Testimoni Pearl White Jamu Jelita

Testimoni Pearl White Jamu Jelita | Wanita kini telah mempunyai kesedaran dalam menjaga kecantikan diri lebih-lebih lagi kecantikan dalaman dan luaran. Disebabkan itu juga produk Pearl White Jamu Jelita diciptakan khas buat semua golongan wanita mahupun lelaki bagi membantu mereka diluar sana tampil lebih berkeyakinan dan menghilangkan masalah kulit muka yang dihadapi oleh mereka. Kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit berjeragat, rambut gugur dan kulit kusam memang masalah normal yang dihadapi kaum wanita. Syukur sebelum ini Mek Cah sempat berkongsi 'Review Pearl White Jamu Jelita'. 

testimoni pearl white jamu jelita terkini

Minum masa period dan mengandung tidak menjadi masalah dan tiada pantang larang ketika menggunakan produk ini. Alhamdulillah, produk Pearl White Jamu Jelita mampu mengatasi masalah tersebut lebih-lebih lagi wujud banyak testimoni berkenaan Pearl White Jamu Jelita. Korang harus percaya memandangkan hampir 90% memberikan komen positif berkenaan produk ini. Dengan harga yang murah dan mampu milik ianya dapat menandingi produk berjenama yang lain yang memerlukan kos ratusan ringgi. Dengan Pearl White Jamu Jelita ianya hanya RM36.80 SM/ RM38.90 SS. Tetapi disini Mek Cah nak jual dengan harga murah dengan hanya RM36 termasuk poslaju ianya dapat membantu anda mendapatkan kulit yang cantik dengan modal yang sedikit. Mungkin produk 'Review Miss Moter Matcha Milk Hand Wax' turut membantu anda untuk mendapatkan kulit yang cantik. 


Memang agak rugi jika korang lepaskan peluang ini kerana harganya tersangat murah berbanding produk kecantikan yang lain. Nak cantik haruslah berkorban tau lebih-lebih lagi yang berusia perlu mendapatkan collegan dalam badan bagi membantu mencantikkan kulit dari dalam. Opsss! baru lah awet muda tau. 

review pearl white jamu jelita

pearl white murah

Semoga perkongsian testimoni Pearl White Jamu Jelita disini dapat membuka pintu hati korang semua untuk mencuba produk ini, selain Pearl White Jamu Jelita produk keluaran Jamu Jelita turut mengeluarkan produk Sexy White, Pearl White Fiber dan banyak lagi. Semuanya khas untuk kecantikan. Diharap testimoni ini dapat meyakinkan lagi mereka yang tengah survey tentang produk ini, maklumlah nak cuba sesuatu harus study dahulu produk berkenaan kan. Macam Mek Cah sendiri sebelum mencuba pasti survey harga dan testimoni di internet. 

Antara kandungan yang terdapat di dalam Pearl White Jamu Jelita ialah :

Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3 x stemcell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Asthaxanthin, , Argan, Pearl and Rose Alps

TESTIMONI PEARL WHITE JAMU JELITA

testimoni pearl white jamu jelita

testimoni pearl white jamu jelita

testimoni pearl white

Untuk cara penggunaan jangan lupa terjah 'Review Pearl White Jamu Jelita'.


Hanya modal RM36 FREE POSLAJU, Sabah/Sarawak add RM5
[Harga di pasaran : RM36.90 ]

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 

SMS/WHATSAPP : +6010-8931044 
Facebook: Hazanis Fashion
Email: hazanis88@gmail.com

Order 
1. Nama 
2. Alamat 
3. No. Telefon
4. Item

Untuk mendapatkan kesan yang baik jangan lupa minum air masak banyak-banyak tau. Insyaallah korang pasti tidak akan menyesal menggunakan produk Pearl White Jamu Jelita. 

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Tempahan Kek Sedap Di Terengganu

Sekarang bukan senang tau untuk mencari tempahan kek sedap dengan harga berpatutan di kawasan anda. Dengan adanya perkhidmatan online semuanya hanya dihujung jari, apabila korang dah berkenan dan jatuh hati dengan kek tersebut terus sahaja membuat order menerusi whatsapp ataupun call. Opsss!

tempahan kek kahwin di terengganu


Sekarang Mek Cah dah sedar tentang kewujudan tempahan kek sedap di kawasan Terengganu. Maklumlah Mek Cah pendatang baru disini, kadang-kadang mengidam nak makan kek, chocolate brownies,congo bars dan banyak lagi. Lebih-lebih lagi Mek Cah tinggal di kawasan Kerteh so nak dapatkan stok kek yang sedap memang susah. Kebetulan kawan husband Mek Cah pembuat kek dan mengambil tempahan  tau.

Bertemakan "Baked with Passion", produk @jamsdessert juga terkenal dengan gigitan 'heaven'nya kerana kek-kek yang dijual diperbuat daripada coklat yang berkualiti tinggi dan pilihan kompaun dark chocolate tinggi. Ini menaikkan lagi rasa coklat brownies tersebut, amatlah bersesuaian kepada penggemar-penggemar coklat diluar sana. Di dalam keknya juga mengandungi elemen-elemen chocolate chunk dimana setiap gigitan disambut dengan coklat cair. Nyummyyyy! jangan lupa sapu air liur tu ya. :P


Selain itu, @jamsdessert juga menyediakan servis "surprise delivery" dimana kita boleh pos kek yang diorder kemana sahaja sebagai surprise kepada orang tersayang ataupun sebagai hadiah hari jadi dari jauh. Dengan syarat jangan lupa sertakan alamat penerima ya. Mesej juga boleh disertakan bersama kek tersebut dalam bentuk kad. Special gitewww! Kek hantaran perkahwinan atau bertunang juga boleh diorder melalui @jamsdessert yang mana sekarang sangat femes dengan 'devilfood chocolate cake'nya sebagai hantaran. Design boleh dipilih dilaman Instagramnya.

Dengan menggunakan @jamsdessert menerusi laman instagram, rupanya dah lama perniagaannya berjalan dan telah banyak mengambil tempahan kek, brownies dan macam-macam lagi. Tak sangka pula kawan husband ni adalah lelaki yang minat dalam bidang membuat kek. Bukan calang-calang orang tau. Dah banyak kali Mek Cah terserempak dengan @jamsdessert di pejabat pos ketika Mek Cah pos barang pelanggan. Nampaknya @jamsdessert  telah dikenali seluruh Malaysia. Tahniah!

tempahan kek di terengganu


Kepada mereka yang tinggal di kawasan Terengganu mahupun seluruh Malaysia boleh lah mencuba kek tersedap yang Mek Cah pernah cuba. Rugi tau kalau korang tak cuba kek, chocolate brownies,congo bars yang lain dari yang lain. Kenapa lain?, dalam brownies ada ketulan coklat yang terlajak sedap!

Antara testimoni pelanggan @jamsdessert ialah :

review kek sedap terengganu

testimoni kek sedap di terengganu

testimoni kek sedap terengganu

testimoni kek sedap

testimoni tempahan kek sedap

doorgift murah terengganu

kek sedap terengganu

Untuk tempahan kek sedap di Terengganu Mek Cah memang cadangkan korang mencuba perkhidmatan @jamsdessert. Yang pasti hasilnya sangat meletop sesuai untuk majlis perkahwinan, pertunangan, majlis hari jadi dan banyak lagi. Paling penting @jamsdessert  turut mengambil tempahan untuk doorgift.

kek murah terengganu

kek sedap di vendor terengganu

Jangan lupa dapatkan kek yang terlajak sedap ini di @jamsdessert tau! dapatkan harga istimewa kalau korang adalah pembaca blog Hazanis. Auchhh! oh ya, chocolate brownies,congo bars korang juga boleh dapatkan di @kemamanvendorboutique . Untung ler orang Kemamanggg.  

Contact Order : 0123492079
Instagram : @jamsdessert 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Sinopsis Filem Polis EVO

Filem Polis EVO telah pun berada dipawagam berhampiran anda bermula 17 September 2015. Mek Cah bukanlah kaki wayang contohnya filem 'Pilot Cafe' sebelum ini hanya tonton streaming sahaja namun jika buka sahaja laman sosial facebook ada komen positif tentang sesebuah filem pasti akan ke pawagam berhampiran. Lebih-lebih lagi filem Melayu jarang ada filem terbaru. Jadi memandangkan ramai yang memuji filem Polis EVO katanya best, kelakar, mantap dan dapat 5 bintang justeru Mek Cah terus nyatakan hasrat menonton Filem Polis EVO di pawagam malam nanti kepada En Suami. Harap-harap impian akan tercapai dan Mek Cah sendiri akan komen Filem Polis EVO di blog nanti. 

Oh ya! yang terkini filem Polis Evo sudah boleh tonton online di artikel ini 'Tonton Online Polis Evo (2015) Full Movie'. Rugi tau kalau korang tak tengok. :P

filem polis evo


Melihat kepada sinopsis Filem Polis EVO memang agak menarik dan sangat mengujakan. Lokasi penggambaran utama di Terengganu menarik lagi minat Mek Cah untuk menonton Filem Polis EVO ini. Gandingan pelakon hebat Zizan Razak dan Shaheizy Sam pasti buat peminat mereka serbu pawagam berhampiran sekarang.  

sinopsis polis evo

Antara barisan pelakon filem Polis Evo ialah Shaheizy Sam sebagai Inspektor Khai, Zizan Razak sebagai Inspektor Sani, Nora Danish, Mimie Ernida, Wan Hanafi Su, Pablo Amirul sebagai Jimbo, Amerul Affendy sebagai Mak Yam, Harun Salim Bachik.

Wowww! Nora Danish turut berlakon tau. Memang sesuai sangat Nora Danish sebagai pelakon selepas membintangi filem 'Suami Aku Ustaz'.

Official Trailer POLIS EVO

pelakon polis evo

SINOPSIS

Kisah Polis Evo bermula apabila seorang Inspektor narkotik terbaik di Kuala Lumpur iaitu Inspektor Khai (Shaheizy Sam) ditugaskan untuk menyiasat dan menyelesaikan kes Syabu Naga yang melibatkan operasi pengedaran dadah di Terengganu. Meskipun kes ini mempunyai kaitan dengan kes yang dikendalikan oleh Inspektor Khai sebelum ini, namun dia harus bekerjasama dengan Inspektor Sani (Zizan Razak) yang bertugas di Terengganu. Ini kerana Inspektor Sani lebih arif dengan selok-belok negeri kelahirannya itu. Walau bagaimanapun, mereka berdua mempunyai personaliti berbeza. Inspektor Khai seorang yang tegas dan sering bertindak tangkas dan ini berbeza sekali dengan Inspektor Sani, yang lebih mengikut prosedur dan protokol. Ketidakserasian itu membuatkan misi mereka hampir gagal. 

pelakon polis evo

sinopsis polis evo zizan razak

Segalanya berubah apabila ketua penjenayah, Izrail mula melibatkan keluarga Inspektor Sani dalam kes ini. Inspektor Khai dan Inspektor Sani kini sedar mereka perlu belajar bekerjasama bagi menyelesaikan misi mereka. Berjayakah mereka melumpuhkan operasi pengedaran dadah tersebut? Dan apakah pengorbanan Inspektor Sani untuk menyelamatkan keluarganya?

Mood dah tak sabar serbu TGV Cinemas, Mesra Mall, Kemasik malam ini untuk tonton sendiri kehebatan filem Polis EVO ini. Ouccch!

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Fesyen Baju Raya Hanya RM72 Termasuk Postage

Setelah lama Hazanis Fashion menyepi dalam mengeluarkan fesyen terkini kini beberapa fesyen baju ataupun dress lace kombinasi dua warna akan dikongsikan disini. Dress ini Mek Cah bagi nama Ammara Lace Dress. Syukur setelah dress terkini ini dikeluarkan  Mek Cah dah restock banyak kali terutamanya warna emerlad green. 'Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage' ramai yang tanya jika masih ada stok lagi ataupun tidak. Maaf yer ianya telah SOLD OUT dan mungkin yang ini masih ada lagi 'Fesyen jubah terkini hanya RM70 termasuk postage' tetapi hanya Dress Sequin QAISARA yang tinggal. Fesyen jubah ataupun dress ini sesuai digayakan dimana sahaja lebih-lebih lagi raya haji bakal menjelang. 

baju raya terkini

Dengan harga yang berpatutan semua mampu memilikinya, kalau fikir beli kain dan upah tukang jahit sudah tentu kosnya melebihi RM100 bukan?. Oh ya!, Fesyen Baju Raya terkini sesuai digayakan dengan fesyen selendang ini 'Fesyen cara pemakaian selendang' dan 'Fesyen cara pemakaian selendang 2015'. Rugi kalau tak mencuba!

dress raya murah

AMMARA LACE DRESS
Material :- Chiffon + Lace
Size fit XS-M
Hanya RM72 SM/RM80 SS

Dibahagian tangan terdapat lace yang menambahkan seri pada jubah ini. Si pemakai akan tampak bergaya dan feminim dengan koleksi fesyen jubah terkini. Fuh! dan macam baju bertunang pun ada.

baju raya 2015

AMMARA LACE DRESS
Material :- Chiffon + Lace
Size fit XS-M
Hanya RM72 SM/RM80 SS

dress murah lace

AMMARA LACE DRESS
Material :- Chiffon + Lace
Size fit XS-M
Hanya RM72 SM/RM80 SS

Inilah testimoni pelanggan tetap Hazanis Fashion tentang Ammara Lace ini. Sungguh mengujakan dan terharu ramai yang memberikan feedback yang positif.

testimoni hazanis fashion

testimoni hazanis fashion

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh dilakukan di:
Facebook: Hazanis Original
Page: Love is cinta dot blogspot
Email: hazanis88@gmail.com
SMS/Whatsapp +60108931044
Instagram : Hazanis Fashion

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan koleksi terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah dan cepat!

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. Nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Penginapan Selesa Di Bandung V Hotel & Residence

Penginapan Di Bandung | Pengalaman semasa berada di Bandung memang tidak dapat dilupakan lebih-lebih lagi pengalaman kali pertama ke sana bersama adik kesayangan pada November 2013 dan memori tersebut telahpun berlalu hampir 2 tahun. Syukur, kini kali kedua Mek Cah menjejakkan kaki di Kota Bandung pertengahan Ogos 2015 yang lepas bersama suami tercinta Ahmad Najdan Naseri. Namun sebelum kesana haruslah study dahulu 'Tips bercuti ke Bandung' agar kami tidak menghadapi masalah ketika disana nanti.

percutian menarik di bandung

hotel selesa BANDUNG

Haruslah kami memilih Malindo dan AirAsia sebagai tambang murah kami.'Promosi tambang murah AirAsia'  yang giat di iklankan telah menarik hati kami untuk ke Bandung malah telah menarik ramai lagi kaki melancong untuk gunakan pernerbangan mereka. Ahaks!!

Pemergian kami ke sana telah menggunakan perkhidmatan emirtourtravel ataupun lebih dikenali sebagai Supir Salim. Memang Mek Cah tersangat cadangkan korang menggunakan perkhidmatan mereka kerana service mereka terbaik dan selama 4 hari 3 malam disana Mek Cah serta suami diberikan layanan yang cukup baik. Paling gembira apabila masa tiba di airport nama HAZANIS tertera di kertas putih dan telah menunggu ketibaan Mek Cah. Katanya dari jam 11 pagi lagi Salim tunggu disana padahal Mek Cah tiba jam 2 petang. Sweet!

penginapan di bandung

penginapan selesa bandung

Berbalik kepada penginapan selesa di Bandung, terima kasih Supir Salim kerana telah memperkenalkan V Hotel & Residence Bandung kepada kami. Ternyata pilihan kami tidak salah kerana hotel yang bertaraf 3 bintang dah seperti 5 bintang. Maklumlah sarapan pagi mereka cukup terbaik dengan pelbagai pilihan makanan. Fuh! jarang tau dapat buat pilihan banyak makanan dengan hanya mengeluarkan modal bayar hotel termasuk sekali dengan sarapan pagi. Paling penting harganya sungguh berpatutan dengan apa yang dibayar. Berbaloiii.

penginapan di bandung2


makanan sedap di bandung

percutian di bandung


Malah, cara V Hotel & Residence menghiaskan restoran tersebut cukup menarik dan memberikan ketenangan. Paling best apabila restoran di V Hotel & Residence ada menawarkan malam BBQ dengan hanya bermodalkan RM20 duit Malaysia dan makan je apa yang korang nak! Best bukan. 

hotel bandung

hotel selesa di bandung

review hotel bandung

Jadi kepada korang yang akan ke Bandung suatu hari nanti apa kata gunakan perkhidmatan Supir Salim dan menginap terus di V Hotel & Residence. Percayalah korang tidak akan menyesal. 

percutian ke bandung

V Hotel & Residence 
Jl. Terusan sutami 3, setrawangi, Sukajadi, Bandung, Indonesia 
Salim : +6281322731636
email : emirtourtravel@gmail.com
Facebook : BANDUNG TRIP

Insyaallah, kisah selanjutnya sepanjang Mek cah dan suami ke Bandung kan diceritakan dalam entri seterusnya. Paling penting memori "Percutian ke Bandung : Day 1 (Tangkuban Parahu)" & "Percutian ke Bandung : Day 1 (Strawberry land, Floating Market, De' Ranch" tetap dalam ingatan. Terima kasih OPPO R1 kerana merakam memori indah kami sepanjang disana. Papai!

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Tutorial Pakai Bawal Satin

Assalamualaikum Cinta.

Alhamdulillah, hari ini masih diberi kesempatan untuk berkongsi tutorial pakai bawal satin. Memandangkan keyword yang menerjah ke blog Mek Cah semalam ialah 'bawal satin tutorial' seharusnya Mek Cah mengambil kesempatan ini dengan berkongsi tutorial ini dengan semua. Sekurangnya dapat juga pahala jika wanita diluar sana jadikan maklumat ini untuk mereka jalankan tangungjawab mereka sebagai muslimah, tetapi harus di ingat pakai tudung haruslah menutupi bahagian dada seperti 'Fesyen cara pemakaian selendang'.

Tutorial Pakai Bawal Satin

Mek Cah memang jarang pakai tudung bawal kerana sebelum ini lebih suka pakai selendang namun sejak akhir-akhir ini mood nak bergaya pakai selendang sudah kelaut. Jadi tudung satin hitam menjadi pilihan. Cepat dan mudah! Mek Cah dah cuba guna tutorial pakai bawal satin ini kira okay la husband puji cantik dan lain dari yang lain. Yang penting dia sentiasa menegur Mek Cah menutup bahagian dada. Aummm sawittt betul husband kiteeee. :P

Inilah cara penggayaan tudung bawal satin supaya nampak penuh style dan menarik. Untuk lebih mudah apa kata cuba 'Cara Pakai Tudung Bawal Labuh Jadi Selendang' ini juga. 

cara pakai tudung bawal
Credit to Mr Google
Cara ini memang mudah malah Mek Cah lihat ramai remaja wanita masa kini pilih pengayaan tudung ini sebagai fesyen mereka. Namun harus diingat labuhkan tudung mu kawan. Kalau jenis tutorial yang ini sesuai untuk budak tecik sahaja. Opsss!


cara pakai bawal satin
Credit to Mr Google
Semoga perkongsian ini dapat membantu korang bergaya lebih-lebih lagi raya haji dah nak dekat. Pasti golongan wanita tengah kepeningan dalam memilih corak tudung dan style tudung yang boleh digayakan pada Aidiladha nanti. Apa kata godek-godek 'Jubah Raya Terbaru 2015' kot ada yang berkenan. Opssss papai. 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Review Miss Moter Matcha Milk Hand Wax Terlajak Murah!

Assalamualaikum.

Miss Moter Matcha Milk Hand Wax terlajak murah yang semakin laku keras menerusi instagram, facebook buat hati ini jatuh hati. Bukan senang tau Mek Cah nak review sesebuah produk jika tak cuba sendiri keberkesanannya. Gara-gara adik Mek Cah yang guna sendiri dan mendapat feedback positif terus Mek Cah pun gatai nak cuba. Hasilnya sangat memuaskan memandangkan produk ini sangat senang digunakan, bau wangi, cepat kering, dan sangat jimat sehingga tahan hampir 2 bulan lebih. 

review miss moter

review miss moter hand wax

Kalau sebelum ini Mek Cah pernah 'Review Pearl White Jamu Jelita' ternyata ramai yang study dahulu tentang produk ini sebelum menggunakannya. Paling teruja apabila 'Review ODBO lip tint and gloss, pemerah bibir korea' mendapat sambutan tetapi sayangnya stok dah kehabisan. Kesian customer whatsapp tanya stok, tup tup dah habis. Yang penting Mek Cah teruja jika diberi peluang mencuba produk terkini yang terhangat di pasaran iaitu Miss Moter Matcha Milk Hand Wax

miss moter korea
Cubaan berSPA ditangan sendiri. Tangan MUK-MUK
Nak kulit tangan cantik, lembut dan cerah seperti gadis Korea dalam 30 minit sahaja? Pakai losyen kurang menjadi? Pakai scrub tak okay?? MISS MOTER MATCHA MILK HAND WAX ini adalah jawapannya!!! Hanya dgn 1 kali pemakaian anda akan lihat perubahan yang ketara!

miss moter murah

Antara kandungan Miss Moter Matcha Milk Hand Wax ialah : 
✔ Green Tea Powder
✔ Milk Cream
✔ Aloe
✔ Lo Banana Oil 
✔ Glycerin
✔ Fruit Wax

KELEBIHAN MATCHA MILK HAND WAX
✔ Mencerahkan dan menggebukan kulit 
✔ Menghilangkan kedutan pada kulit
✔ Melembutkan kulit
✔ Menanggalkan kulit mati
✔ Memberi vitamin pada kulit
✔ Memudarkan parut dan bintik hitam pd kulit
✔ Merawat sunburn

CARA PENGGUNAAN MATCHA MILK HAND WAX
✔ Cuci tangan dengan air kemudian keringkan 
✔ Sapukan wax pada tangan hingga ke celah-celah jari 
✔ Biarkan selama 15 - 30 minit atau sehingga wax keras 
✔ Kemudian koyak wax tersebut 
✔ Bilaskan

testimoni miss moter
Boleh digunakan hari-hari atau 3 kali 1 minggu
Berat : 200gram

Harga Miss Moter Matcha Milk Hand Wax Terlajak Murah!
1 Unit RM35 - Termasuk Postage, SS ADD RM5
2 Unit RM60 - Termasuk Postage, SS ADD RM5
(Turut dijual dengan harga borong untuk 6 unit ke atas)

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:
SMS/WHATSAPP : +6010-8931044 
Facebook: Hazanis Fashion
Page: Love is cinta dot blogspot
Email: hazanis88@gmail.com 

ORDER
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. Items

Usia makin meningkat, semua produk kecantikan nak cuba. Yang berkesan haruslah dikongsikan disini. Selamat berSPA di rumah. ♥ 

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...