BE Nuffnang ke-24 : Libresse Long Term Phase

BE/CPUV baru dari Nuffnang sentiasa di alu-alukan singgah di blog Love is Cinta. Hampir setiap hari buka akaun Nuffnang semata-mata ingin melihat BE/CPUV baru . selalu bermimpi dapat banyak BE/CPUV lepas tu boleh kumpul banyak earning. Lolzz angan-angan tak sudah. Mihmih terima kasih Nuffnang sebab "BE Nuffnang ke-23 : Inti 2014 Cycle 2 Degree" masih lagi menari joget lambat di sini. 


Alhamdulillah yang terkini BE/CPUV yang melekat ialah "BE Nuffnang ke-24 : Libresse Long Term Phase ". jenama libresse seringkali dikaitkan dengan wanita. tak kan berkaitan dengan lelaki kot. muehehe bagi mek cah sendiri menjadi wanita moodnya sangat rumit lagi-lagi menghadapi saat datang bendera merah. Maka memerlukan tuala wanita yang betul-betul selesa. hidup aktif dengan Libresse.


wiwit! sangat menarik dia punya website, pelbagai info menarik yang ada disini. nak tahu apa terjah sendiri - livelibresse.com


terima kasih Nuffnang.. \(^_^)/

KLIK IKLAN ini kalau ternampak tau. okay masih menunggu berita gembira dari pihak Nuffnang untuk kelulusan campaign blogbuster. kalau lulus masyukk tau "Blogbuster Oral B Supernova 3", yang sebelum ini dah dapat earning ialah " Pelakon tambahan dalam ambi pur home tectonic". Nak lagi!! 

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

Thanks for reading.


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Gambar Kahwin Fizz Fairuz dan Almy Nadia

Gambar Majlis Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia 26 April 2014 - walaupun sudah berlalunya hari yang terindah bagi pasangan ini namun di harap masih belum terlambat untuk mengucapkan jutaan tahniah untuk pasangan ini. Akhirnya cinta mereka telah bersatu walaupun pelbagai dugaan yang terpaksa dihadapi oleh mereka. salah satunya kisah ini "Fizz Fairuz Bohong, Saya Bukan Isteri Orang – Azlyn Massiela".


Dengan itu Pelakon Fizz Fairuz sah bergelar suami kepada aktres Almy Nadia dengan sekali lafaz dalam satu majlis yang di adakan di Masjid Daerah Balik Pulau, Pulau Pinang pada petang Sabtu. Majlis akad nikah yang berlangsung kira-kira pukul 6 petang 26 April 2014 disempurnakan oleh Pendaftar Kanan Perkahwinan, Penceraian Dan Rujuk Orang Islam Negeri Pulau Pinang, Ustaz Norazli Mat, berwalikan hakim.


Pada majlis itu Fizz atau nama sebenarnya Fizz Fairuz atau nama sebenarnya Mohd Fairuz Zainal Abidin, 35, menyerahkan mas kahwin bernilai RM1001 manakala wang hantaran sebanyak RM20,000 kepada pengantin perempuan. Pihak lelaki turut memberikan sembilan dulang hantaran antaranya minyak wangi, beg tangan, sejadah, sirih junjung, kek dan cincin. Ia dibalas sebelas dulang hantaran oleh pengantin perempuan antaranya seperti sirih junjung, buah-buahan, Al-Quran, jam, kasut iPad Mini dan cincin.


Fizz melahirkan rasa syukur dengan pernikahan itu dan berharap rumah tangga mereka akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

"Alhamdulillah, akhirnya kami disatukan selepas pelbagai rintangan yang dilalui. "Saya harap kali ini kami dapat hidup bersama sehingga akhir hayat, InsyaAllah," katanya kepada mStar Online.

Fizz dan Almy atau nama sebenarnya Almy Nadia Aminuddin Shah, 28, telah menjalinkan hubungan cinta selama lapan tahun. Sepanjang tempoh percintaan itu mereka pernah putus dan menjalinkan hubungan semula. Dalam pada itu, Almy turut memiliki seorang anak angkat bernama Nur Afrina Darwisya, 5 - mStar online




Mereka mempunyai peminat setia. tak percaya boleh singgah ke page ini. banyak gambar perkahwinan mereka ada di sini. sangat cantik penampilan Almy Nadia yang bertudung, busana pengantin yang cantik dan sesuai dengannya. boleh lihat entri ini "Baju pengantin 2013" sekiranya mencari busana pengantin. :)


Dua tiga kucingnya pun berlari anak,
Mana nak sama kucing naik myvi,
Cinta kuat tak gentar ombak bergolak,
Semoga kekal bahagia hingga ke akhir nanti. Amin

Apa-pun tahniah untuk mereka. Haishh lagi bersemangat nak kawin ni. Mihmih. Papaii.


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Blogbuster Oral B Supernova 3

Assalamualaikum rindu.

Blogbuster Oral B Supernova 3 datang lagi. Alhamdulillah dah berbulan-bulan menunggu akhirnya muncul juga blogbuster yang terbaru. sangat happy okay tetapi persiapan di buat last minute gara-gara email dari Nuffnang melekat di spam pulak. so sebab tu tak sedar dengan kehadiran Blogbuster Oral B Supernova 3. Namun syukur walaupun buat di saat akhir tetapi sempat juga edit video untuk 15 saat sahaja. so rugi kalau para blogger dapat Blogbuster Oral B Supernova 3 tetapi tidak berusaha membuat video pendek macam ni. buat dulu, lepas tu edit dan upload. lulus atau tidak lain kira sebab pendapatan melalui blogbuster tersangat lumayan. tak percaya terjah entri ini "Cashout nuffnang RM1272.67". 


melalui "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic" earning Nuffnang bertambah, sekiranya 100% bergantung kepada BE/CPUV yang melekat alamaknya memang tak balik modal untuk bayar bil P1 bulan-bulan. tetapi syukur sebab Nuffnang baik hati bagi BE/CPUV kat blog ini. kisahnya di link ini "NUFFNANG". Alhamdulillah untuk yang terbaru mek cah baru "Cashout Nuffnang ke-3". Mood masih menunggu sebab nak buat modal beraya. Hikss 

ketahui lebih lanjut tentang Oral B Supernova 3 

Macam best je bila Lisa Surihani muncul dalam application tu, comel sangat macam entri ini "Gambar comel Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang". 


DESCRIPTION

Campaign background: People think that Oral care is not the priority. People are not taking care of their oral care as much as they do for other personal health & witness. People don’t realize their mouth does a lot of things for them on a daily basis.
Product Highlights:Oral B Pro-Flex toothbrush removes up to 93 percent of hard-to-reach plaque
For more information:Video reference – (Lisa Surihani Video and FB App)https://apps.facebook.com/oralbrethink/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts
Brief:Who can make their friends “voice it out” first in 15sec?-Relate the video with Lisa’s FB App, make it as a challenge/prove/experiment.Record a video: - Bloggers saw FB App and Lisa says “garlic is the bad breath king”. - Bloggers challenge and eat a lot of garlic/petai/local favourite stinky food then purposely walk close to friends and talk non-stop, just to make their friends feel nausea/smelly of the garlic smell. - Until the friend couldn’t stay with it anymore and complaint: “Why didn’t you brush your teeth or why your mouth stinky etc!?”. - After all, bloggers show it’s actually an experiment and agree to the FB App to #ReThinkYourMouth. -Bloggers to encourage readers to rethink what have you done to protect your mouth and see what Lisa says – FB App.
Video to be with an Oral B end tag.
Your video should also include the below message, and this message should appear for at least 3 secs (either in text or speech):ReThink Your Mouth today and give your mouth the best oral protection!
Big Idea: 
Rethink your mouth!-Make them realize that mouth plays an important role in a day to day life but currently limited care was given to oral care
IMPORTANT: Do not wear any red and green coloured clothings.No product placement required in the video.Do not show any competitor brands in the video.

Harapan? dapat buat duit melalui Blogbuster Oral B Supernova 3 supaya raya tahun ni dapat beli sofa baru. ekeke Okay bye bye. salam. :P



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Pakej fotografi perkahwinan murah part-1

Pakej fotografi perkahwinan murah di Kelantan - ehem! kalau nak berkawin semuanya nak kena bajet kan, sebab banyak benda yang memerlukan duit lagi-lagi bab pelamin, baju pengantin, catering, sewa dewan, makeup, barang hantaran dan banyak lagi. Nak pelamin cantik dan murah lihat entri ini "Pelamin Mini 2014". semua tu memerlukan modal kalau nak kawin. Hum dah menjadi trend sekarang kalau berkahwin mesti nak meletop bagai, tapi alangkah indah di buat biasa-biasa sahaja mengikut kemampuan. jangan sampai menyeksa diri dengan berhutang sana sini dah la. Opss!

Tetapi..

Detik indah di hari perkahwinan korang tanpa sebarang kenangan memang tak sah sebab nak tunjuk kat cucu cicik bila dah tua. sekurangnya ada juga benda yang boleh di tunjuk kat mereka kan. oleh itu, diharap entri ini membantu korang mencari Pakej fotografi perkahwinan murah mengikut bajet korang, fokusnya di Kelantan. tetapi kebanyakan photographer di kelantan mengambil juga job di luar kelantan. Mihmih



Photographer yang paling mek cah selesa sebab Ezwan ni terlalu baik dan sporting orangnya. Okay gambar dia pula penuh style, pernah dulu outing di Taman tengku Anis kalau tak silap bersama beliau di entri ini "Ezawan Othman photography". okay seyess memang puas hati dan happy sangat sebab sampai sekarang pun dia tak sombong bila terserempak kat mana-mana. ekeke walaupun dah makin maju dan popular.:P



Berminat dengan hasil kerjanya boleh terjah ke facebook beliau sekarang, dapatkan harga istimewa okay! nak kawin jangan lupa jemput mek cah.:)






kawan selamanya, pangkat adik pada mek cah. okay walaupun masih  muda tapi semangat untuk berjaya tu memnag ada dalam dirinya. bayangkan sambil belajar buat part time sebagai photographer. yess! tabikkk la eddy. tawaran hebat darinya jangan lepaskan peluang tau. :P


style + creative

Facebook : Khairul Aidil
Page : Lensa Buruk 
No tel : +6013 9435 156


"dream come true"
For booking contact ---> Aidil (+6013 9435 156)


kalau nak tahu kali pertama shoot dengan eddy terus kami bersahabat baik. mengimbau memori disini "kerana takdir kita bertemu" lokasinya pantai mek mas. masa belajar di shah alam pun kami masih contact, alhamdulillah luaskan komuniti baru heppi. lagi satu yang terbaru beliau dengan sukarela shoot koleksi dari "Hazanis Fashion". thanks eddy.:)



mek cah panggil owner Creative Shutterz Photography ni sebagai capik. selama ni kenal melalui facebook sahaja tapi akhirnya tahun ni baru dapat bertentang mata dengan photog hebat ni. berlatar belakang sebagai engineer yang sangat meminati dunia photography sanggup berhenti dalam kerjaya yang beliau ada dan membuka studio sediri di kelantan.. bukan calang-calang orang boleh buat macam ni. 

  
Berminat dengan hasil kerjanya boleh la laju-laju PM beliau tau. bijak merunding harga, mana la tahu bodek-bodek sikit dapat harga murah. lolzz

Photographer by : Creative Shutterz Photography 
Tel : 012-9010334 (Call/Sms/WhatsApp) 




Domey Leo memang nama femes di kelantan, gambar pun boleh tahan. pangkat adik pada mek cah. haaa pernah dulu keluar oting dengan mereka. di sini tau "outing suka suki di pantai sri 7", bila di fikirkan balik malu pulak kenangan tu sebab berkali-kali shoot dengan mereka. Oh kenangan!


Cantik pula gambar ni, model pun cantik so bertambah cantik la gambar ini. macam miss fazura pun ada kan. oh "inspirasi veil nikah 2014". eh sama la! 



  
oh! mek cah suka style yang simple. tapi kretif, macam picha ini nampak comel kan. kalau mek cah kawin tak tahu la rupa gambar kawin nanti. tapi rindu entri ini "baju pengantin 2013". hasihhh sabar jelar sebab sekarang mek cah dah tak serasi dengan DSLR. pencennn. krikk



Laju-laju PM atau mesej je kalau berminat. usha sekarang pakej fotografi perkahwinan murah apa salahnya walupun nak kawin pun lambat lagi. hikss untuk shoot biasa pun boleh walaupun tak kawin. errr?
Facebook : Domey Leo
Domey Leo (0134081890 / 0179297083)

Dah! murah atau tidak pakej yang disediakan korang nilai sendiri dengan cepat-cepat tanya mereka. hee hanya membantu sekadar termampu.
Salam rindu. jom kawin! hikss 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Dr Fatin Liyana Asri

Hello Love.

Dah lama tak dengar khabar si cantik Fatin Liyana Asri yang seketika dulu memang popular dalam dunia blogging, tapi sekarang semakin popular walaupun beliau bukan penyanyi ataupun pelakon. tapi beliau merupakan blogger yang terkenal kerana mendapat "Best Celebrity Blog". Ala, retis la ni. Mihmih berita gembira terkini 'Pertunangan Dr Fatin Liyana Asri'. Cantiknya!



suka singgah ke blog honeykoyuki.blogspot.com kerana pelbagai info dan tips menarik yang dikongsi oleh beliau. paling mek cah suka tips percutian ke bandung memandangkan FL dulu pernah study di bandung. Yang paling penting singgah ke blognya kerana nak usha picha lawa-lawa, cute miuttt gituh!. opsss Perempuan pun dah jatuh hati dengan Fatin Liyana apatah lagi kaum lelaki kan. krikk Lihat entri ini "Fatin Liyana : Gambar pilihan paling comel" Paling tak percaya pernah tersenarai bersama Fatin Liyana di entri ini " Tersenarai di antara 15 blogger paling cantik di Malaysia?".



Now, sekarang mek cah pun tumpang berbangga dengan kejayaan beliau. Dr Fatin Liyana Asri! sangat sesuai dengan beliau, sememangnya Fatin Liyana layak menjadi ikons blogger kepada blogger lain. kelebihannya ialah dapat memberi inpirasi kepada wanita di luar sana untuk berjaya. cuba singgah ke blog beliau, banyak info berguna wooo. krikk

hari ni usha instagram Fatin Liyana [http://instagram.com/fatinliyanaasri] , dan............

Today is the day that Ive been waiting the most for the rest of my life. After all the hardship, tears,sweats and palpitations, I am now a doctor. Alhamdulillah, ya Allah! Thank you for all the doas family, bff, doctors, teachers, friends & fans ♥ FL boleh! Dr Fatin Liyana (MD UKM) #Flsproudmoment #medicukm09/14

Proud moment no 1 : Walked the dean, Prof Dato Dr. Raymond Azman Ali, senior consultant neurologist down the red carpet ♡ #Flsproudmoment#medicukm09/14 #farewelldinner #spamgambar



Proud moment no 2 : Delivered a speech in front of my beloved batchmates, doctors and professors. That was my first time ever since I entered medical school! FL boleh yeah! #Flsproudmoment #medicukm09/14#farewelldinner #spamgambar


Mek cah selalu mengikuti perkembangan beliau, teringat entri ini "FATIN LIYANA : NASI LEMAK KOPI O TV9", "Fatin Liyana dalam Malaysia Hari Ini (MHI) 2012", Fatin Liyana - minaztv@youtube, "Close up bersama Fatin Liyana" dan "Fatin Liyana : Sup cair pun selera", semuanya dalam media okay! masa tu Fatin Liyana makin popular. heee Apa yang penting, tak sabar nak tengok Fatin Liyana menamatkan zaman bujangnya. ewah! siapakah lelaki yang bertuah itu kan. Hiksss okay bye, entri lepas rindu.

Macih. Fatin Liyana : You are beautiful lah!. Teheee


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Cashout Nuffnang ke-3

Alhamdulillah. :)


Dah selamat tertekan butang cashout maka earning sekarang sedang kosong dan mengharapkan "BE Nuffnang ke-21 : DiGi - Project Red" , "BE Nuffnang ke-22 : Ford Fiesta Phase 2" dan "BE Nuffnang ke-23 : Inti 2014 cycle 2 degree" yang sedang berjalan. hopefully lama la BE/CPUV yang ni menari-nari di sini. Mihmih


sehari selepas mek cah pulang dari Kuala Lumpur, terdetik nak buka akaun Nuffnang. Masa tu duit simpanan dah kering sebab buat modal untuk business "Hazanis Fashion" dan kos sepanjang di Kuala Lumpur. Lagipun baru je pulang bercuti dari Bali. kisahnya?? ["Bali : Day 1" dan "Bali : Day 2"], banyak duit yang terguna.Tapi Alhamdulillah,  Allah datang memberi rezeki di saat yang tepat. syukur sangat, dapat lah buat modal untuk persiapan raya nanti. hehe dan duit raya untuk anak buah sekali. 

Now, faktor cepatnya earning Nuffnang bertambah dan beranak pinak ialah dengan join "Blogbuster campaign : Astro buzz" dan "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic". serius memang mek cah tak menyesal buat video pendek macam ni kerana jumlah pendapatan daripada video macam ni boleh mencecah ratusan ringgit. so kalau korang dapat blogbuster dari pihak Nuffnang cuba je buat. Hikss insyaallah tak akan menyesal punya.


Okay dah!, mood tunggu cek Nuffnang sampai, semoga proses penyediaan cek pun cepat . sabar menanti! merindui "Cashout pertama nuffnang" dan "Cashout Nuffnang RM1272.67". kalau lah dapat macam ni lagi, dapat la melancong lagi. terima kasih Nuffnang.

Happy blogging.



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Tutorial pakai selendang

Cara pakai selendang menjadi salah satu keyword utama singgah ke blog ini. Alhamdulillah dengan perkongsian bersama cara memakai selendang dapat membantu muslimah masa kini untuk berfesyen tetapi menutup aurat. Happy sangat sebab melalui perkongsian ini sedikit sebanyak menambahkan pahala mek cah. krik menjadikan inspirasi kepada muslimah untuk tampil bergaya. Lihat entri ini "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab", tersangat muslimah. Mihmih Mungkin 'Fesyen Cara Pemakaian Selendang 2016' yang terbaru ini mampu membantu korang lebih bergaya sambut Aidilfitri nanti. 


Tinggal beberapa bulan sahaja lagi umat islam bakal menyambut bulan Ramadhan. mesti ramai kaum wanita mula sibuk mencari baju raya, tudung raya , kasut raya dan semuanya mestinya nak baru di sebabkan Raya!. opss pesanan untuk wanita di luar sana tolong jangan boros sangat yup, kesian kat cik abang anda. Mihmih




so sedikit tutorial cara pakai selendang di sediakan sendiri oleh mek cah. hope sedikit sebanyak membantu muslimah untuk berfesyen. tutorial sebelum ini "Cara Pakai Selendang dari Hazanis". Maaf sekiranya ada kekurangan sepanjang tutorial ini di buat. mek cah masih baru . langkah pengayaan selendang tak sempat nak buat so di harap melalui gambar korang dah mampu memahaminya. sekiranya tak faham step yang mana satu boleh bagitahu mek cah tau. :)

singgah entri ini juga untuk lihat "Cara pakai selendang seperti Diana Amir". siap ada video lagi tau, tapi bukan video dari mek cah. bagi bukan penggemar selendang boleh lihat tutorial penggayaan tudung bawal dari Aidijuma sendiri iaitu di entri ini "Cara pemakaian tudung bawal". Lagi satu entri ini memukau si penggila tudung bawal ""Tribal chic by Aidijuma".

Bambammmm Hazanis. -.-'
tudung 2 dalam 1 ini mek cah design sendiri. lebih kurang tudung bawal tapi boleh di gayakan sebagai tudung tiga segi, halfmoon ataupun selendang biasa. Berminat nak order dan request color pun boleh. hihi buat koleksi raya apa salahnya, dan yang pasti tak mahal harganya tidak melebihi RM30 termasuk postage tau. Berakhir sudah. Maaf sekiranya ada kekurangan. Gaduh-gaduh buat entri ini sebab esok nak bertolak ke Kuala Lumpur atas urusan kerja. 

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Salam. 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

BE Nuffnang ke-23 : Inti 2014 Cycle 2 Degree

Assalamualaikum cinta.

Syukur masih diberi peluang untuk merasai nikmatnya mendapat BE/CPUV dari Nuffnang. perkara yang selalu dinanti-nantikan oleh blogger seperti mek cah. Yes! kumpul earning untuk beli baju raya untuk tahun ini boleh tak. mihmih 


BE/CPUV yang melekat kali ini ialah "Inti 2014 Cycle 2 Degree" untuk BE/CPUV pertama untuk bulan April. Alhamdulillah, terima kasih advertiser kerana memilih blog ini sebagai medan pengiklanan. Rezeki yang dahulu lebih BE/CPUV kali ini lebih kurang dengan "BE Nuffnang ke-19 : Inti Cycle 1 Degree Campaign" yang lalu. 


Maka, kepada mereka yang berminat untuk menyambung pengajian di sini boleh la terjah ke official website Inti International University & Colleges untuk maklumat lebih lanjut. Yang penting sekarang tak perlu risau sekiranya tidak mempunyai wang yang cukup untuk menyambung pelajaran. sekarang lebih mudah dengan adanya PTPTN loan, monthly payment scheme dan scholarship.Good luck guys!


KLIK IKLAN ini kalau ternampak tau. okay masih menunggu berita gembira dari pihak Nuffnang untuk mendapat campaign blogbuster. Masyukk tau " Pelakon tambahan dalam ambi pur home tectonic". Nak lagi!! sobbb sobb semoga blogger lain pun masih ada rezeki bersama Nuffnang. chaiyok!

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

Thanks for reading.



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Review : Dnars Skincare

Hello Love.

Set penjagan muka Dnars skincare semakin popular sekarang. Alhamdulillah mek cah juga pernah mencuba produk ini ternyata sangat berpuas hati. Biasa lah perempuan suka bertukar-tukar produk dan ingin mencuba perkara baru. tapi yang pasti setiap produk yang di gunakan mempunyai tahap kepuasan yang berlainan. ini kerana setiap produk mempunyai tindak balas yang berlainan untuk setiap jenis kulit. Mek cah ada menjual produk ini di page "Hazanis Fashion" tapi tidak terlalu promote sangat. if ada yang nak beli boleh jer. Terkini "Fesyen Mini Kurung Sequin RM79 Free Postage". Hangat tau!


syukur sebab ada seorang customer ni dah beli 3 kali di sini. repeat order pulak tu. lagi-lagi orang sarawak. hihi memang sentap sebab ternyata beliau setia dengan produk Dnars skincare. so terdetik untuk berkongsi gambar beliau di sini.cantik kan! :)


SET COMBO DNARS SKINCARE

KULIT NORMAL :
SET TRIAL KULIT NORMAL + TONER COLLAGEN + KRIM KU-NENG + SILKY GOLD FOUNDATION 
RM140 SIAP POSLAJU

KULIT JERAGAT
SET TRIAL KULIT NORMAL + TONER TREATMENT + KRIM KU-NENG + SILKY GOLD FOUNDATION 
RM135 SIAP POS


KULIT BERJERAWAT/MINYAK
SET TRIAL KULIT JERAWAT + TONER TRREATMENT + SILKY GOLD FOUNDATION 
RM110 SIAP POS


* SABAH SARAWAK ADD RM5


SET TRIAL KULIT NORMAL/JERAGAT
(1 SABUN SUSU BERAS, 1 SABUN COLLAGEN, 1 KRIM SIANG, 1 KRIM MALAM)
Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

SET TRIAL KULIT JERAWAT/BERMINYAK
(2 SABUN SUSU BERAS, 1 KRIM SIANG DAN 1 KRIM MALAM)
Tiada lagi masalah : Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit Berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan Resdung.

1) menghalus & mengecilkan liang pori
2) mengusir kulit mati
3) mnyingkir minyak yg berlebihan pada kulit wajah
4) memudarkan garis2 halus
5) menegangkan wajah
6) wajah akan jadi lebih cerah, gebu & halus berseri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

Sumber : Google
TONER COLLAGEN (KULIT NORMAL) - RM27.90
TONER TREATMENT (KULIT BERJERAWAT/JERAGAT) - RM21.90 
1) Mengecilkan pori-pori dan menganjalkan kulit
2) Mengembalikan PH 5.5 pada kulit muka selepas di cuci
3) Estrak daripada tumbuhan untuk melembap dan menyegarkan kulit
( Untuk Lelaki & Wanita )

KRIM KU-NENG - RM26.90
  • (KULIT NORMAL, WAJAH BERJERAWAT TAK BOLEH PAKAI)
  • (GUNA MALAM HARI)

Diformulasikan dari pati-pati herba yg terpilih termasuk 3 jenis kunyit.
keistimewaan :-
1) Hilangkan jeragat/parut pada wajah
2) membersihkan kulit wajah, wajah akan lebih cerah dan gebu
3) yg utama adalah kerana ianya dpt mngembalikan aura/seri wajah secara semulajadi
4) mnghilangkan garis2 halus @ kedutan pada wajah

SILKY GOLD FOUNDATION - RM39.90
(SESUAI UNTUK KULIT NORMAL, JERAGAT MAHUPUN JERAWAT)


MAGIC GOLD FOUNDATION (RM39.90)

Alamilah perubahan wajah dengan Foundation Ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit . Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

~Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan wajah.
~Menutup kecelaan pada wajah.
~Mengandungi Vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
~Sesuai untuk kulit jeragat / kulit kusam / normal.
~Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan sehingga 12 jam.
~Dikeluarkan dalam satu warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan hasil warna mengikut jenis darah / ton kulit.
~Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit,Untuk Lelaki & Wanita.


Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 


Ini pula wajah mek cah masa guna produk Dnars Skincare tahun lepas . alhamdulillah berpuas hati. mula mengenali produk Dnars Skincare melalui adik sendiri Dhia Fadhila, tengok pakai nampak glowing je kulit. so sebab tu try jugak. lagi boleh lihat entri ini "kisah di hari raya aidilfitri"  dan "cara pakai selendang dari hazanis" masa amalkan produk ini. Opss tak cuba tak tahu kan. :)

berminat boleh bagitahu mek cah naa. selain itu jangan lupa jaga kecantikan dan kesihatan dari dalam dengan "set kecantikan shaklee". ternyata berpuas hati. Mimimihhh untuk pembaca blog ini ada harga promosi sekarang iaitu SET TRIAL KULIT NORMAL ataupun SET TRIAL KULIT JERAWAT hanya RM50 free postage. Pingggg. Jom try. hehe 

Okay. Papai. salam. ♥ 

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...