Dunia Blogger Hazanis Di Majalah Harmoni

Assalamualaikum Rinduss.

Alhamdulillah berikutan daripada kisah mek cah bersama "Safiyya : Hazanis Blogger Fesyen Hijab" tawaran untuk muncul di dalam "MAJALAH HARMONI" telah di sahut awal-awal oleh mek cah. Mula-mula rasa macam tak percaya je ada yang nak interview tentang diri yang tak seberapa ini. Ya Allah tak sangka juga blog LOVE IS CINTA banyak berjasa kepada diri sendiri dan khususnya orang lain. Mungkin dengan muncul di dalam Majalah Harmoni boleh menjadi platform ke step seterusnya iaitu "KEKAL MENULIS". 




Dulu, pernah terasa nak stop je menulis, nak delete je blog ni. Tapi....bila berfikir panjang Ya Allah sayang sangat dekat blog. Dengan blog juga perniagaan "Hazanis Fashion" di ketahui ramai, dengan blog juga lah membantu wanita di luar sana untuk berselendang. Hummm tak salah nak bagi informasi berguna untuk semua kan? sekurangnya dapat pahala gituwww. :)




"Hazanis dan Sunsilk Lively Clean & Fresh Episod 3 Safiyya" merupakan permulaan bagi berada di MEDIA. Majalah HARMONI keluaran 15 OCT 2014, sila lah dapatkan di pasaran. Mihmih terima kasih tidak terhingga buat mereka yang menyokong blog ini sama ada kenal secara sengaja ataupun tidak. Ribuan terima kasih kepada follower Facebook, Twitter, Instagram, Google+, dan special sekali "Hazanis Fashion". Apa isi kandungannya? nanti baca sendiri eh. :P Senang interview melalui email je, thanks akak wartawan. Mihmih 


Terima kasih kepada rakan comelku Anis Zahirah dan Mariatul Faridah sebab sudi temankan mek cah photoshoot. Haaa kami kalau bab outing lepakss memang suka. Lagi-lagi lokasi Perdana Resort Pantai Cahaya Bulan. Teringat kenangan bersama adik Mariatul masa mula-mula jumpa, "Mariatul Faridah Ibrahim seindah nama mu" manakala kenangan bersama Anis di sini "Outing riang ria raya", zaman kanak-kanak. :P

Gambar dari OPPO RI : "Review OPPO R1"
Siapakan gerangan photographer yang menghasilkan gambar ini ialah "Fawwaz Shahme Gallery" dan "Ir Jazme". Semuanya adik-adik kepada mek cah, berbakat besar di dalam dunia photogrphy tau! sila lah sokong mereka dan kepada yang memerlukan khidmat photographer di kelantan boleh la hubungi mereka di Facebook!. Mungkin entri ini membantu kalau korang nak kawin "Pakej fotografi perkahwinan murah part-1". Mihmih :)

Apa pun, terima kasih semua yang memberi sokongan. Tanpa korang siapa lah Love Is Cinta di pandangan mata semua. Sob . T.T


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Fesyen Terkini Mini Kurung Sequin RM79 Free Postage

Assalamualaikum Cinta

Fesyen Terkini Mini Kurung Sequin RM79 Free Postage | Alhamdulillah, Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage menjadi jualan hangat dari blog ini. Namun sayang semuanya dah SOLD OUT! Nak restock pun tak dapat sebab sekarang muncul design yang lebih cantik dan harga pula berpatutan. Okay sekarang ni sequin pula menjadi trend selepas lace bermula dari ke tudung ,baju ,kain sampaikan inner tudung pun ada sequin. Memang popular sangat sekarang! 



Mini Kurung Sequin RM79 Free Postage muncul bagi memenuhi citarasa remaja zaman sekarang. Namun ianya hanya sesuai untuk berbadan kurus sahaja. Humm So kepada yang berminat nak beli mini kurung sequin boleh whatsapp +60108931044, sementara stok masih ada . Mini Kurung Sequin sesuai dijadikan pakaian untuk hari raya, kenduri dan sebagainya. Kalau yang jenis kreatif pasti pandai match dengan skirt or top lain kan, pilihan ditangan anda.:)

RM79 FREE POSTAGE
SABAH/SARAWAK ADD RM5
FIT XS ONLY!

RM79 FREE POSTAGE
SABAH/SARAWAK ADD RM5
FIT XS ONLY!


RM79 FREE POSTAGE
SABAH/SARAWAK ADD RM5
FIT XS ONLY!


RM79 FREE POSTAGE
SABAH/SARAWAK ADD RM5
FIT XS ONLY!


RM79 FREE POSTAGE
SABAH/SARAWAK ADD RM5
FIT XS ONLY!

Dikesempatan ini, Top 10 Entri 2007-2014 adalah terdiri daripada fesyen, maka tak salah mek cah nak kongsikan fesyen terkini dengan pembaca blog kan.Oh ya! handbag channel tu untuk dijual juga nanti ushar di Facebook HAZANIS FASHION eh.:P

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 


Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar
  • booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka akan dibuka jualan untuk orang lain.
  • Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.
  • Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)
  • Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Safiyya : Hazanis Blogger Fesyen Hijab

Assalamualaikum cinta.

Seharusnya mek cah perlu melahirkan rasa bersyukur kerana di beri peluang tampil di dalam rancangan Safiyya sebagai Blogger Fesyen Hijab slot sunsilk. Walaupun ada rasa segan dan rendah diri kerana ramai lagi yang lebih layak untuk menjadi sebagai tetamu undangan blogger fesyen hijab. Ribuan terima kasih untuk TV9 dan rancangan pilihan wanita muslimah iaitu Safiyya kerana memilih blog mek cah sebagai yang bertuah. Tidak di lupa kepada jenama syampu terkenal iaitu SUNSILK kerana memilih mek cah sebagai tetamu khas.  Dulu selalu jadikan Fatin Liyana sebagai sumber inspirasi untuk berjaya walaupun FL ialah doktor dan mek cah entah apa nak jadi, "Fatin Liyana - minaztv@youtube". Lulzz


Pada mulanya tidak yakin pada diri sendiri namun mek cah tetap gagahkan hati supaya menyahut cabaran tersebut. Yup, mek cah akui banyak kekurangan dan kesilapan sepanjang segmen itu berlangsung, perasaan gemuruh, takut, kurang keyakinan diri memang ada pada masa itu. Sebelum ini mek cah ada update disini, kiranya ala teaser macam tu "Hazanis dan Sunsilk Lively Clean & Fresh Episod 3 Safiyya". Mihmih




Biarpun telah lama bahagian mek cah bersiaran, tetap jugak nak update entri khas tslot mek cah bersama SUNSILK. Sangat terkejut ada juga blogger yang sanggup update tentang "hazanis" dalam safiyya. Hum entri ini sangat menarik bagi mek cah "Blogger Hazanis Dalam Program TV Safiyya", "Tips Penjagaan Rambut Dari Blogger Hazanis" dan "7 Gambar Blogger Hazanis Dalam Safiyya TV9". Terima kasih blogger "Yumida".


Maafkan segala kekurangan yang ada pada mek cah, maklum lah orang baru dan tiada apa yang istimewa dalam diri ini. Insyaallah segala kekurangan akan diperbaiki. Teruskan menyokong entri "Cara Pakai Selendang dari Hazanis kerana ianya sangat berkaitan dengan penggunaan Sunsilk Lively Clean & Fresh untuk kekal berkeyakinan bila mengenakan hijab. Tonton segmen mek cah bersama Sunsilk di sini tau "SAFIYYA 2014 : EPISOD 36" di TONTON.MY. #dahbambam , terima kasih. :)

Sumber gambar : Blog YUMIDA



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

20 CPUV Dari Nuffnang

Assalamualaikum cinta.

Hati sungguh gembira sebab En Nuffnang baik hati bagi 20 CPUV sekaligus di blog ni. Alhamdulillah teruja sebab tak sabar nak tengok jumlah keseluruhan yang bakal dapat nanti. Sikit atau banyak yang pasti mek cah harus belajar bersyukur. Mihmih


Entri penghargaan kepada Nuffnang last update di sini "BE Nuffnang ke-27 & 28 : HP PC Demand Gen Digital dan Kotel SELV". Lambat pula untuk cashout nanti, yelar sebab baru je cash out tau sebab tergedik sangat. Luzzz So terima kasih kepada En Nuffnang kerana sudi melabur di blog ini. Krikk

CPUV proton PCC . :)
CPUV SUNSILK Silhouette

Diharap entri ini saksi kesetiaan mek cah kepada Nuffnang. Buah hati la sangat kan, janji sayang Nuffnang sebab bagi 20 CPUV sekaligus. First time dapat macam ni, memang la teruja kan. Apa pun kepada yang belum dapat di harap tidak berputus asa dengan dunia blog, pasti ada rezeki di sini untuk korang. Jangan lupa baca ni tau "Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang".

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Video Comel Dato Siti Nurhaliza

Video Comel Dato Siti Nurhaliza | Nama Dato Siti Nurhaliza tidak asing lagi dalam dunia hiburan. Mana tidaknya entri mengenai bertudung popular sekejap di entri ini "Fesyen Tudung Dato' Siti Nur Haliza" dan "Gambar Siti Nurhaliza Bertudung Dari Media Semasa". Kerana bakat dan kejayaannya didalam industri hiburan dan bidang perniagaan membuatkan ramai peminat bangga dengan bakat serba boleh yang ada dalam diri Dato Siti Nurhaliza.


Entri "Penampilan terbaru dari Siti Nurhaliza" membuatkan ramai yang jatuh hati. Aksi gambar comel di milik laman sosial instagram Dato Siti Nurhaliza. Terjumpa entri "Video Menggoda Siti Nurhaliza"di blog gossip terus nak kongsi. Mihmih. =)





Yang terbaru, Dato Siti Nurhaliza telah menjalani pengambaran untuk produk terbaru dari Simplysiti. So kepada semua pengguna produk Simply Siti diharap bersabar menanti keluaran terbarunya. Hati tercuit bila melihat sebuah video yang di muat turun oleh Dato Siti Nurhaliza di laman sosial instagramnya, sangat terpegun. Sangat cantik, berbakat, comel, jelita dan semuanya ada pada diri penyanyi terkenal itu.

Mesti terpegun kan dengan kecomelan Dato Siti Nurhaliza!

Bagi peminat Dato Siti Nurhaliza boleh lah singgah ke instagram Dato Siti Nurhaliza untuk lebih gambar dan koleksi video comel. Walaupun dah berusia tetapi tetap maintain comel! tak percaya baca ni "5 Gambar Comel Siti Nurhaliza Bertudung Sempena Hari Lahir Ke-34".

Hum dulu lain sekarang lain tau! Sobbb Comel sangat. :')




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Blogger Area Mega Give Away

Assalamualaikum cinta.

Alhamdulillah akhirnya Blogger Area telah menganjurkan Blogger Area Mega Give Away buat pertama kalinya dan ditaja oleh 61 orang blogger dan online shop yang awesome!. Jumlah keseluruhan hadiah terkumpul ialah RM2540 tau! masyukk tu. Ehem alhamdulillah "hazanis fashion" merupakan salah satu penaja untuk hadiah bagi pemenang. So ,ini adalah giveaway yang wajib bagi korang yang bergelar blogger kerana hadiah yang ditawarkan sangat banyak. Give Away ini akan berlangsung selama sebulan bermula pada 1 Oktober sehingga 31 Oktober 2014 tau. Korang masih berkesempatan untuk turut serta, rugi sekiranya melepaskan peluang ini kerana syaratnya begitu mudah disamping boleh mengeratkan hubungan sesama blogger.


GA ini akan di publish secara serentak oleh semua Admin Blogger Area iaitu Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Nisa Ahmad dan Cik Itah. 

Klik SINI untuk lihat senarai hadiah yang ditawarkan untuk para pemenang yang bertuah. 

Syarat untuk join ? Memang senang, boleh terjah blog "Hussein Rider" di entri beliau iaitu "Blogger Area Mega Give Away".

Follow Blog Para Sponsor merupakan syarat wajib untuk GA kali ini. diharap bersabar eh!. :P




Nota* Mohon semua peserta untuk jujur dan ikut semua syarat giveaway ya. Mana-mana peserta yang didapati tidak mengikut syarat-syarat yang diberikan akan ditolak penyertaannya serta merta. Sebarang pertanyaan boleh hubungi Husein di Facebook atau emel: husenmail@gmail.com.

Nota* Syarat untuk follow/like/add akaun Facebook/Twitter/Instagram adalah dikecualikan bagi anda yang tidak mempunyai akaun tersebut. Bagi yang ada, sila berlaku jujur. Terima kasih.


Apa tunggu lagi, cubalah sekarang. Mana tahu rezeki menang menjadi milik korang. :)

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...