whitehead/blackhead.
😍GLUTA SOAP/ACNE SOAP - memang dah terbukti mampu menyahkan segala anasir & bakteria di muka anda,dan ternyata kulit anda akan sihat,halus,mulus.

review produk suspa  beauty

Boleh katakan, semua bahan ini adalah semulajadi dan tiada bahan kimia. tak percaya lagi?. Antara bahan yang dibuat untuk menhasilkan produk bermutu tinggi Suspa Beauty adalah:-
  • Krim Malam- Rumpai laut, sengkuang
  • Whitening booster- Buah anggur, aloe vera (lidah buaya), dan juga kaya dengan vitamin E dan A. 
  • Krim siang- Serbuk mutiara
  • Sabun wajah-susu segar.

PRODUK yang DIFORMULASIKAN dengan keistimewaan yang sangat hebat👍👍dari:-
👉SERBUK MUTIARA 
👉MINYAK SAYUR
👉RUMPAI LAUT
👉ALOE VERA
👉BIJI ANGGUR
👉SUSU SEGAR
👉GLUTATHIONE
👉BUAH PEACH
👉PATI BUNGA ROSE
👉KOLAGEN
👉MADU LEBAH
👉MINYAK BIJI ANGGUR

testimoni suspa beauty
Emak pun cuba maklum lah bila dah berusia jeragat makin banyak , Insyaallah produk ini mampu membantu masalah jeragat Emak (Adik paling glowing)
Antara kelebihan SUSPA BEAUTY WHITENING ialah,
1.hilangkan jerawat
2. hilangkan parut dan bekas kulit teregang.
3. kecilkan pori
4. bertindak mencerahkan kulit dan tona kulit akn lebih sekata
5. mengawal penuaan kulit
6. mengawal minyak 
7. melembapkan kulit dan gebukan wajah
8. merawat kudis dan gatal
9. memudarkan jerawat pada wajah
10. boleh jugak dijadikan alas mekap sbab dia akan buat kulit nmpak cerah dengan natural.  Tak payah lah kita nak pakai bahan kosmetik yang mahal.
11. set ini adalah set untuk merawat kulit yang bermasalah. tiada kesan sampingan.

TESTIMONI SUSPA BEAUTY WHITENING

TESTIMONI SUSPA BEAUTY

TAK PAYAH PULUN MAKEUP TEBAL!!


TESTIMONI SUSPA BEAUTY

testimoni suspa beauty

Okay Mek Cah tak nak cakap banyak, kalau korang rasa dah buntu nak cuba produk apa untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat berjeragat mohon korang buka hati untuk cuba suspa beauty tau. Insyaallah korang pasti jatuh hati, tapi jangan fikir cuba sekali terus berkesan tapi pastikan konsisten penggunaan tau. 

Berminat? Whatsap Dhia Fadhila - +6011-17954479
FACEBOOK - Dhia Fadhila
INSTAGRAM - dhia_diela

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Review Gel Mandian Aura Pengasih Penyeri Wajah Dan Pengikat Kasih

Assalamualaikum Cinta.

Akhirnya Mek Cah kembali untuk review Gel Mandian Aura Pengasih yang semakin dikenali dan sangat bermanfaat untuk kita semua. Punca utama produk utama ini semakin dikenali tentulah kerana keberkesanannya. Nanti Mek Cah akan kongsikan testimoni Gel Mandian Aura Pengasih ini dan Mek Cah sendiri dah cuba tau, alhamdulillah rasa semakin awet muda dan wajah semakin berseri-seri walaupun dah ada anak sorang. Lolzz kenyataan berani mati ni. Mihmih Mek Cah memang suka mencuba perkara baru, selalu kalau beli mandian pun mesti pastikan mandian tersebut ada bahan whitening dan collagen. Pergh, memang cerewet gila sampai suami pun tegur tak habis-habis dengan collagen dia tu. Hummmmm okay berbalik kepada Gel Mandian Aura Pengasih kalau tak berkesan Mek cah tak akan kongsi dengan korang, tapi dah memang sah produk ini sangat berkesan tentulah harus dikongsi bersama. Bukan hanya sebagai penyeri wajah tau tapi Gel Mandian Aura Pengasih ini mempunyai pelbagai berfungsi untuk meyelesaikan masalah harian kita semua. 

Review Gel Mandian Aura Pengasih

Antara kebaikan utama Aura pengasih  (mandi bunga) dengan 7 gabungan bunga ialah :-
hindar ganguan sihir
lambat jodoh
  tidak disenangi org sekeliling
mahu dikasihi org sekeliling
melembutkan hati seseorang
penyeri wajah
pengikat kasih sayang
pemanis kata
Mandian anak degil (mandikan kat anak)
Bila Mak ayah mandi..anak lembut hati..kasih sayang pada mak ayah. (Dengan bacaan ayat pengasih dan syifaa)

aura pengasih

Untuk makluman korang Aura Pengasih ini mempunyai kandungan semula jadi yang selalu digunakan oleh nenek moyang ketika dahulu kala. Jadi, tak salah kita memodenkan cara ini supaya lebih senang dan mudah. Maklumlah sekarang memang sukar mencari bahan semulajadi untuk kita buat secara tradisional. Sekarang dalam bentuk botol comel titiskan sahaja di badan ataupun guna ketika mandi memang cepat dan mudah. Semudah ABC, tapi jangan lupa tau selawat ketika menggunakan Aura Pengasih supaya produk ini lebih berkesan. Ini antara kandungan yang terdapat didalam Aura pengasih yang menggunakan 7 kandungan bunga asas:-
1.senduduk putih
2.kenanga
3.harum sundal malam
4.melor
5.tanjung
6.melati
7.kemboja

Gel Mandian Aura Pengasih

Setiap jenis bunga mempunyai khasiat tersendiri , Gel Mandian Aura Pengasih juga mengandungi kandungan berlainan seperti  Limau Purut, Bidara dan Akar-akar cenuai seperti akar senduduk Putih. Oh ya! Cenuai bermaksud pengasih tau, jadi memang sesuai la kandungan cenuai untuk mengasihkan produk Aura Pengasih ini. Ekekeke

Seyessss, bau aura pengasih ni memang sangat wangi tau, bila digunakan ketika mandi memang rasa segar sangat. Harap-harap suami sentiasa kasih la dengan Mek Cah. Opssss, paling penting nak wajah ni selalu berseri-seri walaupun dah ada anak sorang. Semoga kekal awet muda walaupun anak dah 4,5, 6 orang. Amin

Untuk makluman korang, Aura pengasih dibacakan oleh 2 orang berbeza, jadi korang tidak perlu lagi ragu-ragu untuk mengunakan Aura Pengasih ini dari facebook Gel Mandian Aura Pengasih:-

1.Rawatan Islam (jin & sihir)
2.Ilmu pengasihan (Rawatan untuk masalah berkaitan kasih sayang,, Ilmu yg dirahsiakan supaya tidak disalah guna, tetapi harus untuk menyelamatkan hubungan sesama manusia dan rumahtangga kerana dengki manusia lain)

CARA GUNA
Cara 1 penggunaan Gel Mandian Aura Pengasih:-
- titiskan 3 atau 5 atau 7 titis mandian aura cenuai ke dalam baldi (bilangan titisan mengikut keperluan)
-Mandi seperti biasa dahulu, kemudian jadikan mandian aura ini sebagai bilasan terakhir, diikuti niat yang positif. Dan jangan dibilas sesudah itu.

Cara 2 penggunaan Gel Mandian Aura Pengasih:-
- titiskan 3 atau 5 atau 7 titis mandian aura cenuai ke dalam baldi (bilangan titisan mengikut keperluan)
-Mandi seperti biasa dahulu, kemudian jadikan mandian aura ini sebagai bilasan terakhir, selawat (3x) atau (11x) diikuti niat yang positif. Dan jangan dibilas sesudah itu.

Doa pilihan
“Ya Allah jadikanlah ikhtiarku ini asbab kecantikan aura diriku, penyembuhan rohani dan jasmaniku, kembali pulih sepertimana keluar aku dari perut ibuku dulu.Amin”

- Doa ini boleh di amalkan atau tidak, terpulang kepada anda, Lebih cepat kesan jika diamalkan semasa mandi

CARA GUNA AURA PENGASIH

Untuk lebih berkesan ada waktu mandi sesuai untuk menggunakan Gel Mandian Aura Pengasih tau, supaya cepat berkesan kepada kita semua jadi waktu yang paling Afdhal mandian adalah ketika subuh, dan sebelum tidur dan kadar mandian terpulang mengikut keperluan individu. Apa yang paling menarik berkenaan Gel Mandian Aura Pengasih  ialah tiada sebarang syarat dan pantang larang. Sebab apa kita buat semua ni? Tentulah bagi membantu kita semua menyelesaikan masalah dalam kehidupan seharian kita, contohnya bagi yang belum berkahwin dapat mempercepatkan jodoh, dan supaya sentiasa disenangi orang sekeliling. Yelar, tak semua orang suka dengan kita tau jadi kita perlu berikhtiar supaya tiada yang bermusuhan dan membenci kita. Kalau ada musuh memang susah nak jalani kehidupan seharian sebab tak tenang. Yer dok? Jadi penyelesaiannya ialah berikhtiar.  Ikthtiar adalah suatu fardhu kifayah, jangan berhenti meminta kepada Allah, semoga urusan kita semua dipermudahkan.amin.

PENERANGAN :
  • Mandian Aura Seperti Ubatnya tentang penyakit iri hati manusia, atau Iktiar anda.
  • Seperti : Bekerja dan berdoa untuk mencari dan mendapat rezeki.
  • Sakit demam perlu jumpa doktor.
  • Sakit mata perlu jumpa doktor mata.
  • Sakit Gigi jumpa doktor gigi.
  • Itulah yang dikatakan Ikhtiar.
Ramai yang salah anggap dengan Ilmu pengasihan walhal sangat bermanfaat.

TESTIMONI GEL MANDIAN AURA PENGASIH

Testimoni Gel Mandian Aura Pengasih

HUSBAND DAH MULA PUJI....


CUSTOMER PUN ADA SENYUM-SENYUM.. TAK MARAH-MARAH

Testimoni Gel Mandian Aura Pengasih 2

Kepada yang berminat untuk dapatkan Gel Mandian Aura Pengasih ini bolehlah hubungi 0136608990 atau layari facebook mandianaurapengasih.

NO TELEFON : +60136608990

Harga SM : RM60
Harga SS : RM70

-Hashtag : #aurapengasih #aurapengasihmalaysia #aurapengasihmurah #mandibunga #pati7bunga #gelmandian #titisancenuai #bungacenuai #harumanbunga #limitedstock #jomcantik #jomwangi #mandianspa #mandianaura #terlajaklaris #terlajakmurah #pikatsuami #anakdara #bakalpengantin #rahsiawanita  #nakcantikcarisaya  #sayagunasayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igseller #vsco #vscom

Kalau korang rasa nak COD boleh je korang deal dengan pihak Gel Mandian Aura Pengasih sendiri. Jimat duit postage kan. Jangan lupa cuba tau sebab memang berkesan dan sangat bermanfaat untuk menyelesaikan masalah harian kita. Harga sangat berbaloi-baloi kerana harga mampu milik dan sangat tahan lama tau. Insyaalah sekurangnnya kita dah berikhtiar. Semoga perkongsian ini sangat bermanfaat untuk kita semua. Fuh! memang macam pisang goreng panasssssssss! 

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Dress Baby Murah 2016

Assalamualaikum Cinta.

Dress Baby Murah 2016 | Kalau dulu selalu update entri mengenai dress murah dewasa kini bertukar selera kepada Dress Baby Murah 2016. Memandangkan sekarang Mek Cah semakin fanatik dengan baju baby jadi apa salahnya jika Mek Cah berkongsi instagram yang menjual barang baby dengan harga berpatutan yang sukar dapat di market Malaysia. Bila dah ada anak, nak membeli baju mereka memang tak berkira tapi kalau baju sendiri fikir berjuta kali. Siapa yang melalui perasaan macam Mek Cah? Opssss.. Masa mengandungkan Alisha Safiya (Pengalaman Bersalin Anak Pertama di KBMC) , memang dah lama survey baju akikah untuk baby girl ni. Alhamdulillah baju ni menjadi pilihan hati. Lagi satu macam mana tahu baby girl disini ada jawapannya 'Review 4D Ultrasound Murah Di Kuala Lumpur'.  Alhamdulillah. :D

BAJU AKIKAH BABY
Alisha Safiya suri hati ummi. :D
Pengalaman menggayakan koleksi dari instagram Anisalisha.co buat Mek Cah makin excited untuk beli koleksi lain. Pasti korang akan rambang mata melihat koleksi comel dari anisalisha.co , tetapi instagram ni bukan untuk urgent order tau, maksudnya kalau order bulan 10 tapi nak pakai bulan 12 untuk majlis akikah ke memang digalakkan sebab instagram ni tak kenakan charge shipping, semuanya free tau termasuk Sabah dan Sarawak . Jangan meroyan pulak kalau order lambat tapi nak barang cepat. Jom kita usher koleksi dress comel dari anisalisha.co

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

🌹Promosi baby girls christening dress princess tutu wedding - RM 55 INCLUDE SHIPPING 🌹
.
Size : 0-3 months | 4-6 months | 7-9 months | 10-12 months | 13-19 months | 19-24 months
.
📱 For order/ query, directly whatsapp +60108931044
.
📢Free Shipping to Malaysia via China Post Registered Air Mail
.
📢Estimated Delivery Time: 22-38days
.
#sayajual #sayajualmurah #hellokitty #kidshoodie #babydress #babydressmurah #igshopmalaysia #igshopbabymalaysia
#bajubranded #bajubrandedmurah #bajubudak #bajubayi #kidsclothing #babyclothing #aaisyahdhiarana #laraalana #dressakikahbaby #bajuakikahbaby #dressbabymurah #bajubudakmalaysia #bajubabymalaysia #dressbabymalaysia #bajubabymalaysia #dressakikahmurah #bajuakikahmurah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

Dress Baby Murah

❤️ Promosi! Hot sale 2016 Summer Girls Wedding&Birthday Party ❤️ - RM55 INCLUDE SHIPPING 💋
.
Size :  4-6 months | 7-9 months | 10-12 months | 13-19 months | 19-24 months
.
📱 For order/ query, directly whatsapp +60108931044
.
📢Free Shipping to Malaysia via China Post Registered Air Mail
.
📢Estimated Delivery Time: 22-38days
.
#sayajual #sayajualmurah #hellokitty #kidshoodie #babydress #babydressmurah #igshopmalaysia #igshopbabymalaysia
#bajubranded #bajubrandedmurah #bajubudak #bajubayi #kidsclothing #babyclothing #aaisyahdhiarana #laraalana #dressakikahbaby #bajuakikahbaby #dressbabymurah #bajubudakmalaysia #bajubabymalaysia #dressbabymalaysia #bajubabymalaysia #dressakikahmurah

Yang mana berminat boleh terus follow instagram anisalisha.co, golongan ibu ni pasti rambang mata melihat koleksi yang comel-comel, kalau nak booking raya pun memang sangat digalakkan. Kalah anak Che Ta tau, Mihmih

Follow instagram anisalisha.co
instagram anisalisha.co


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

8 Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena | Tahniah kami ucapkan kepada pelakon kacak Saharul Ridzwan dan juga isteri, Qaabila Deena Emir Mohamed Akif Emir kerana telah selamat diijabkabulkan pada 16 September 2016 dengan sekali lafaz. Mek Cah minat giler dengan lakonan Saharul Ridzwan dalam drama Kau Aku Kita bergandingan dengan Janna Nick. Saharul Ridzwan berasal dari Kelantan, jadi haruslah sentiasa mengikuti perkembangan beliau. Mihmih Sebelum ni Mek Cah dah tahu hubungan Saharul Ridzwan dengan gadis cantik ini tapi tahap serius tu masih belum boleh agak. Apa pun tahniah diucapkan kepada pasangan ini, sama cantik, sama padan bagai pinang dibelah dua. 

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena1

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan

Dalam majlis yang diadakan secara tertutup di Masjid Sultan Zainal Abidin, Putrajaya itu, pihak pengantin perempuan menerima mas kahwin RM300. Semoga pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena mendapat keberkatan darinya dan semoga berbahagia hingga hujung nyawa. 

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena3

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan1

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan 2

Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena2

"There is nothing like marriage, for two who love each other" Prophet Muhammad (PBUH)

PERNIKAHAN SAHARUL RIDZWAN & DEENA EMIR
__________
👚👕 @wrap.boutique.house
🎥 @weddingstructure
💐 @weddingsbyemma
👞 @christyngshoes

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan

Assalamualaikum Cinta.

Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan | Amacam Raya Aidiladha korang? Mesti banyak makan daging lembu kan? Bersyukurlah kita semua masih diberikan kesempatan untuk menyambut hari raya bersama orang yang tersayang. Al-kisah cuti raya Aidiladha selama seminggu, kebetulan masa balik kampung cuti raya ada Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan. Memang excited giler kebetulan Mek Cah belum lagi shopping raya. Dapat shawl ataupun jubah pun jadi la ka memandangkan Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan membuat SALES besar-besaran, harga memang sangat berpatutan sesuai dengan Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh khas buat orang Kelantan.

Pembukaan cawangan baru Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh
Jangan terkejut Mek Cah paling tutttt sekali. Mihmih
Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh

tudung benang hijau
SHAWL yang berjaya bertakhta di HATI. 
Yeayyyy dalam banyak-banyak shawl yang Mek Cah cuba, inilah shawl yang berjaya bertakhta dihati ini. Nasib baik tutorial 'Fesyen Cara Pemakaian Selendang 2016' banyak membantu pakai shawl ni. Chewah!, memang terlebih excited apabila berjaya berjumpa blogger Muja dan Putery, memang hantu selfie kami semua. Jam 10 pagi memang kami dah terpacak di depan Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan, memandangkan masa tu Grand Opening jadi ada makan-makan sikit, memang rezeki kami datang pada masa tu. 

butik benang hijau
2 BINI ORANG, 1 BELUM BERPUNYA. :P
Pembukaan cawangan baru Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan memang sangat strategik kerana bandar Wakaf Che Yeh semakin maju dan menjadi tumpuan untuk pembeli shopping. Kalau dah harganya berpatutan sudah tentu Butik Benang Hijau sentiasa dihati peminat shawl dan jubah terkini. 
BENANG Hijau, jenama anggun yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Mempunyai kelompok pengikutnya tersendiri, jenama hijab dan pakaian wanita eksklusif ini sentiasa mengeluarkan produk baharu yang berlainan di pasaran dengan kualiti dan aspirasi tersendiri. 
Inspirasi Wanita Anggun, tagline indah seindah produk keluarannya. Itulah tagline yang diilhamkan pengasas serta pemilik empayar Benang Hijau, Fadzillah Mamat @ Muhammad. Bermula sekadar penjual di sebuah kios kecil, Benang Hijau kini mempunyai 16 cawangan kesemuanya. Meski pun menawarkan harga yang murah, namun jahitannya, kemasan jahitan tepi produknya, serta keselesaan fabrik keluarannya memang tak perlu dipertikaikan lagi.
Pembukaan cawangan baru Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh2


SEPTEMBER SPECIAL PROMO ! Jangan lepaskan peluang untuk korang dapatkan harga jubah terkini dengan harga murah, malah design tudung terkini pun korang boleh dapat dengan harga murah. Rugi kalau korang tak serbu Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan sekarang. Ajak la adik, abang, kakak, mak dan ayah korang ke sana. Mek Cah dah shopping kini giliran korang pula! . Mihmih


butik benang hijau2

Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan

Lokasi : 
Butik Benang Hijau sederet Old Town White Coffee dan butik Ariani.  

Untuk membeli secara online korang boleh dapatkan di :


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...